Gravidutze si mamici de CLUJ - 7
Raspunsuri - Pagina 8
carrie spune:
FETELOR, zilele mele proaste nu se mai termina
de ieri copilul meu cel cuminte plange intr-una cu exceptia noptii cand doarme dar ziua nimik nu-i ok de simt ca ma apuca pandaliile.probabil daca ar fi fost asa de la inceput as fi zis ca asa-i e soiul dar nu a fost asa.am luat si o cutie de lapte praf sa vad daca nu cumva problema e ca nu se satura si sa-i completez dar tare ma intristeaza ideea...
am fost la control cu raceala mai avem muci dar la plamani e ok...
nu stiu daca sunt colici, e f ciudat plansul...cred ca ar trebui sa nu mai scriu umpic ca am un moral de kko
bex voiam sa-ti spun ca am o prietena stomatologa, in Manastur, f buna cu aparatura moderna, da-mi un PM daca te intere.
in privinta sotului plecat si al meu umbla des mai mult prin Europa decat prin tara.acuma se intoarce din Cehia, dar e plecat 2 maxim 3 zile si nu saptamanal.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Gabriela77 spune:
Pai cu delegatiile sotului e asa, cazul fericit in care merge in Budapesta pleaca dimineata pe la 3 si revine seara pe la 20. Cand merge in Germani sta vreo 2 zile, atunci e mai nasol! Si asta nu a fost asa dintotdeauna, acum de vreun an e mai calator asa…Poate am exagerat, uneori din 2 in 2 saptamani!!! He-he-he!
Natalia, success cu TT! Bine ai revenit!
Lavinia, asa e, acum o sa ma bucur un pik de libertate! Atatea mi-am propus!
Cristiana, imi pare rau de starile astea agitate ale Carinei. Cred ca e obositot si stresant! O sa trecem toate prin astea! Macar sa avem de la cine invata!
Gabriela 30+ Sara
felicia20 spune:
kitzy, FELICITARI!!! Sa fie bebe sanatos iar tu sa ai o sarcina usoara! Vezi ca se poate?
Felicia, 8+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
OanaAlina spune:
oare sa am curaj sa merg la stoma sau nu? lavinia m-a cam speriat!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png
bex spune:
oana, io zic sa incercam!acum depinde ce vrei sa faci...eu am zis as vrea un detartraj, acum nu stiu ce stoma ai tu, dar cred ca sunt totusi responsabili, nu stiu, asa ma gandesc.
23 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
anca_a spune:
NataliaS,
eu am facut astazi TT la Synevo si voi avea rezultatul in 7 zile.
imi spui si mie ce "grozavii" ai auzit despre Synevo?
anca 16+
laviniaN spune:
Oana nu te speria asa tare....eventual vorbeste cu stomatologul tau ca te duci si sa fie bine sterilizate ustensilele...la mine nu e urgenta asa mare asa ca mai astept.
LAVINIA32+
kitzy spune:
Fetelor, merci mult de urari, sper sa fie bine totul, am facut azi al treilea test care a iesit tot pozitiv, a doua liniutza mai pronuntata decat ieri, am sunat-o azi pe doctoresa dar nu mi-a raspuns, o sa mai incerc deseara. Dupa calculele mele as fi in 4 saptamani, poate pe la 5 sapt ma cheama si pe mine la eco, mi-e asa de frica, sper sa fie bb bine. Inca nu realizez ca sunt insarcinata, nu-mi vine a crede,sotzul meu e cel mai fericit