Andreea Marin a nascut o fetita!
Raspunsuri - Pagina 4
ooana spune:
ma si cat tam-tam ca or sa aiba un baiat...ziarele astea care scriu doar de dragul de a vinde
You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.
Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
mira_m spune:
Pana naste, poate-i baiat din nou!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
iuliana_2007 spune:
quote:Nici mie nu imi place deloc.Eu cred ca i-ar fi trebuit un barbat mai barbat langa ea ca este ditamai femeia.
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by iuliana_2007
Se pare ca sunt numai baieti la el(de Banica ziceam).
Sa le traiasca si sa fie sanatosi.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
De la Veta cu chiuveta i se trage.Nu stiu dar mie nu-mi place tipul asta;pare asa de ingamfat.
nu mi-a placut faza aia cu Oana Sarbu in emisiunea Dansez pt tine cand a sarutat-o...
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
iuliana_2007 spune:
Si acum ziceti ca are fetita.Este o surpriza.Astia o dau pe ghicite si ziarele le vand...
poze
dianaf spune:
salut!!!!!!!!AU DAT PE PRO TV UN INTERVIU CU STEFAN BANICA JR, SPUNEA CA ARE TOT CE SI-A DORIT:SI BAIAT , ACUM SI FATA,CA SUNT FERICITI,DAR CA NUMELE PAREA CA NU-I PLACE....VIOLETA,A VAZUT CINEVA INTERVIUL??
wonderful spune:
quote:
Originally posted by dianaf
salut!!!!!!!!AU DAT PE PRO TV UN INTERVIU CU STEFAN BANICA JR, SPUNEA CA ARE TOT CE SI-A DORIT:SI BAIAT , ACUM SI FATA,CA SUNT FERICITI,DAR CA NUMELE PAREA CA NU-I PLACE....VIOLETA,A VAZUT CINEVA INTERVIUL??
dianaf
Nu.Nu-mi place tipul,mai bine spal vase decat sa vad cum isi da aere.Taica-sau a fost un actor bun si modest.Fiu-sau parca kk aur asa de ingamfat e.Poate face vreo 3 gemeni ca sa fie si mai multumit.Atunci chiar le-ar avea pe toate.
Oamenii de valoare traiesc si,din pacate,se sting cu o discretie uimitoare(Pintea,Pittis si multi altii)iar limbricul asta se poarta de parca e unicat.Puah!
wonderful spune:
quote:
Originally posted by belutza
Pai e baiat sau fata ? Hotarati-va
belutza
Saptamana asta e fata,urmatoarea e baiat.Cine stie?Poate-i alien.
belutza spune:
quote:
Originally posted by wonderfulquote:
Originally posted by belutza
Pai e baiat sau fata ? Hotarati-va
belutza
Saptamana asta e fata,urmatoarea e baiat.Cine stie?Poate-i alien.
belutza