Totusi si femeile inseala!
Raspunsuri - Pagina 4
wonderful spune:
Draga Rufus,nimeni nu incearca sa reduca barbatii la o specie primara.Femeile isi exprima mult mai usor trairile,in timp ce domnii sunt mai interiorizati, in general.Nu sunt o feminista,dovada sta si faptul ca am propus subiectul asta,numai ca pe forum sunt f.putini barbati si doream sa stiu si parerea voastra.
vandal spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Cand am citit mesajele de la sub. care trata ce simt femeile inselate as fi vrut sa stiu daca si barb.inselati se simt atat de devastati,indurerati si pierduti sau gasesc in ei puterea de a-si vindeca ranile mai usor,sa zicem.
Da...a trecut 1 an si jumatate si tot mai am accese de panica si zile/saptamini cind ma gindesc numai la idiotenii sinistre (perioade din ce in ce mai distantate e adevarat dar relativ violente ca intensitate). Si mai am atacuri de panica declansate de te miri ce....lucruri care m-au marcat in acea perioada si care nu mai pot sa le disociez...deocamdata.
In afara de asta e OK....
vandal spune:
quote:
Originally posted by wonderful
Sincer imi pare f.rau.Ai putut sa intri intr-o alta relatie(cui pe cui se scoate)?
...de ce ai dedus automat ca m-am despartit de sotie?
wonderful spune:
N-aveam de unde sa stiu ca-i vorba de iubita sau sotie.Am dedus tin"tonul" cuvintelor tale ca inca suferi mult;crizele de panica-sunt tare neplacute-nu apar din senin.Daca m-am inselat,imi pare rau si imi cer scuze.
iuliana_2007 spune:
Mai sunt si barbati care sufera mai mult decat femeile.Sunt rar mie asa mi se pare.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
iuliana_2007 spune:
Imi pare rau Vandal pt tine.Mai sunt si femei egoiste si fara suflet ca doar nu este exclus.
E mai rau atunci cand o femeie fuge cu un alta barbat si isi lasa copii de dragul amorului.Nu pot sa le suport deloc.Mie una mi-ar fi rusine sa ma privesc in oglinda,sincer.
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
wonderful spune:
De regula fem. sunt mai aspru judecate pt. ca se asteapta de la ele sa fie altruiste,dedicate fam.,mai rationale.Cred ca e o idee impamantenita de cand lumea.
belutza spune:
Da,asa este . La barbat mai merge ca de ... e barbat , insa femeia tot timpul este aratata cu degetul.
belutza
Ramonika spune:
ceea ce mi se pare interesant este ca fetele cu vechime pe forum si in general cele care se cunosc ele intre ele, se intalnesc etc sunt mult mai infierbantate sa zica (,) ca ele nu ar insela niciodata, vai, cum se poate sa faci asa ceva, fata de cele care sunt mai noi si "mai anonime"...
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor