Andreea Marin a nascut o fetita!
Raspunsuri - Pagina 14
saphir spune:
quote:
Originally posted by Luna75
am fost mirata sa o vad aseara la Surprize.
Foarte harnicuta nu am ce zice insa o pauza ar fi binevenita si pentru ea
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Burta nu o avea???...pentru ca emisiunile sunt inregistrate.
Luna75 spune:
burta nu am vazut - insa am gasit-o foarte implinita,e adevarat ca nici nu prea am urmarit-o in ultimile luni.
Sunt curioasa cand o vom vedea din nou
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
dianaf spune:
SALUTARE! EU NU INTELEG O CHESTIE:DE CE TOATE ZIARELE O TIN IN BRATE PE RADULEASCA ???
Theiuta spune:
quote:
Originally posted by dianaf
SALUTARE! EU NU INTELEG O CHESTIE:DE CE TOATE ZIARELE O TIN IN BRATE PE RADULEASCA ???
dianaf
Nu chiar toate.Evenimentul, Gardianul si Clik au prezentat ambele variante in scandalul cu campania, nu doar pe a Mihaelei, asa cum a facut o buna parte a presei.
Nu stiu sa iti dau un raspuns bazat pe dovezi... as putea doar sa presupun ca sotul Mihaelei este un om foarte influent...Asta am remarcat si eu ca de vreo 2-3 ani multe articolele sunt pro-Mihaela.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
adita spune:
quote:
Originally posted by saphir
Burta nu o avea???...pentru ca emisiunile sunt inregistrate.
Saphir, Amos , Ailish si
Dean
pozele noastre
nu cred ca era una din emisiunile inregistrate inainte de a naste, ca nu mai avea burta. era tot grasuta, nu prea se vedea exact cat, ca avea o bluza larga, dar clar nu mai are burta aia mare de la ultimele emisiuni inregistrate. deci cred ca s-a intors deja la munca
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Theiuta spune:
Nu fetelor, nu s-a intors la munca.Au fost editii inregistrate in avans pentru perioada in care Andreea nu va mai venii la servici.
De pilda, spunea ca a inregistrat ultima editie, pentru 29.12.2007, in luna septembrie.
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
dianaf spune:
Salutare! Am vazut o emisiune pe Antena 2 la CRISTI BRANCU,( PARCA ASA IL CHEAMA)INVITATA ERA MONICA TATOIU...O BARFEA PE ANDREEA LA GREU, ...CA O COPIAZA PE RADULEASCA , CA L-A LUAT PE BANICA, CA A FACUT COPIL SA FIE CA EA...ETC,SI TOT CE FACE ANDREEA E COPIE DUPA RADULEASCA....CE PORCARIE, BABA TICNITA!!!!!!!!!NU MAI POATE FACE OMUL COPII CA ARE RADULEASCA!!!!!!VOI CE ZICETI??
carmenp spune:
`poi de cite ori s-au balacarit astea doo cum vroiai s-o vobeasca?;))
quote:
Originally posted by dianaf
Salutare! Am vazut o emisiune pe Antena 2 la CRISTI BRANCU,( PARCA ASA IL CHEAMA)INVITATA ERA MONICA TATOIU...O BARFEA PE ANDREEA LA GREU, ...CA O COPIAZA PE RADULEASCA , CA L-A LUAT PE BANICA, CA A FACUT COPIL SA FIE CA EA...ETC,SI TOT CE FACE ANDREEA E COPIE DUPA RADULEASCA....CE PORCARIE, BABA TICNITA!!!!!!!!!NU MAI POATE FACE OMUL COPII CA ARE RADULEASCA!!!!!!VOI CE ZICETI??
dianaf