Voi ce ati face?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dov spune:

Din cate povesti am citit pana acum, asta mi se parecea mai trsita si sa spun dece:

Eu sincer cred ca tu esti inca in stare de soc, dupa un an de zile, pentru ca ai ramas inca la niste framantari si intrebari care tin de momentul imediat de dupa aflarea vestiide infidelitate...ce as face in locul tau?

Sunt multe de spus si defacut, dar nu eu, sau noi trebuie sa le facem, ci tu, asa ca sfatul meu este sa consulti un psiholog, te va ajuta sa maturizezi durerea, sa incepi sa gandestiputin si la persoana ta, la copiii tai, si sa hotarast daca ramai sau nu cu el, si in ce conditii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns incognito spune:

Multumesc.Multumesc frumos tuturor.

Incognito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Cred ca pe tine nu te doare neaparat existenta acelui copil,ci faptul ca te-a inselat in repetate randuri.Scuza-ma ca am sa fiu franca.El a avut aventuri sau relatii?In definitiv poti ramane insarc. si dupa 1 intalnire.El s-a schimbat cu adevarat sau s-a potolit pe moment?Ce simti pt. el acum?Crezi ca te-ai descurca intr-o mare singuratate si cu multe obligatii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Incognito,
imi pare enorm de rau pt ca suferi, e o suferinta surda si daca ramii in casnicia asta nu vei putea scapa de ea, va reveni, din pacate, mereu. Pt ca se vede, ai fost atit de puternic lovita, ranita incit nu-ti vei regasi usor linistea si stabilitatea, fericirea decit daca iti regasesti increderea in tine. Increderea ca poti trai fara el, ca te poti rupe de el si ca o poti lua de la capat fara el.
Viata cu el nu mai e viata.Iar tu meriti o viata normala, fericita, tu acum stai cu sabia deasupra capului, nu vei putea niciodata ierta pt ca asa ce va nu se uita si nu se iarta.

Incearca sa mergi la psiholog si sa-ti vizualizezi viata ta si a copiilor fara el .Concentreaza-te pe partile bune, ce vei cistiga din ruperea relatiei cu el si vezi cum poti sa pui totul in practica incit sa fii fericita !

-------
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

ce as face?
Una sau alta... dar as iesi din starea de nehotarire.

Trebuie sa evaluezi bine ce e in sufletul tau si ce poti si vrei sa faci in continuare.
Sau ramai cu el si stergi cu buretele ce a fost - sau te desparti.
Exista argumente si pro, si contra fiecareia dintre aceste doua decizii. DAR oricare dintre ele ar fi mai buna decit starea in care te afli acum.

PS: partea cu Romeo si Julieta frati este prea telenovelistica s-o discutam prea mult. Ma mir ca nu ti-ai pus inca problema ca ar fi putut sa iti schimbe cineva kupiii in maternitate, ca la vreo analiza ar fi putut preleva "material" de la voi vreun dr. malefic, ca teoretic nimic nu e sigur pe lumea asta, si poate nu ala e copilul sotului tau - dar ar putea fi oricare dintre copiii vecinilor. Barbatii pot "face" citiva kupii pe zi...avantajul lor, ce sa zic. Hai sa-i trimitem la recoltare si sa-i castram, si sa pastram unica sansa din eprubeta in seif, in plic inchis.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

incognito,

daca (,)calcatul pe alaturi este sportul lui preferat ,iar al tau obsesiile cred ca shi daca ai sti sigur ca cel cu pricina(de care vorbeshti acum) nu este copilul lui,nu rezolva nimic. s-ar putea la anul vecina sa aiba un copil ,(cind faci tu un calcul shi brbat'su era la munca)care mai seamna shi cu fata ta.
hei ce faci?? incepi sa fii producatoare de telenovele,asta chiar ca este telenovelistic,lasa ca o sa ai tu grija nici sa nu puna baiatul sau fata ta, piciorul in satul cu pricina, dar sa se mai shi cupleze cu vlastarul.
ia o pauza shi relaxeaza mintea,nu mai face atitea strategii .

Mergi la inceput

O.K!
Am bagat la cap!
Sinteti dragute.
E aiuristica viata,mi-o mai fac si singura...
Va multumesc.Tuturor.

Incognito

Mergi la inceput

Rog moderatorul,daca este posibil,sa inchida acest subiect.
Cu multumiri,

Incognito

Mergi la inceput