Totusi si femeile inseala!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by wonderful

Daca ai citit cu atentie toate mesajele,ai fi vazut ca aste e ideea dominanta.Dovada si titlul subiectului!

Adica suntem niste porci prin definitie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Reiki,in afara de intrebari ironice si tendentioase asteptam ceva mai inteligent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Diana, vezi ca barbatii pe care ii refuzi pe motiv ca esti casatorita vor crede ca doar asta te impiedica sa marsezi la propunerile lor.

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Miss Parker,daca-s barbati de soiul celui descris mai sus,nici nu cred ca mai conteaza ce isi imagineaza.Asta pare a fi soiul'fantelui de mahala',atata poate,atata face,saracu'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Oricum, pe astia ii gonesti urgent daca le adresezi urmatoarea intrebare: "Cand ai de gand sa-ti schimbi porcaria asta de masina?"
Fug pe ruptelea.
Asa, la verighete, copii si alte argumente sunt imuni, se cred mari macho.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

diana,

faza descrisa de tine nu mi s-a parut deloc flatanta ci penibila, cum adica sa vina unul dupa mine cu duba si sa-mi propuna sa ma culc cu el, ca e discret si maestru...de ceremonii in a se cupla asha pe ascuns?
Ar fi trebuit sa concluzionez ca sint dama bine daca imi face propunerea asta?
Si sa ma gindesc ca nu accept pentru ca am barbat si copil?!

Nu accept in primul rind pentru ca asa o ia o pauzare nici geanta in cap n-o merita.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Elise sunt o gramada de cocosi d-astia fara pene peste tot.Nu isi vad niciodata lungul nasului si cred ca uita sa se priveasca in oglinga dimineata.Saracu'...

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by Adina Iulia

Oricum, pe astia ii gonesti urgent daca le adresezi urmatoarea intrebare: "Cand ai de gand sa-ti schimbi porcaria asta de masina?"
Fug pe ruptelea.
Asa, la verighete, copii si alte argumente sunt imuni, se cred mari macho.

Adina + Olivia 04.03.2004

Excelent "trucul", intr-adevar numai asa ii poti "lovi" in maruntaie pe acesti barbati care sunt de fapt niste labute triste

Felicia
Poze cu noi si vacantele noastre
Adevar > Autonomie > Identitate

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Totusi si femeile inseala.
De ce si totusi? Ca doar nu sunt excepti cazurile in care se intampla asta. Cred ca este acelasi fenomen care se intampla si la barbati. Ori fi motivele ceva mai diferite dar in esenta este acelasi lucru, cu aceleasi efecte bune si rele.
Nu cred ca se intampla mai rar. Cred ca barbati sunt doar mai deschisi in a recunoaste ca fac asta, in plus se plang mai putin decat femeile atunci cind sunt inselati.
Cand inseala femeile sunt mai discrete comparativ cu barbati.
Barbati sunt mai laudarosi se pare.
De asta probabil ca apare si ideea ca se intampla mai rar la femei si mai des la barbati.
Pana la urma (in general) femeile inseala barbati cu barbati iar barbati cu femei. Numarul de ambete parti este egal.
Deci nu inteleg de ce atata of si naduf pe barbati ca doar nu o fac singurei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Am si eu o intrebare - despre ce fel de inselat este vorba aici?

Avem cazul cu delegatiile in care 2 colegi beau prea mult intr-o seara si ajung sa traiasca o noapte de pasiune iar dimineata se trezesc amandoi rusinati...desi poate la a doua delegatie se va intampla acelasi lucru. Si se intampla treaba asta des si indiferent de sex, femei si barbati deopotriva. Si am vazut si vad lucruri din astea peste tot unde am lucrat.

Avem cazul barbatilor carora li se ofera femei cu fundita in business trip-urile lor si ei le accepta gladly.

Mai e cazul barbatilor care ajunsi la un anumit nivel financiar si o anumita varsta considera normal sa traiasca o viata dubla - familie pe de o parte, amanta pe de alta. La fel cum asemenea exista femei plictisite care au relatiile lor cu soferul sau gradinarul.

Si mai sunt curvele, si asupra lor chiar n-am de gand sa comentez si evident exista oameni care prin natura lor sunt cam nimfomani, narcisisti etc si nici asupra lor nu voi comenta.

Dar ce te faci cand ambii familisti convinsi, implicati 100% in mariajele lor (desi poate cumva in subconstient stiind ca le lipseste ceva) lupta impotriva unui sentiment pe care-l simt comun pentru uneori chiar ani de zile si totusi parca cu cat sunt mai reci unul cu altul, cu cat pastreaza distanta mai tare cu atat sentimentul creste, o data cu frustarea, pana cand rabufneste. Si cand o face este atat de puternic, de intens, de profund si ii afecteaza deopotriva pe amandoi pe absolut toate planurile. Si te lasa confuz, te simti precum drogat, o durere dulce-amara in care te complaci si totusi vrei sa iesi, o stare de exaltare si fericire pura, urmata de agonie. Si te lupti sa iesi din starea asta si incerci din rasputeri sa-ti vezi de viata ta, altfel implinita si de casnicia ta. Si totusi simti ca incet incet te stingi. Nu mai mananci, te reapuci de fumat, slabesti, pierzi un nr. la sutien (fiind slaba dinainte), te dai peste cap hormonal. Azi hotarasti ca esti puternica si rezisti, el la fel. Maine va razganditi si vreti divort. Te simti egoist sa destrami familii dar si egoist sa stii ca sotul/sotia ta ocupa al doilea loc in inima ta. Te simti neputincios ca ai pierdut atata vreme si vrei sa te grabesti cat inca esti tanar. La fel te gandesti mai bine acum, mai are si sotul/sotia timp/sanse sa-si refaca viata. Pe de alta parte nu te recunosti- tu cel/cea calculata, rationala si vrei (desi nu vrei) sa treaca macar un pic din aburul asta ca sa poti sa iti limpezesti gandurile si sa iei cat de cat o decizie gandita nu impulsiva. Ce faci in situatia asta? Si cine e vinovatul? Femeia? Barbatul? Au si sotii lor vreo vina? Si mai ales care ar fi iesirea corecta?

Mergi la inceput