Voi ce ati face?
Bine v-am gasit!
Nu stiu daca postez in locul potrivit dar,pentru ca cele mai multe dintre mesajele mele care cuprind povestea mea se afla aici,m-am gindit ca acesta ar fi locul.
Nu sint o mamica singura,inca.Poate nu voi ajunge sa fiu.Nu stiu.
Deci-casatorita,doi copii,sot,casa.Casnicie cu multe framintari in care am dat tot ceea ce am putut ori mai bine zis cum m-am priceput.
Anul trecut am descoperit infidelitatea-infidelitatile!-sotului meu.Criza.Pe toate planurile.Nu mi-am revenit nici acum.El e pe calea cea buna-a devenit sotul model.Pe mine continua sa ma macine gindurile.
Pe vremea cind eram insarcinata cu copiii nostri si ma aflam in concediu medical pentru sarcina cu risc,mi-a ajuns la urechi un zvon de la bunica din partea mamei,femeie simpla de tara-Mai mama,ce vorba e asta?Ca X (asa il voi numi pe sotul meu)ar avea un copil cu o fata din localitatea y?
Nu era momentul sa-mi bat capul cu asta,am spus numai unei prietene mai apropiate care mi-a retezat-o rapid atragindu-mi atentia ca indiferent despre ce este vorba eu sint sotia si cea mai importanta,astept doi copiii care au nevoie de tata si sa-mi vad de treaba.
Anii au trecut,am uitat,mi-am crescut copiii linistita si...anul trecut scandalul.Prin cautarile mele am descoperit ca infidelitatea sotului meu nu s-a rezumat la o singura alta femeie ci inaintea celei principale de vara trecuta a mai fost una,si inca una...Dintre celelalte doua,una casatorita cu un copil de virsta apropiata cu ai mei.Ups!Mi s-au invirtit toate!
Puse cap la cap lucrurile,mi-am amintit de zvonul din perioada cind eram insarcinata.Bunica nu mai recunoaste nimic acum,el nici atit.
Femeia exista,copilul la fel.Ma macina extraordinar ca ar putea fi copilul sotului meu dintr-o relatie extraconjugala,bineinteles recunoscut si crescut de cel cu care femeia respectiva este maritata si la momentul actual.
Gindul ca copiii mei ar putea avea un frate in alta parte ma ucide.Am o imaginatie de-a dreptul bolnava,am si fetita si fereasca D-zeu sa-si cunoasca fratele peste douazeci de ani,in conditii de potential iubit,copiii bineinteles necunoscind aceste lucruri.
Nu stiu ce sa fac.Sa las lucrurile asa si sa astept,poate nu e nimic.
Sau sa-mi iau inima in dinti si sa caut calea prin care sa cunosc femeia respectiva si foarte important,sa cunosc copilul.Toate cu discretie la maxim.O simpla vedere a copilului poate m-ar putea lamuri oarecum.Poate as putea discuta chiar cu mama copilului.Nu stiu.
Cu sotul meu nu se poate discuta.
Ce sa fac?
Voi ce ati face?
Imi este foarte frica,recunosc.Dar nu intr-atit incit sa ma paraseasca curajul.
Incognito
Raspunsuri
brendamitran spune:
1.Si daca vezi copilul si nu seamana cu el? Cum poti sa-ti dai seama?
2.Daca vezi copilul si seamana cu el,si ajungi sa discuti cu femeia dar ea spune ca el NU este al sotului tau?
3.Daca afli totusi ca exista acel copil si este al lui? Ce castigi? Sau ce pierzi? Mai ales ca acum stii ca a mai fost infidel....
4.Te macina mai mult eventualul copil pe care l-ar putea avea cu alta femeie decat infidelitatea lui?
5.Cum vezi viitorul? Crezi ca va mai avea aventuri sau nu?
6.Te-ai gandit la divort?
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
Ramona J spune:
As repeta intrebarile 4, 5, 6 de mai sus.
Nu inteleg ce te framinta exact.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Cristina_C spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Nu inteleg ce te framinta exact.
Eu cred ca asta:
quote:
Initial creeata de incognito
Am o imaginatie de-a dreptul bolnava,am si fetita si fereasca D-zeu sa-si cunoasca fratele peste douazeci de ani,in conditii de potential iubit,copiii bineinteles necunoscind aceste lucruri.
Incognito
Ramona J spune:
Asta-i povestea cu drobul de sare. Parerea mea!
brendamitran spune:
Exact! Probabilitatea e mica,zau.....
BRENDA
FOREVER YOUNG
Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI
sofia_misicu spune:
Este zadarnic sa incepi o cautare stil Agatha Christie, insa stiu ca genul asta de lucruri te macina pana ajung sa devina obsesie.
Daca tu stii cu siguranta ca sotul tau te-a inselat si chiar reusesti sa il ierti, atunci priveste lucrurile din perspectiva asta. Cealalata mama nu l-a cautat, deci nu are pretentii de nici un fel. Probabil ca nici nu o sa aiba. Ceea ce inseamna ca, poate, copilul nu e al lui.
Daca tu l-ai iertat, inseamna ca trebuie sa incerci sa treci si peste asta.
Daca totusi nu l-ai iertat si stii ca nu poti sa il ierti niciodata atunci confrunta-l. In scenariul asta, lucrurile nu pot sa iasa foarte roz. Nu iti cunosc relatia, insa ia in calcul si viata ta de dupa o potentiala despartire. Daca esti dispusa sa duci tot greul unei vieti de mama singura plus adevarul ...
Mult succes si spune-ne si noua rezultatul...
Nuka si Mama la Nuka
incognito spune:
Bine v-am gasit!Ma ajutati mult sa-mi pun ordine in ginduri.
Incerc sa o iau pe rind:
BRENDA,
1.Si daca vezi copilul si nu seamana cu el?Cum poti sa-ti dai seama?
Realmente nu am cum sa-mi dau seama daca copilul nu seamana cu el ori izbitor cu fiul nostru care are multe din trasaturile lui-special forma migdalata si dispozitia ochilor in cadrul fetei.Deci,e clar,nu ma pot baza pe asta 100%.
2.Daca vezi copilul si seamana cu el,si ajungi sa discuti cu femeia dar ea spune ca el NU este al sotului tau?
Daca vad ca seamana cu el...-mi se va intari banuiala ca este al lui.
Chiar daca as ajunge sa discut cu femeia indiferent ce tactica as folosi,ma gindesc ca nu va recunoaste niciodata adevarul-este maritata!Iar barbatul acela al ei stie despre baiat ca este al lui!Oricum cred ca i-am adus ceva tensiuni prin casa,a aflat ca stiu de ea.Ca vreau sa o cunosc.Si-a schimbat numarul de telefon si a lansat zvonul ca a plecat din tara impreuna cu sotul ei si copilul.Eu stiu sigur ca nu a plecat nicaieri.
Daca nu a avut nici un fel de pretentii pina acum-sotul meu nu era o partida buna de ratat!-banuiesc ca nici ea nu stie foarte sigur cu care dintre barbati a facut copilul-este mai tinara cu zece ani decit mine si sotul meu!
3.Daca afli totusi ca exista acel copil si este al lui?-As fi devastata.
Ce cistigi?-O suferinta in plus!Alaturi de convingerea-daca inca nu sint convinsa,ca nu sint desi am patimit atitea,e si asta o nebunie,o problema!-ca intreaga mea viata de pina acum alaturi de el a fost numai o mare minciuna.Mare si sfruntata!Si poate asa,in sfirsit,voi lua o decizie pentru mine si copiii mei.
Sau ce pierzi?-Nimic.Decit ...poate,complet,gindul ca eu am fost de vina ca nu a mers relatia noastra.
4.Te macina mai mult eventualul copil pe care l-ar putea avea cu alta femeie decit infidelitatea lui?
Ma macina amindoua in egala masura.
5.Cum vezi viitorul?Crezi ca va mai avea aventuri sau nu?
Nu-l vad bun.Deloc.Si mai cred ca va mai avea aventuri.Am impresia ca face parte din caracterul lui.
6.Te-ai gindit la divort?
Da.De multe ori.Si ma tem.
Iar despre ceea ce ma framinta-RAMONA,CRISTINA a selectat chiar esentialul.Acela e lucrul care ma framinta.
Daca intrati pe subiectul SINGURATATEA IN DOI,gasiti si povestea mea pe acolo.Si sincer va spun,ma astept sa-mi spuneti ca nu sint intreaga la minte,ca orice femeie zdravana la cap s-ar fi dus departe de mult...
Si-apoi,SOFIA,nu stiu daca l-am iertat.Sint momente in care am impresia ca da...Iar apoi...Cred ca nu,cred ca nu pot.Am ramas blocata in ceea ce s-a intimplat.Nu il mai cunosc,nu mai stiu cine e,cum e de fapt!Mi-a aratat atitea fete incit...
Cu prietenie,va multumesc,
Incognito
simmonna spune:
Te-a inselat si o sa te mai insele, nimic nou sub soare. Dar tu? Tu esti fericita cu el, cum te vezi peste 5 ani, de exemplu? Dar peste 10? Va vedeti imbatranind impreuna?
Copilul ala, aproape ca nu e problema ta. E strict problema lui, a mamei lui si a sotului ei.
Problema ta nu e copilul in sine, ci cum reusesti sa traiesti langa un om, care ar putea avea un copil si caruia nu-i pasa de asta?
Datoria ta e sa te pui pe tine si copiii tai pe primul loc si sa-ti dai seama ce vrei sa faci mai departe. Ca din cate inteleg eu, si cu copilul ala si fara el, lucrurile oricum nu sunt prea roz.
Ramona J spune:
Of, asta nu e viata. Sper sa nu te mai temi, sa iei decizia cea mai buna pentru tine. Si zau ca nu e sa o urmaresti pe femeia aia sau pe bietul copil...
ileanna spune:
incognito ...
cat de bine se poarta el cu tine? atunci cand este acasa si nu in alte luntri ...
poate ca e genul de casnicie in care tu spui "asta e el, nu am cum sa-l schimb, acasa este sotzul perfect si prefer sa inchid ochii". este macar asa???
daca te-ai resemnat cu felul lui de a fi ... stii sigur ca ai pentru ce sa te resemnezi? merita sa inghiti toate astea?
ce vei face? te vei ruga sa nu faca si alti copii de care sa nu stii? LA TINE NU TE GANDESTI DELOC??? tu ce vrei sa iei din viata asta?
Never say NEVER.