Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 30
baby_r7 spune:
Remaliss FELICITARIIIIIIIIIIII PENTRU LINIUTE!!!!!!!!!!!!!!!!
SA-TI TRAIASCA BULINUTA SI SA FITI SANATOSI AMANDOI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

restul fetelor va trimit multi pupici si abia astept sa vad mai multe teste pozitive aici la durere!!!!!!!!!!!!
maine seara cand intru pe forum o sa am timp sa va scriu mai mult.............acum nu mai pot de cald.........si abia pot sta la calculator.............dar am terminat de citit ce ati scris azi.......
CRISTINA.....................NU DA SEMNE BEBE CA AR VREA SA VINA??????????
HAI CA NOI II FACEM GALERIE SA VINA .........

eu inca nu am vesti noi......inca suntem in asteptare.............abia sambata ar trebui sa vina cm....asa ca speram in continuare..........azi a fost z25 din 28........
oricum daca e ceva sigur anunt pe forum.............asa ca sa-mi tineti pumnii............
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
c.myry spune:
remaliss - BRAVO! FELICITARI!

sa fie intr-un ceas bun si sa fii sanatoasa.
Nu te mai gandi la ce a fost, o sa fie bine, fii linistita.
Sa ai grija de tine si de bebic!

v

pentru toate fetele!
myry
dan_ny spune:
mav
multumesc...acum cand am citit ce ai scris mi-am dat seama ca eu incepusem sa iau acid folic...si de vre-o doua sapt. cred, am uitat complet de el. cred ca mi-a luat mintile caldura asta 

remaliss 

uraaa...ai vazut...ce bine ..bravo, felicitari...hai, fii linistita si nu te stresa...ai incredere...o sa fie bine...te pup si ai grija de tine 
cristina continuam galeria

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii
dan_ny spune:
fetelor, cine face un nou capitol, ca eu nu prea stiu...
cum se face?
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600884782937/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/9800913@N03/sets/72157600885453107/" target="_blank">poze din concedii
mav spune:
remaliss, BRAVOOOO, draguta, FELICITARI!!!!!!! Sa fie intr-un ceas bun si cu sanatate!!!!!! Lasa grijile de-o parte, sa ai in minte doar imaginea ta de mamica implinita, fericita, cu bebe iubit si sanatos in brate! Te rog sa intri sa citesti la generale despre GANDIREA POZITIVA, sper sa-ti fie de ajutor! 
dan_ny, ai dreptate, sa iei si progesteron (in a doua jumatate a CM) si acid folic (in fiecare zi)! 
E minunat sa afli vesti bune! Merg bucuroasa la culcare!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
slimatei spune:
remaliss- Felicitari!
Mav-
fetelor , multumesc de sustinere, dar in ciuda optimismului meu, asa ce mi-e ciuda pe mine mai ales ca eu zic ca sunt optimista...de totusi mi se intampla sa am aceste ganduri negre?...azi dim. m-am trezit cu noaptea-n cap ca nu mai putem sta in pat imi veneau ,numai ganduri ...si nu le puteam alunga,asa ca am decis sa ma apuc de facut ceva doar, doar or fugi....de ce totusi am dubii in ciuda a ceea ce am scris la semnatura....macar daca l-as simti ca misca..cred ca m-as mai linisti...
fetelor va rog cand va rugati seara aruncati un gand la Doamne Doamne si pt. mine poate ma linistesc , nu vreau mai mult decat sa-l vad nascut sanatos...dar mai e atat de mult pana atunci.... cum am sa fac?....
va
pe toate si numai bine!
Stefania
18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici
irinabobe spune:
remaliss felicitari sa dea d-zeu sa fie totul bine pana la sfarsit!!!
stefania incearca sa iti alungi gandurile rele ca il superi pe bebe. hai ca ai ajuns la jumatate mai ai putin, de acum sansele sunt minime sa se mai intample ceva rau. asa ca ai incredere ca totul va fi bine.
IreneCAM spune:
Buna dimineata tuturor!
REMALISS, e o veste extraordinara, felicitari din tot sufletul! Ai grija de tine si de bobitza mica!
SLIMATEI, stiu cum e cu "gandurile", dar incearca sa te linistesti, sa te relaxezi, e foarte adevarat ce ai scris la semnatura! Va fi bine!
MICHELLE, ce faci draguto? Cred ca esti putin ocupata, nu?
Cum spunea si Mav, si eu am un sentiment ca se apropie si pentru tine momentul minunat!
PEPSI, poza mea preferata este cea in care stati toti trei, tu, Dominic si David, pe fotoliu...

CRSITINA_ANA, uite un
pentru tine si bebe mic.
Dragele mele, uitati ce povestioara am gasit pe forum:
Am sa va spun o povestioara mica de tot, uneori mai am acest obicei.
Era in mijlocul lunii mai. Soarele deja incalzea. Eu eram pe o alee intre blocuri avand un buchet de trandafiri in mana. Urma sa merg la o aniversare. Pe alee asteptam sa vina cineva. Asteptand imi lasam ochii semideschisi sa fuga pe iarba verde de primavara. Mi-am aplecat capul si langa mine sub o tufa de maracini privirea mi-a cazut pe o floare alba, micuta de tot. Aproape nevazuta. Mi-am deschis ochii de-a binelea m-am aplecat si am privit cu atentie. Era o floare gingasa... Am incercat sa dau la o parte maracinii, ghimpii mi-au intrat in mana si am renuntat. la urma urmei floarea se vedea destul de bine daca era sa o vezi. M-am mirat cum de a crescut tocmai acolo, si parca era un facut soarele a ajuns si la ea desi era jos de tot sub maracini.
M-am uitat la trandafirii din mana, m-am uitat la maracini, m-am uitat la floarea gingasa de sub ei si la sfarsit mi-am ridicat privirea spre soare. Am zambit. Si stiu de ce.
Aceasta povestioara nu este deloc intamplatoare.
Acum in final sa stiti ca indiferent de voia omului care este o voie temporara, limitata si cu finalitate exista voia Domnului care este dintotdeauna si pentru totdeauna, infinita si de necuprins. Ca vom vedea noi floarea, ca vom vedea doar maracinii, ca vom vedea si altceva deja poate sa depinda doar de soarta fiecaruia din noi.
Eu nu va doresc decat sa ajungeti sa ridicati capul si sa priviti in directia care sa va aduca lumina si caldura oriunde veti fi fiind, fie pe o alee, fie intr-o stare de trandafir, fie sub un tufis inghimpat de maracini.
Cu mult respect penrtu voi toti,
Marius Pernes
Bucuria este pretutindeni, dar ea se dezvaluie numai dragostei.