Sa ne rugam pentru Dan, baiatul Doinei Bita
Raspunsuri - Pagina 2
lady_in_red spune:
Doina si Dan, suntem alaturi de voi si ne rugam pentru fericirea si sanatatea voastra
Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Inca nu au terminat.Ca sa fie mai usor...au inceput la ora Roamaniei la 8.30.Sunt cu ochii si urechile in toate partile!OFFFFFFFFFFFF ce greu este...
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
Doamne ajuta ?
doinabita spune:
Dumnezeu sa ne ajute!Maica Domnului sa ne ocroteaca!Offfffffffffff!inca nu s-a treminat!Eu simt ca va fi bine!TE IMPLOR DOAMNE AJUTA-L PE DAN!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
liliac1 spune:
Doina, si noi speram din tot sufletul sa fie bine si suntem cu sufletul la voi!
Doamne, ai grija de Dan si ajuta-l sa treaca cu bine de aceasta incercare a vietii lui!
Liliana& Andra-Maria
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
Anina_n spune:
Doina si Dan, sunt alaturi de voi !
Te rog, Bunule Dumnezeu, ajuta-l pe Dan sa iasa cu bine din operatie, sa poata sa alerge din nou !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
iileana spune:
Doina si Dan, sper din suflet ca operatia sa decurga bine iar rezultatele sa fie pe masura asteptarilor! Multa sanatate!
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
Maadi spune:
Doina, Dan, suntem alaturi de voi. Dumnezeu si Maica Domnului sa vegheze asupra voastra, operatia sa decurga normal si Dan sa depaseasca cu bine aceasta grea incercare.
Maadi si Calin (19.07.2003)