Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

bex stai linistita,ca eu o data pe luna ma duc la eco,dar luna asta a fost o exceptie,ca am fost la un eco 3D.Eu doar o data pe luna ma duc,nu fac excese.Nu are rost mai des,ma duc cand imi spune doctorita.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Am uitat sa iti zic felicitari Kitzy!!! Cred ca inca plutesti si nu constientizezi ce se intampla...cel putin io asa am fost primele cateva saptamani.

Fetelor, vad ca numai io nu am prea luat vitamine...Dr, mi-a zis sa iau in primele 3 luni acid folic si din sapt 20 fier vreo 30 de pastile, altceva nu am luat, Gabi, cred ca tu stii stilul lui Muresan, ca zice sa nu iei vitamine daca nu e necesar....dar vazand ce ati luat voi, m-ati pus pe ganduri...

23 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza fetelor
Raluca mi s au facut toate masuratorile pt bebe si totul e ok cu fetitza asta ma face sa fiu tare fericita dar calitatea cd ului e super naspa ,oricum am vb in dimineatza asta si mi au facut o alta programare pt saptam viitoare si le am si zis ca o sa le duc cd ul ce l am facut in State cand am avut 15 saptam
sa nu crezi ca sunt o mare pretentioasa dar totusi ma astept daca tot dau 1800 in 10 min sa primesc ceva de calitate ,nu pot sa ma multzumesc cu orice ,doar e o amintire pt o viatza
cum am mai scris si in celalalt mesaj doar daca ai mai facut un 4d profesional poti face diferentza ,altfel poate esti ok ,sotului meu i a placut

ALEX29

Mergi la inceput

Alex imi pare rau ca te-a tinut asa de putin...Pe mine m-a tinut Muresan 30 de minute...Poate alta data ar trebui sa mergeti in alta parte...Cum a fost ieri la curs?????Tre sa intreb daca mai pot face macar Pilates...ca de aerobic nici nu poate fii vorba...oricum nu mai faceam.

bebelina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Ramona ,sincer nu stiu ce expilcatie sa ti dau legat de nedumerirea ta ,dar mai bine insista c intrebari asupra doctoritei ,sa te lamureasca mai bine
Ieri la cursuri a fost super ,ti am zis ca o sa merg numai la pillates si mi pare rau ca m am hotarat asa de tarziu ,oricum exercitiile de la aerobic le faceam doar pe jumate:)))
dar ai vazut si tu ca sunt fete care sunt multzumite cu aerobicul ,bravo lor ca pot ,eu nu vreau sa ma fortzez ,vreau sa fac ce mi place
S ar putea sa mergem si noi la Belis dar saptamana viitoare ,imi place tare mult acolo ,e o zona de vis
te pup si mai vb

ALEX29

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnaBella spune:

ALEX29,

Ca si locuri de plimbat in Cluj duminica iti recomand si Gradina Botanica si Muzeul Satului. Iar parcuri, mai sunt Parcul Babes si Parcul Rozelor in Grigorescu

Ana

7+

Mergi la inceput

Oare ce e cu Meli????Sper ca e bine.

bebelina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Lavinia, bravo ptr. sotul tau, se stie la cumparaturi!

Ramona, colul scurt, asa cum zicea si Monica, poate duce la nastere prematura. Odihna multa, repaus la orizontala si nospa sau magneziu-cam acestea ar fi indicate. Ma mir ca doctoreasa ta nu ti-a recomandat asa ceva. In plus nu cred ca e bine sa faci sport la un col sub 3 cm...mie asa mi s-a spus.

Alex, multumesc ptr. informatii! Pe mine ma intereseaza masuratorile ptr. bb si col, mai putin imaginile. Sigur ca mi-ar placea si imagini cu bb dar ......

Gabriela, nasol cu musafirii, lasa ca de azi esti la odihna.....

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna intrebare Ramona... si eu as vrea sa aflam de meli vesti...

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Raluca majoritatea masuratorilor se fac in 2D,foarte putin o sa-ti puna 3D,doar atunci cand o sa-ti faca poza.Pe mine m-a tinut 30 de minute,sincer 10 minute mi se pare foarte putin,nu stiu daca are vreme sa studieze fiecare organ in parte.Poate ar fi bine sa incerci si la Medstar,eu am fost foarte multumita.Imagineaza-ti ca am vazut si inimioara cu cele 4 camarute si se vedea cu albastru si cu rosu cum intra si iese sangele,exact ca la scoala,cum desenam cu creioane colorate sagetile.
La Pilates o sa intreb daca ma mai pot duce,ca nu e asa de greu,e mai mult relaxare si te invata respiratiile.

bebelina
poze

Mergi la inceput