*Gravidute&Mamici de IASI (3)*
Raspunsuri - Pagina 5
Simo78 spune:
Oana sa mearga totul bine maine, astept semne bune de la tine . refacere rapida si usoara si un BB asa cum iti doresti.
Simona 36+ Matei Hisham
Crash test dummies
alynta27 spune:
Oana as vrea sa reiau de sute de ori momentul in care mi-am vazut puiul pentru prima data! E minunat! Maine e ziua cea mare pentru tine!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
kriss79 spune:
Nu mai pot dormi ca m-a apucat o stare de sufocare naspa..am avut o per. in liceu cu stari din astea..nu stiu ce m-au luat acum iar..cum stau in pat..cum tusesc ca ma sufoc..
Am fost la medic ieri si tot fetita e se pare, are 663 gr si e mai micuta cu 5 zile fata de DPN..in rest e totul ok..s-a uitat peste analize si a zis ca deja am dat in anemie..mi-a dat si calciu lactic sa iau (carcei..) si m-a chemat abia in jur de 1 sept..ceea ce mie mi se pare cam tarziu..voi avea in jur de 31 de sapt..
Alta belea acum...s-a blocat aparatul cand a incercat sa ne salveze pe stick..poate de la stickul nostru..oricum ghinion..am fost suparata toata seara ca s-au pierdut pozicile..
aaa.am intrebat daca tre sa rez.din timp o rezerva..si mi-a zis ca e folclor chestia cu rezervatul cu mult timp inainte...ca atunci se rezerva inainte de a naste..sper acum:)
Oana, nastere usoara maine si sa ne dai de veste cat de repede poti!
Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana
amironeanu spune:
Oana si Simona, nastere usoara! Asteptam vesti de la voi. Tot azi naste si o buna prietena a mea, sper sa fie totul bine si pentru ea!
Eu nu m-am simtit prea grozav zilele acestea, cred ca am facut ceva indigestie/toxiinfectie alimentara, acum stau cu paine prajita si ceai de galbenele si sunatoare. Si sunt si eu anemica rau de tot (am sideremia 39), dar mi se face rau de la fier si nu prea il iau.
Nonna, nastere usoara si daca ai nevoie de ceva spune si poate te putem ajuta noi. Iti trimit un PM cu nr. meu de telefon.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
liadorian spune:
Buna dimineata, mamici de Iasi! Azi e o zi mare pentru Oana /ghinetz si pentru Siminoc, asa ca n-o sa va suparati pe mine daca mai arunc din cand un ochi - si o vorba - aici la voi, sa aflu vesti despre cele doua mamici si despre bebelushii lor.
Siminoc, Oana /ghinetz mult noroc astazi, refacere usoara si laptic mult pentru bebei! Va imbratisez tare, tare pe amandoua!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
Nonna76 spune:
Azi e o zi mare pt fetele noastre Oana si Siminoc. De dimineata ma gindesc la ele, azi isi vor vedea puisorii.
Asteptam vesti (sa fie numai de bine).
La mine vine azi d-na care incheie contracte pt. recoltare de celule stem sa inchehem contractul. Ne-am hotarit chiar daca e greu cu banii (suntem profesori amindoi) dar sa nu-mi para rau dupa.
O zi buna.
Monica 36+ Andrei si Vlad 4+
alynta27 spune:
Nonna si eu te pot ajuta daca ai nevoie! Iti trimit si eu nr meu de telefon!
Kriss i-a tot ce trebuie sa nu fii anemica! E important ca tu sa fii bine, pentru ca bebele este in directa legatura cu tine!
Amironeanu cum a fost la mare? In ce statiune ai fost? Ti-a placut?
Abia astept vesti de la Oana!
David
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Nonna si eu te pot ajuta daca ai nevoie! Iti trimit si eu nr meu de telefon!
Kriss i-a tot ce trebuie sa nu fii anemica! E important ca tu sa fii bine, pentru ca bebele este in directa legatura cu tine!
Amironeanu cum a fost la mare? In ce statiune ai fost? Ti-a placut?
Abia astept vesti de la Oana!
David
Poze burtica
Pozele mele
Nonna76 spune:
Multumesc tare mult fetele, in caz de urgenta voi apela la voi.
Alina ,in spital sunt frigidere? Sigur mama va dori sa-mi trimita mincare si as vrea sa stiu.
Monica 36+ Andrei si Vlad 4+
kriss79 spune:
intr-un sfarsit am adormit:)dar dimineata nu mergea DC-ul..
Am inceput sa iau calciu lactic..
Andrea, imi pare rau..stiu cum e..am avut si eu aproape o sapt..am mancat la greu cas, orez, ceai de menta/sunatoare..si pana la urma am luat si Smecta si Saprosan..ca nu se mai putea:)
Oana si Simona, nastere usoara fetelor!!
Burtik
Cristina 25+ cu Alessia Stefana
am uitat..Nonna, tare as vrea sa fac si eu contract pt. recoltare..dar sotul nu vrea..e de parere ca doar Dumnezeu e cel ce hotaraste daca va fi sanatos sau nu..prostiiil mai las putin si il iau iar..