Amenajari interioare - CE FAC CU MOLOZUL ?
Buna!
Amenajez casa. Deocamdata lucrez la baie si am colectat cam 20 de saci de moloz, gresie si faianta sparte... Ce fac cu ei? Cum ma descotorosesc de ei? Astept un sfat, dar sa nu fie de genul "mergi noaptea si-i lasi la marginea orasului" .... Multumesc frumos.
PS. E vorba de Bucuresti
Tzuni, spor la munci !
Eu, aici in Oradea, am vb cu cei de la RER, adik aia ce duc gunoiul de la bloc, si contra sumei de 500.000 lei veki mi l-au dus tooot.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Tzuni spune:
Multam, mamagiuliei, la o astfel de solutie ma gandesc si eu! Dar cara gunoierii sacii mei de la etajul 9? E drept ca liftul functioneaza...
Si oare sa merg pe calea oficiala? Sau sa vorbesc direct cu gunoierii? Cum se procedeaza?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
Tzuni spune:
Uaaaaau, am sunat la firma de salubrizare si mi-au cerut 2.160.000 lei ca sa-mi duca molozul. Nu-i cam mult?
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
szivarvany spune:
Tzuni, asta e pretul.
D`aia vb cu oamenii muncii in ziua in care stii tu ca se ridica gunoiul la voi in zona.
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Balbina spune:
Noi acum trei ani am apelat tot la o firma de salubrizare. A costat parca 60 euro cupa de 4 tone. Vine masina si ti-o lasa in fata blocului, iar peste 24 de ore vine si o ridica. Tu ai grija doar s-o umpli in acest interval. Bineinteles ca unii vecini au profitat si ei, "ajutindu-ne" sa umplem cupa, dar a fost ok, a avut loc toata lumea.
Edit: pentru caratul sacilor de la et. 7 pina la destinatie am apelat la ajutorul unor prieteni, contra bere.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Implinita la 30 de ani
Lucrusoare pentru bb2
miri__b spune:
rebu stiu ca ia destul de mult pe m cub. am amenajat si noi acu 2 ani.
in zonele unde se vand articole de amenajari exista masini pe care scrie ca te scapa de gunoi contra sumei de 100 lei cred eu. te tocmesti oricum. eu le-am gasit atunci pe la complexul de la Mihai Bravu-Berceni.
cel mai ieftin zic eu ca iesi cu spaga la cei care ridica gunoiul.
Miri si David - 23.12.2005