recomandare doctor

recomandare doctor | Autor: lara_ro2004

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.

Va scriu legat de o problema de sanatate care s-a abatut asupra mea. De cand ma stiu, am avut probleme legate de scaun. Mai mica fiind, aveam si 3-4 scaune pe saptamana. Acum parca s-a mai imbunatatit situatia, in sensul ca in principiu a ajuns la 5-6 scaune pe saptamana. Se mai intampla insa sa fie si o perioada de 2 zile de pauza, dupa care problema se rezolva de la sine. Dar de vreo luna incoace, aceasta rezolvare se face si cu o senzatie de zgariere fix in momentul expulziei (scuzati-ma daca sunt poate scarboasa, dar mi se par niste detalii necesare), parca mereu pe aceeasi parte, si pe hartie gasesc si sange rosu. La scaunul urmator, poate sa mai fie sau nu sange, dupa cum are consistenta, sau cat de curand are loc.
Ma gandesc ca nu e bine totusi sa las lucrurile sa treaca de la sine, si as vrea sa consult un medic. Si aici apare intrebarea mea: stiti cumva de un medic bun, in Bucuresti, pe problema asta? Firma imi ofera asigurare medicala la CMU, si as prefera sa ma duc acolo, macar pentru un prim consult, dar e binevenita orice recomandare.

Multumesc mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Problema ta, din cele descrise, pare a fi o fisura anala recenta.Incearca la p r o c t o clinic-sper sa nu iau cartonas pentru reclama.Dr.Gostian si echipa lui sunt specializati in astfel de probleme

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

La CMU ti-l recomand pe dr. Cristian Popescu, chirurg. E f.f. probabil sa fie niste hemoroizi, fisurile sunt mai dureroase, dar daca sunt mici...e posibil. Daca scaunele sunt mai tari, mucoasa e zgariata si de aceea sangerezi.
Se rezolva cu dieta si tratament local.

Il gasesti la CMU Arcul de Triumf sau Enescu.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Da, se poate si hemoroizi numai ca din descriere mi s-ar parea fisura.Motivul?perioadele de liniste foarte mari.Hemoroizii sunt mai "nabadaiosi".Orice ar fi trebuie sa te vada un doctor.Mai ales pentru ca e jenanta chestia asta. Plus ca fisurile evolueaza si una infectata nu e deloc placuta

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Pai problema cu sangeratul dureaza de o luna, eu asa am inteles. Plus ca nu apare la fiecare scaun, chiar ea spune ca depinde de consistenta acestuia. De-aia am si zis ca pot fi hemoroizi sau o fisura mica. Una mai mare dadea si alte simptome, mai urate.
Asteptam vesti bune.

Sanatate multa !

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_ro2004 spune:

Multumesc mult pentru promtitudine.

Problema a aparut acum o luna, si din nou acum 2 zile. Intre timp nimic. Asa ca inclin si eu spre fisura anala, sau, din cate am mai citit pe net, polipi colonici. Oricum, "verdictul" il da doctorul, de aia si ceream o recomandare in acest sens.

Multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Putin probabil si mai ales de nedoritSanatate multa

Mergi la inceput