Andreea Marin a nascut o fetita!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Referitor la numele fetei, pe Andreea o mai cheama si Violeta!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uileu, s-o umflat inima`n mine

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Violeta a chemat-o pe mama Andreei! Nu cred c-o cheama si pe Andreea. Daca era asa nu-i punea fetitei numele ei si al mamei ei...

Vedeti ca Andreea a aparut in pictotial in revista Ce se intampla, doctore?

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Cititi aici...
http://www.ziarulcn.com/article/aid/32708/andreea-ii-da-lectii-lui-stefan/

si faptul ca am vazut lista de absolventi a fac de informatica de la iasi imi da dreptul sa fac a confirm afirmatia de mai sus.

poze Ioana-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by anymony

Cititi aici...
http://www.ziarulcn.com/article/aid/32708/andreea-ii-da-lectii-lui-stefan/

si faptul ca am vazut lista de absolventi a fac de informatica de la iasi imi da dreptul sa fac a confirm afirmatia de mai sus.

poze Ioana-Catalina

n-am inteles nimic!
Ce are tangoul cu fac de informatica????

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Asa o fi! Dar mi se pare ciudat! Daca ii punea numele mamei ei era de inteles si admirat, dar daca si pe ea o cheama asa...e cam aiurea... In fine, ei stiu ce vor si ce le place!

Ioana
14+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carme spune:

Eu nu sunt fana a lui Andreea Marin, de aceea ma intreb, oare chiar a ramas asa, din senin ? Sau e adevarat ca e iesit din al 4-lea FIV, la Giulesti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Si de ce sa nu ramana "din senin"?Si eu am ramas insarcinata din senin cand doctorul imi spusese ca nu o sa mai ovulez pe cale naturala niciodata.Si nu sunt fan...

Sheherezada si Maia-Iulia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Conteaza CUM a ramas insarcinata? Important e ca va fi MAMA, ce importanta are ca natural sau prin FIV? Si nu inteleg de ce ar trebui sa ne intereseze pe noi chestiile astea, sunt problemele ei intime, de ce ar trebui sa spuna pe ce cale a devenit insarcinata?! Zau asa....

my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carme spune:

sunteti certarete rau, vad ca
da, conteaza CUM a ramas, pt ca eu de 3 ani am incercat de toate si nu am reusit, si daca ea a reusit pe cale naturala inseamna ca totusi exista miracole, deci ca mai pot spera in miracole.
nu stiu cat e de intim, daca se apuca sa spuna la TV, in emisiunea ei, dar in fine...
imi pare rau ca v-am suparat.

Mergi la inceput