Ma bate gandul sa merg la Amara pentru ce este mai aproape de Bucuresti si as dori impresii despre aceasta statiune: cum e drumul, despre cazare, amenajari, daca copilul de 10 ani are ce face, despre strand, preturi, etc.
Ati fost de curand in aceasta statiune?
Ma ajutati?
Am fost acum o luna, sa o duc pe mama, pensionara. Sunt 3 hoteluri acolo, unul singur e renovat, Ialomita, hotel Lebada e jalnic, hotel Parc, nu stiu. Strandul era deschis, la liber, in sensul ca nu functiona casa de bilete, erau niste terase acolo, plin de pensionari si de...ciori, faceau o galagie....sincer, plictiseala mare daca nu ai timpul ocupat cu tratamentul !
Parerea mea e ca nu ai ce sa faci acolo. Nu e munte, nu e mare, sunt 3 hoteluri prapadite,si un lac statut, nu magazine, nu nimic. E ptr. pensionari .Eu nu m-as duce.
http://www.copaculdehartie.ro
A fost si un mic reportaj pe TV. Vilele care s-au construit haotic acolo nu au sisteme de epurare a apei menajere si nici canalizare. Toata mizeria se varsa in lac asa ca acesta va fi din ce in ce mai sarat si amar dar nu din cauze chiar naturale. E de evitat.
Sambata, neavand ce face am fost la Amara.
Impresii: drumul acceptabil, un pic cam aglomerat, statiunea...vorba cuiva: 3 hoteluri mari si late, 2 stranduri (fara bazin pt. copii) neamenajate, preturile mici la intrare pe strand (nu am cumparat de mancare sau de baut, am avut lada firgorifica cu tot ce ne-a trebuit, dar ..... nu ma mai duc.