poligamia?
Raspunsuri - Pagina 2
lorelei_19 spune:
Nu sunt casatorita cu un musulman, dar imi dau seama cam ce simti. In definitiv nici tu nu te-ai nascut cu credinta asta. E cumplit sa traiesti in incertitudine, sa iti fie teama in continuu, dar dupa cum se vede, iti iubesti sotul, esti fericita cu el si alta sansa nu e, mai ales ca s-a pus toata familia cu gura pe el. Am o prietena in Romania care e casatorita cu un turc. El mai are o nevasta in Turcia, pe care o viziteaza cam o data pe luna- au un baiat de 14 ani- ce coincidenta, nu??? Ei bine, prietena mea a urlat, a tipat, s-a trantit cu fundul de pamant, dar n-a reusit sa-i schimbe parerea. A! Prietena mea are 28 de ani, iar el cu vreo 20 cel putin mai mult. Sunt insa acum de 8 ani impreuna si s-a impacat cu ideea. Nu cred ca mai sufera. Daca tu crezi ca reusesti, do it. Intreaba-te pe tine insati ce si cum.
Ai grija de tine si mult noroc.
tinatache spune:
pai daca nu il vrea decat ca tatal copilului, sa trimita copilul 1 data pe an in Ro, ca la 14 ani poate sa zboare singur cu avionul.
Cristina, mamica cu burtica
petruta spune:
Mare curaj au fetele care se marita cu cei de religie musulmana !
Sau ma rog, poate pe viitor nu le-ar strica viitoarelor candidate o buna informare legata de religia lor, de legile statului respectiv, ce drepturi au in tara respectiva ele si copii lor etc. Informatiile nu numai de la miri, poate chiar de la autoritati, de ce nu, statul trebuie sa-si protejeze cetatenii printr-o buna informare.
Parerea mea !
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
biankita spune:
petrutza, subscriu!
mare risc
alta mentalitate, alta religie .......
eu zic ca fiind casatorita in romania, legea romana interzice poligamia. asha ca nu-i da nici o shansa.
ori cu tine , ori la gara
biankita
Aurelia spune:
Doamne numai tu stii ce este in sufletul tau si poate ce-ti spunem noi nu face decit sa-ti adinceasca rana,i-mi vine in minte acum cartea lui Betty Mamody:"Numai cu fica mea"cele care au citit-o stiu bine despre ce vorbesc ,si fara nici o intentie de rau cred ca si tu daca ai citit-o trebuie sa te fi pus un pic in garda daca nu mai ai inca tuimpul s-o faci,dragostea insa te va ajuta sa alegi ce-i mai bine pt tine si copii tai ,nu uita insa orcare ar fi decizia ta ca prima nevasta are intotdeauna drept peste celelalte ,ei i se cuvine tot respectul si ascultarea din partea celorlalte din cauza virstei ei.........
AuraGalerne
coral spune:
Ar fi bine sa vezi ce tratate are Romania semnate cu tara din care este sotul tau si daca este stipulat ceva legat de drepturile parintilor si modul in care se aplica ele. Exprimarea nu e cea mai buna dar e tare bine sa fii informata inainte de a demara ceva.
Mult noroc tie si micutilor si o decizie inteleapta.
Eu mai am o intrebare daca el pleaca 1 data pe an, in timpul asta poti sa iti cauti si tu pe cineva cu care sa imparti si bune si rele? Musulman sau nu o casatorie presupune reciprocitate si e bine sa inteleaga asta.
There is a difference between knowing the path and walking on it.
n/a spune:
Intr-adevar religie nu e importanta pt tine dar pt el e sfinta.
Asta nu conteaza daca-ti schimba viata ca astfel ar fi doar o telenovela: amorul bata-l vina.Simpatizantii musulmanilor iti vor zice urmeaza-ti stapinul= dragostea e totul si nimic mai mult
iar romanii care s-au batut sute de ani ca musulmanii ca sa nu le
fure copiii si nevestele nu te vor incuraja si nu te vor compatimi.
Poligamia nu este altceva decit "in grup" cu acte in regula.
desprecopii spune:
Am inchis acest subiect deoarece mesajele deviasera de la esenta. Am sters de asemeni toate mesajele care nu aveau de a face cu subiectul postat de initiator.
Desprecopii.com nu admite atacuri personale de orice fel. Orice mesaj care genereaza discriminare rasiala, etnica, sexuala sau religioasa va fi sters.
Pentru parinti... despre copii!