Gravidutze si mamici de CLUJ - 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

Ce frumos nume Meli !!! Si pe mine ma incanta numele Larisa foarte mult!

Cristina, imi pare rau pentru noptile nedormite si sincera sa fiu nu te invidiez deloc! In curand o sa uiti de toate acestea!!! Pana atunci insa sa av ajute Dumnezeu sa treceti cu bine peste toate!

Raluca, sper ca inafara de sperietura si cucuiul dobandit Ilinca este bine!

Gabriela, imi place de tine! Esti o mamica tare constiincioasa cu listuta si care ii place sa finalizeze lucrurile la timp! Poate ca intr-o clipa de ragaz sa ne scrii si noua ce lucruri ai cumparat pentru Sara si de unde!

OanaAlina

http://bd.lilypie.com/pI4rp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Neata fetelor in amiza mare.
Meli felicitari si bb mancacioasa.
Si noi avem patut de lemn,la adoua folosire da nu din asta din magazin ci facut de tamplar.Chiar ieri am vazut la cineva un patut din lemn cumparat din mag si era ff subrezit.Al nostru e facut la comanda cu sertare etc.In fine se comporta f bine dar de abea astept sa-=l scot.Si cel mare a stat in el pana al 1 an jumate dupa aia a inceput sa sara din el doamane feri ca tot se imburica sa sara in cap.asa ca..gata cu el.
Hi hi m-am intalnit cu Gabi lla cumparaturi..da o poevste scurta ca tregeau baietoii de mine,va pup si vin ca tre sa pun de-un pilaf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Meli felicitari!!!!!!
Bex la Gine 1 ma duc la d-na dr. Bartok Ildika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Meli felicitari si sa ai o fetita sanatoasa si frumoasa, dar in primul rand sanatoasa!!!

Astazi era sa mor de spaima. A cazut pitica din patul mare si a dat cu capul de mobila. De fapt cred ca mai mult a dat cu umerii. Nu stiu cum s-a intamplat, de fapt e vina mea ca am scapat-o o secunda din ochi ,cautam ceva in dulap. Vai ce tare m-am speriat, nu mi-am putut reveni nicicum, ma tot uitam la ea sa descopar semne de boala, somolenta si altele. Noroc ca nu are nimic. O supraveghez in continuare, macar 24 ore. Am chemat si o prietena la mine ca muream de frica. Acuma doarme, sper din suflet sa nu fie nimic.

Mihaela si Elena Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Oana, sa se mai adune un pik cumparaturile si ma exacut, cum sa nu! Deocamdata, mai mult la stadiu de observat, comparat, gasit magazine! Sa inteleg ca inca nu v-ati hotarat la nume????

Raluca, e bine Ilinca? Cred ca se bucura ca esti cu ea!

Cristiana, ce de probleme. Tinem pumnii sa rezisti! Cred ca perioada asta e cea mai gre, nu?

La fel si tie, Meli! Abia asteptam pozele cu fetita ta frumoasa!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, m-am intalnit cu Monica si nazdravanii ei la cumparaturi! Mama mia, da' stiu ca au energie copilasii tai, Monica!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Bex, si eu tot patut de lemn am, facut la comanda si saltea Relaxa...e mai trainic decat cel din material textil, dar acum vrem sa cumparam si unul dintr-alalalt ca e fffff bun pentru deplasari, excursii, concedii, chestii din astea.

Meli, felicitari inca o data......Ce nume frumos...Timea-larisa! Sa-ti traiasca!...imi pare rau ca ai probleme cu sanii...comprese reci neaparat!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Meli felicitari!
Imi pare rau ca ai probleme cu sanii, sunt asa grele primele zile, dar treptat o sa-ti revii!
Noi suntem bine, dar inca nu am timp sa intru mai des pe net.
Va pup

Mioara Doru Andrei (1.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

multumesc de incurajai, imi face bine sa va impartasesc stressurile...azi piti a urlat din toti rarunchii si cel mai interesant e ca doi pediatrii mi-au zis unul ca are reflux unul ca nici vorba.
asa ca o sa astept sa vad cum evolueaza, pentru ca pot fi pur si simplu colici urate si normale dar neavandu-le pina acum nici cu ea nici cu Thea ma sperie.
si poate sunt toate mai ample ca sunt asa obosita.

dar voi fi fresh pe cand o sa le aiba-desi sper ca nu-bebeii vostri

de luni nu mai merge nici Thea la gradi asa ca o sa fie si mai interesant si palpitant!

legat de pat eu si la ea si la Carina am pat de plastic -tarc si sunt f multumita de el-GRaco.la ai mei i-am pus Theodorei unul din lemn si um nu avea deloc astampar s-a lovit de nenumarate ori in muchie pe cand in cel de acasa niciodata, asa ca eu sunt pro patuturi tarc.plus ca daca am mers undeva l-am strans rapid si pus in portbagaj.

Meli f frumos nume are fetitza ta.legat de sani...ea suge bine, adica ti-i goleste?

Mihaela, Raluca, cred ca ati tras niste spaime cumplite, bine ca sunt bine galustile

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Bunaseara burtici si mamici,

Meli FELICITARI!si sa-ti traiasca printesuca...aveti grija de voi.
Raluca,Mihaela imi pare rau pt incident cred ca v-ati speriat foarte rau.
Carrie ne facem probleme mari in sarcina si ne stresam ,dupa ce vin bebeii ne stresam mai tare...asa imi spunea finuta mea si cred ca are dreptate.Eu atata m-am stresat in sarcina asta sa fie totul bine,fetita sanatoasa sa nu pierd sarcina ,dar cred ca a doua sarcina e altfel deja sti la ce sa te astepti....Multa sanatate fetitei!
Gabriela spor la cumparaturi!
Si noi tot pat de lemn avem de la ikea,vrem sa cumparam sateluta din fibra de cocos...inafara de cora unde mai sunt saltele?

Va pup LAVINIA32+

Mergi la inceput