Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Raluca stai linistita ca iti face toate masuratorile care trebuie,eco 4d este mai mult pt parinti sa-si vada odorul ,
masuratorile lea facut in 2d,apoi a schimbat pe 3d si mi-a aratat fetita,dar statea cu mainile pe fata.
la mine a masurat foarte atent,am intrebat si de col...cruciat mi-a raspuns la toate intrebarile care i le-am pus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Lavinia sper sa fie asa. Pe mine ma intereseaza masuratorile, sa aflu ca e o.K. bb si colul. Deci ne vedem saptamana viitoare la isox?

Lavinia, cand se intoarce d-na Puscas in Cluj? Ma gandesc ca daca nu lipseste mult sa nu ma mai duc joi la cabinet-daca analizele ies bune!

Noapte buna!

Raluca , mami de Ilinca si...

http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Raluca ,daca ti se pare ceva in neregula la IZO-X si crezi ca nu a masurat tot mai bine intreaba si tu...de col eu l-am intrebat si l-am pus sa masoare....a fost si sotul cu mine care a inregistrat aproape toata ecografia,e tare dragut filmuletul.
face mai mult decat un cd cu poze pe care ti-l da dr.

DR. Puscas este plecata din localitate intre 15-25 iulie...mie mia spus sa merg in 1 august la clinica la control...pana atunci ne rugam la DD sa fie totul bine.
Vineri noaptea o sa ajunga si sotul acasa de la bratislava bineinteles cu masina plina de cumparaturi pt bebelina,
restul ...vom merge sambata cred ca pe la cora sa vedem ce ne-a mai ramas pe listuta de cumparat.
oare suzeta termometru este buna sau nu?
in legatura cu cantarul nu stiu ce sa fac?
sa cumpar sau nu?
va atasez si un link cu poze cu lucrurile bebelinei luatede sotul de la vienna.

http://community.webshots.com/album/559796066xGrRIH

LAVINIA32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Cristiana, bine ca sinteti mai bine!
Raluca, mie de iod nu mi-a zis nimik. Al doilea set de analize eu l-am facut la intrarea in al treilea trimestru! Sapt 28.
Oana, eu am luat si Elevit si Centrum. Dar doar in primul trimestru. Si acum mi-a zis medicul ca nu are rost sa iau, daca analizele sunt bune! Eu incerc sa iau cat mai multe din alimente, fructe, legume.
Kitzy, bravooooooooooooooooooooo!!! Ce de vesti bune!Sa ai o sarcina usoara!
Lavinia, felicitari pt vestile bune despre bebe. Bine ca s-a intors. Tare sint curioasa daca a mea bebelina s-a intors. Dar numai in 1 aug mai merg la control.Frumoase lucrusoarele lui bebe!

Nici o veste de la Meli????

Raluca, au venit de luni seara niste oaspeti din Germania. M-a obosit groaznic vizita asta! Au stat 2 zile si efectiv femeia asta a vorbit continuu! Acum au plecat, asa ca m-am pus pe citit!

Noapte buna, ne auzim maine!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Kitzy, ma bucur pentru tine! Sarcina usoara!

Multumesc pentru sfaturile legate de vitamine!

O zi frumoasa la toata lumea!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Neata!!!!
In primul rand Kitzy,FELICITARI!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!!!!
Raluca Pilates se face marti si joi de la 7.
Alex ce ati facut ieri la curs.Eu nu am venit ca am avut programare la eco.
Eu am fost ieri la eco,doctorita s-a mirat ce burta mare am.Si a zis ca e mai ridicat decat ar trebui cu trei degete deasupra buricului.Pentru a 4-a oara mi s-a spus ca e fetita.Draga de ea se juca cu manutele cu cordonul ombilical.
Aaa si la sfarsit mi s-a spus ca colul e cam scurt,adica 2.65 cm si asta nu e prea bine.Si m-a intrebat de planurile de concediu.Si i-am zis ca ma duc o saptamana la munte.Si a zis ca foarte bine,fara mare,drumuri lungi sau avioane.Ce inseamna sa ai colul scurt?????Ce riscuri sunt??????

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neata fetelor.......
Kitzy felicitari si sarcina usoara.
Ramonella din pacate nu e chiar bine sa ai colul scurtat de pe acum.Si eu am avut tot asa si mi-a fost tare frica.De fapt asta inseamna ca nu tre s afaci efort ,sa te menajezi sa ramana macar la lungimea asta .Daca se scurteaza este pericolul sa nu ajungi cu sarcina la termen.L tine nu se pune pr de cerclaj dar cu odihna multa s erezolva.Adica statul in pat intinsa ajuta chiar la lungiream colului adica se face la loc cu multa rabdare si odihna.Ti-am zis eu o luna am stat intinsa in pat ,si nu am facut absolut nimic si s-a lungit la loc.Sa mu te sperii da io in locul tau ,as lasa-o moala cu drumurile si statul pe scaun.
Pe de alta parte poti sa faci 41 de sapt cu lungimea asta de col..asa ca succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Si inca ceva Ramonella...colul se scurtaza din cauza contractiilor pe care poti sa nu simti.Poti sa iei nospa linistita. 3 pe zi.dar ODIHNA si STATUL LA ORIZONTALA face ffff mult nici nu stii cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Monica mersi de sfaturi.Sincer sunt cam ingrijorata sa nu se intample ceva rau.
Oricum o sa ma duc la Belis,la noi la cabana,unde o sa dorm si o sa ma relaxez toata ziua.Nu se pune vorba de drumetii sau zbenguieli.
Sper sa fie bine.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel23+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

buna dimineata tuturor:)! revin si io dupa o sustinere de referat lungaaa si grea de ieri:( bine ca a trecut.

ramo, iar ai fost la eco? stiu ca nu e bai sa mergi des, dar no...
lavinia vreau sa te intreb de unde anume din viena a luat sotul tau lucrusoarele? ma gandesc ca poate ajungem vara asta...

in rest, o zi faina, sa ne pregatim de ploaie

23 +
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput