Umflatura pe gat

Of...de cand a descoperit-o sotul meu aseara pe gatutul copilului nu mai sunt om si deja imi trec toate prostiile prin cap. E o umflatura micuta pe partea dreapta, catre ceafa, aveti idee ce poate fi?
Bineinteles ca prima data m-am gandit la nodul limfatic. Maine o sa-l ducem la doctor, de fapt direct la spital in caz ca e nevoie de vreo ecografie, dar pana maine dau de ceasul mortii.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)
Raspunsuri

abbi spune:
poate e doar un ganlion.a avut febra, vreo raceala,, infectie?sanatate multa si liniste-te, poate nu e nimic grav.

Teodora D. spune:
Corina, i-am descoperit lui fiu-meu un ganglion la ceafa cand avea 8 luni; bineinteles ca m-am gandit la tot ce e mai rau si m-am speriat la fel ca tine. Te rog sa te relaxezi si sa nu iti mai faci probleme, nu e ceva grav, o multime de copii au ganglioni ce pot fi palpati si care pot persista toata copilaria. La fiu-meu au aparut fara antecedente de raceala, acum are 3 ani si nu au disparut(sunt vreo 3,are si dupa ureche), dar nu ma mai agit cu ei, le verific din cand in cand mobilitatea si gata. Palpeaza si tu bine si precis vei constata ca e usor mobil.
Desigur, vei cere si sfatul unui medic, dar pana atunci nu te mai stresa.Iar daca dai o cautare in arhiva vei gasi o multime de cazuri din acestea.
Numai bine!
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

ralu80 spune:
Si fi-mea are un ganglion imflamat la gat, in partea stanga sub ureche...m-am gandit la toate prostiile cand l-am descoperit, dar am fost la 2 doctori si mi-au spus ca nu am de ce sa-mi fac griji si sa-l las in pace.
Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

filofteia spune:
Daca este de marimea unui bob de fasole si mobil nu este nici o problema. Trebuie urmarit oricum. Lui Adi abia acum i-a disparut deci l-a avut vreo 5 ani. Este adevarat ca anul acesta a racit foarte putin fata de alti ani.
Mergi la doctor, dar nu te impacienta, nu este grav.

Aldebaran spune:
Multumesc fetelor!
Intr-adevar nu e nimic grav, am rasuflat usurati. Ne-a spus doctora ca e probabil de la o viroza pe care a avut-o acum vreo 2 saptamani. Intr-adevar e mic, moale si mobil, cum ati spus si voi. Sper sa dispara de la sine.
Corina, mama lui Aris(12.08.2005)