Mamici de iulie-august 2007 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Multumesc, Simo, Ashera! Noroc de gaza asta mica din burtica, norocul nostru ca e cuminte si stie ce-i mai bine pentru ea!

LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor.
Ieri am venit pe la 18:30 acasa, dupa o zi de umblat prin Bucuresti de nu mai puteam. M-a durut si burta, picioarele, mijlocul si ma mai supara si gatul. Dar am reusit sa-mi iau analizele si sunt fericita ca nu mai am infectie urinara. Am fost si la Barza si am luat lucrusoare pentru bebelina. Am luat niste costumase, 2 paturici si manusi. Nu aveau sosetele si caciulite, decat mai mari sau groase. Asa ca le-am luat din alta parte. Am reusit sa completez bagajul pentru bebe, iar acum mai am de luat decat pentru mine. Chiar vroiam sa va intreb, de unde imi recomandati sa iau tampoanele de sani si sutienele de alaptare. Eu am folosit si pe perioada sarcinii sutien de alaptare pentru ca am pieptul foarte mare si nu am reusit sa gasesc altceva. Dar am luat numai de la Triuph si as vrea sa incerc si altceva.
Sper sa nu mai fie nevoia sa plec de acasa toata spatamana. Doar vineri cand o sa ma duc pana la mama. Mai am de facut treaba pe aici prin casa si daca ma obosesc tot iesind nu mai fac nimic.

Sa aveti o zi frumoasa.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

miiiiaaaau (ce sa mai fac, ma mai pisicesc si eu un pic acum, ca de maine se pisiceste gugurutza; da' oare nu vrea sa vina azi?)

buna dimineata! gajici!!!!!!! azi sunt cuminte, promit! o sa ma uit la spectacol si poate cant si eu cu punk-istii aia sau poate ma antrenez cu vreo majoreta de la voi

simo ai incredere in mine de data asta!
daca cumva scap si maine, apoi zau nu stiu nici eu ce sa mai cred...
o sa-i zic lu'dom'profesor ca se supara fetele pe DC daca ma lasa iar nenascuta si ca daca mai fac o data ca lupul din fabula, o incasez rau poate si de la sot ; el de cate ori sa ma vada miorlaindu-ma de frici?

karligutza, sapt.41 cu la purtator
vineri am tras o fuga dupa karligugurutza! si ea a zis sa n-o deranjez inca

Mergi la inceput

Karligutzo, lasa cumintenia si pisiceala!! Eu zic sa te faci gospodina si sa te apuci si tu de sters ceva geamuri, de spalat ceva podele... Sa vada si bebelina ta ca nu-i gluma chestia asta cu nascutul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Neatzaaaa,si noi vrem o cafelutzaaaa,va rugam.
Avem de dat la skimb un Sprite sau o bucata de lubenitza.
Azi s-a mai racorit si pe aici,prin Kawasaki,sunt doar 26 grade.

O zi bunaaaaa

Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Lia la inca 3 saptamani dragutza!!! felicitari!!! si ai grija, nu lasa cheia-n usa de acuma ca poate Mirunica sosi in orisice moment! si mare atentie unde se localizeaza si taticu' tre sa fie musai de fatza ca doar nu supara el fata din prima zi

Diana felicitari si tie pt. rezultatele bune la analize! sa fii mamica grijulie pana (si dupa) la nascare ca sa nu se reinstaleze problemutza cu infectia! referitor la sutienele de alaptat, eu mi-am luat de la Jolidon insa alegerea ta oricum e una BUNA BUNA pt.ca mie imi plac 'marfurili' marca Triumph si n-as schimba firma daca as fi in locul tau. Vrei ceva mai ieftin? sau de ce zici ca te uiti si dupa altceva? Iar cu tampoanele de san eu am luat ca fraiera de la NUK, nu stiu daca vor fi bune sau nu, dar stiu sigur ca nu sunt refolosibile; am vazut in schimb de la Chicco, cred, sau Mothercare, tampoane pt. san refolosibile (probabil acelea se spala, dar iar nu ma pricep, deci mai bine tac!)... si preturile sunt asemanatoare... vezi tu ce alegi pana la urma!

Mergi la inceput

Lia as vrea eu sa mut mobila din casa, dar dupa experienta de vineri, am hotarat sa fiu mai pasnica azi! stii ce somn mi-o fost vineri de la pranz in sus? cum nasteam eu dom'le daca era de nascut? dormind? visand? eh, ce frumos ar fi sa se si poata... da' poate ieseam si plesnita din sala de nasteri! si aveam de furca cu sotu' de ce am urme de palme pe

joi m-am stresat, am facut bagaj, toalete-toalete... plimbari plimbari... ce sa mai... biz biz biz toata ziua... si culcata la 1 noaptea, plansa vraiste si trezita vineri la 5... iote-ma in ce hal m-am dus sa nasc cica! este evident ca azi stau in varful patului! si topai asa nitzelush pe DC ... e-n regula asa? procedez bine?

Mergi la inceput

Karligutzo, tu stii mai bine! Clar, la capitolul asta ai mai multa experienta decat mine. Noi stam cumintzele saptamana asta fiindca nu s-a intors gine din concediu si nici nu vreau sa ma duc miercurea viitoare la control cu bebe in bratze! Dupa aceea, Dumnezeu cu mila! Vorba cuiva - sa se nasca si copilul asta de ziua lui! Desi tare ma tem ca o sa calc pe urmele tale si-o sa nasc dupa ce botezati voi bebelushii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata va spunem si noi voiosi ca doar am fost aseara la nenea doctorul raportam totul OK , ordin de la nenea doctorul inca doua saptamani cel putin cu burtica (iar noi nu dorim sa-l suparam ...)

la toata lumea ...

karligutza mami de karligugurutza! iti spunem noi care e problema sarmalele .... ia pune-te la gatit sarmale ....

si acum le-am pus la treaba pentru cine se hotareste azi ...

Otiliainceput 36+Laurentiu

Mergi la inceput

deci iti cauti pediatru sa inteleg?
las' draga ca nu ramai la sfarsit... vezi ca prin august io merg la Moldova, atata iti trebe sa stiu ca esti nenascuta, ca imediat te transfer la Bucuresti! ca aicea vezi tu, nu nasti, nu nasti, dar odata ce te ia chefu'... ca pe mine acum; maine chiar vreau sa tin in brate bebe meu si sa ma joc cu degetelele ei ca chibritelele ........

ia uitati-va pe DC ce reclama avem in stanga paginii "A mai venit pe lume un ingeras... Ii uram sa nu ii creasca cornite ;)"

Mergi la inceput