"De maine ma apuc de regim"

"De maine ma apuc de regim" | Autor: Topaz7

Link direct la acest mesaj

Sunt mamica a 2 copii de 3, respectiv un an, am 28 ani si sunt grasa. Este oribil! Scuza ca te-ai ingrasat din cauza sarcinilor nu este buna! E vina mea! Am mancat numai prostii si cel mai mult seara. De la 70 de kg am ajuns la 98. Dintr-o femeie atragatoare m-am tranformat intr-un bolovan! Acum am mai slabit 8 kg dar nu am reusit de o luna sa mai reintru in regim
Am creat acest subiect pentru a indemna mai multe mamici sa inceapa un regim maraton de 2 luni si sa ne sustinem reciproc. Cand te chinui singur este mai greu.
Nu impun un regim anume; fiecare sa tina acea dieta care i se potriveste cel mai bine si daca nu stiti una atunci dati o cautare pe internet si veti gasi o gramada.
Am doar niste reguli simple:
- fara paine
- fara zahar, dulciuri
- fara sucuri acidulate
- fara grasimi
- ultima masa la ora 7

Sa incepem impreuna!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Topaz sunt o gramada de discutii in care mamicile tin regim impreuna.Apeleaza la ele daca vrei sa slabesti.Incearca La Motignac si vezi ca mai sunt.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Topaz7 spune:

nu vreau sa ma integrez intr-un cerc de discutii deja existent. Dar multumesc oricum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

TOPAZ eu sunt la a doua zi de SUPERDIETA.E destul de greu dar merita mers mai departe.CURAJ!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Bine ai venit!Sa iti traisca copilasii, sa fie sanatosi si frumosi!
Pot sa zic ca sunt in aceeasi oala cu tine, diferenta ca alaptez si incep sa slabesc. De la 94 kg de dupa nastere am ajuns la 88 fara regim alimentar deocamdata.Nu vreau sa tin o dieta fiindca alaptez. Nu imi doresc sa sufere dpdv al mesei. Vom vedea mai incolo cum va fi.
Din proprie experienta iti spun ca dupa nastera primei fete nu am reusit sa slbesc doar cu regim alimnetar, doar cu aerobic. Cu efort intens.
Spor la dieta!La cit mai multe kg date jos!

Mergi la inceput