masca pantru par uscat (ars)..

Va rog daca s-a mai discutat subiectul sa-mi faceti trimitere daca nu as vrea sa aflu si eu o reteta de masca pentru par ...de cateva luni m-am decolorat si parul meu nu mai straluceste ...am pus tot felul de tratamente din comert dar as incerca si ceva preaprat...ceva mai natural...
Multumesc!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
Raspunsuri

Lara spune:
Flavia, iti spun din proprie experienta ca odata decolorat parul... adio stralucire si par sanatos, orice ai incerca! Mai ales daca parul tau natural e inchis la culoare.
Eu il mai "revigoram" cu masca de ulei de masline, sau ulei de masline cu un galbenus de ou, insa era, vorba aia "frectie la picior de lemn"
In timp, de la un superb par lung, sanatos si ondulat, am ajuns, la un par uscat, fara stralucire si casant. In loc sa creasca in lungime, se tot scurta din cauza ca se tocea efectiv.
Solutia: am renuntat la blond si am fost nevoita sa-l scurtez, desi eu adoram parul lung. Acum si-a revenit, insa este vizibil mai rar, e si normal, decoloratul a contriubuit si la distrugerea unor fire de tot :(
Mi-as dori sa ma fac blonda din nou, tare ma mai bate gandul, dar ma abtin pana cand voi afla o solutie care nu distruge parul atat de rau.[ are careva sugestii? :D]
Sper ca la tine nu va ajunge atat de grav cum am ajuns eu si ca isi va recapata stralucirea. Oricum, daca vei vedea ca incepe sa cada prea mult si ca este casant, renunta la decolorant. Mie imi pare rau ca nu am renuntat mai repede, dar imi statea asa de bine..
Multa bafta!
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

flavia maria spune:
Lara mersi pt raspuns...spune-mi te rog cum iti puneai masca cu ulei de masline...pur si simplu iti pui ulei pe par? pe parul uscat sau umed? cat timp stai cu ea? eu m-am decolorat doar o data acum nu ma mai decolorez doar ma vopsesc si folosesc vopsea de calitate ...sper sa-si revina parul...sper ca ce sa fac???
Mersi inca o data!
mama de 2 bbei prematuri ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)

Lara spune:
Eu inca mai fac masca cu ulei de masline din cand in cand, acum chiar straluceste parul de numa` dupa tratament :)
Incalzesc putin uleiul si-l dau pe parul uscat, lasand cam trei- cinci cm de la radacina. Nu dau deloc la radacina, risc sa-l ingras. Moi pur si simplu degetele in ulei si mi le trec prin par, dupa care eu mi-l impletesc in doua coditze, nu-l prind in coc, pentru a nu ajunge la radacini.
Dupa aprox jumatate de ora il clatesc putin cu apa si samponez de doua ori. La mine e suficient atat. Nici daca-l clatesti prea mult nu e bine, pentru ca risti sa lasi parul fara protectia naturala pe care o are si-l usuci mai rau.
Am inteles ca se poate sta cu uleiul in par si toata noaptea, eu insa nu am incercat.
N-ar fi rau nici sa pui in ultima apa de clatit un ceai de musetel, cica e indicat pentru parul blond, nu stiu daca e doar pentru deschiderea nuantei sau e bun si ca tratament.
Alte "trucuri" pentru straclucire, ar mai fi clatirea parului cu apa rece sau cateva picaturi de zeama de lamaie in ultima apa de clatire. Totusi cu zeama de lamaie mi se pare ca usuca putin parul.
Daca zici ca nu-l vei mai decolora, eu zic ca va fi ok. Eu la doua luni mergeam sa-mi decolorez radacinile, dupa care mi le vopsea si mai si dadea si pe lungime cateva minute, asa, sa-mi improspateze culoarea Iti dai seama ce adevarata trauma suporta bietul meu par
www.piczo.com/Forsweetdiana?" target="_blank">Rugati-va pentru DIANA
-----------------------
www.piczo.com/JoMacaroana?cr=7&rfm=y" target="_blank">Ioana (11.12.2002)

flavia maria spune:
Lara mersi esti tare dragutza ...eu nu-l mai decolorez..problema e ca il vopsesc la 3 saptamani...ca am sechele cu vopsitul din cauza faptului ca nu m-am vopsit deloc in timpul sarcinilor...visam noaptea ca ma vopsesc
....acum ca am liber la vopsit am devenit obsedata si nu ma pot controla...cand intru intr-un super market ma duc direct la raionul cu vopsele ...al meu sot deja dispera si imi doreste sa-mi cada tot parul ca sa nu mai am ce vopsi
...
voi incerca tratamentul cu ulei de masline ...mersi inca o data!!!

andreea81 spune:
quote:
Originally posted by flavia maria
Lara mersi esti tare dragutza...eu nu-l mai decolorez..problema e ca il vopsesc la 3 saptamani...ca am sechele cu vopsitul din cauza faptului ca nu m-am vopsit deloc in timpul sarcinilor...visam noaptea ca ma vopsesc
....acum ca am liber la vopsit am devenit obsedata si nu ma pot controla...cand intru intr-un super market ma duc direct la raionul cu vopsele ...al meu sot deja dispera si imi doreste sa-mi cada tot parul ca sa nu mai am ce vopsi
...
voi incerca tratamentul cu ulei de masline ...mersi inca o data!!!
[purple]
Aaaaaa, pai il omori de tot daca o sa te vopsesti asa de des...si eu am avut parul saten deschis, ondulat, lung, cu mult volum si sanatos..dar dupa ce m-am facut blonda + stress la licenta si servici, a inceput sa-mi cada in draci, plus ca a devenit casant, si-mi vine sa plang de ciuda! Deci adio par sanatos!