Implinerea celor 30 ani
Raspunsuri - Pagina 2
dumitrulaura spune:
La 30 de ani ma simt batrana si atat. Si ma mai gandesc ce de acum incepe declinul.Daca pana acum nu-mi faceam griji in legatura cu bolile de acum incep sa apara- ba o durere de spate, ba oboseala, riduri, celulita, ingrasare etc.
In ceea ce priveste implinirile... sunt o femeie implinita cu 2 copii si sot chiar daca nu avem inca o casa a noastra, cu o profesie pe care nu o pot schimba pentru ca nu ma vad facand altceva .
Cand am implnit 30 de ani nu mi-am dorit decat sanatate pentru mine si familie...atat.
wonderful spune:
N-o mai descurajati atata pe fata!Ce ati fi vrut sa simtiti,asa,deodata?orgasme multiple sau crize acute depresive?Bilanturi mentale facem des nu doar cand aniversam ceva,e o stare buna sau rea-depinde de ce a vrut si ce a realizat fiecare-care se aseaza treptat.Eu m-am simtit mai femeie,mai atragatoare de pe la 30.Fiecare varsta are farmecul ei,bucurati-va de asta in loc sa va tanguiti si faceti ce v-ati pus in minte ca trece totul prea repede,din pacate.
Clover spune:
Ceva pentru suflet inseama carti, albume, tablouri, muzica, bilete la concert, bani pentru calatorii.
Grow where you're planted.
ina_nz spune:
Eu de la 20 de ani am visat ca la 30 sa-mi trag o haina de blana somptuoasa. In imaginatia mea consideram ca atunci o sa fiu matura si o adevarata doamna ca sa port blana. No si cand sa fac criza de 30 de ani si sa-mi impushc blana m-am mutat in Noua Zeelanda unde mai mult de un sacou sau o haina de stofa subtire nu pot sa port.
Mi-am tras in skimb un inel cu diamanta......alt vis neimplinit pana la varsta aia......noi ne-am logodit in anu dou de facultate si n-aveam bani nici de paine .....de inel de logodna nici vorba.
In locul tau as alege o vacanta.
La multi ani!!!
Ina
andriushca spune:
quote:
Originally posted by wonderful
N-o mai descurajati atata pe fata!Ce ati fi vrut sa simtiti,asa,deodata?orgasme multiple sau crize acute depresive?Bilanturi mentale facem des nu doar cand aniversam ceva,e o stare buna sau rea-depinde de ce a vrut si ce a realizat fiecare-care se aseaza treptat.Eu m-am simtit mai femeie,mai atragatoare de pe la 30.Fiecare varsta are farmecul ei,bucurati-va de asta in loc sa va tanguiti si faceti ce v-ati pus in minte ca trece totul prea repede,din pacate.
cred ca ai inteles exact pe dos. eu tocmai spuneam ca nu am simtit nimic diferit si e o varsta ca oricare alta si ca ma simt inca copil, asa ca nu vad unde e tanguirea de care vorbesti. asa ca nu mai generaliza si nu mai fi ironica!
sau poate nici n-ai citit cu atentie ce s-a scris.
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
http://tt.lilypie.com/JUibm7.png
carolinah spune:
Si eu am facut bilant la 30 de ani: sot, copii (al doilea era in burta pe atunci), casa, cariera...
Insa cu ce ma lupt eu sunt eu insami si psihicul meu de 2 lei, pe care nu mi-l poate schimba nimeni cadou de ziua mea.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
wonderful spune:
quote:Am citit atent si m-am referit la sensul mesajelor in general,nu in mod special la al tau.Nu era cazul sa fii asa intepata,in definitiv forumul presupune tocmai un mod agreabil de-a schimba idei,experiente.Sa auzim de bine.
Originally posted by andriushcaquote:
cred ca ai inteles exact pe dos. eu tocmai spuneam ca nu am simtit nimic diferit si e o varsta ca oricare alta si ca ma simt inca copil, asa ca nu vad unde e tanguirea de care vorbesti. asa ca nu mai generaliza si nu mai fi ironica!
andreea
andriushca spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:Am citit atent si m-am referit la sensul mesajelor in general,nu in mod special la al tau.Nu era cazul sa fii asa intepata,in definitiv forumul presupune tocmai un mod agreabil de-a schimba idei,experiente.Sa auzim de bine.
Originally posted by andriushcaquote:
andreea
sunt de acord cu tine referitor la schimbul agreabil de idei.
dar daca agreabila consideri tu faza cu "orgasmele multiple" precum si faptul ca ma crezi "intepata" sa stii ca atunci nu mai sunt de acord sa mai schimbam si alte idei din astea agreabile.
intr-adevar, s-auzim de bine!
andreea
andriushca spune:
nu, nu m-ai suparat. ne-a dilit caldura!
andreea