Durerea unei pierderi de sarcina (30)
Raspunsuri - Pagina 23
cristina26 spune:
Am pus cateva poze cu Ingrid in albumul comun
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
]Ingrid Ecaterina si mami
szivarvany spune:
Fetele, Jocelyn naste, azi noapte i s-au rupt membranele ! Sunt atat de emotionata ! Sper din suflet sa fie totul foarte, foarte bine pt ea si bebelina Alise!

Va pup pe toate viitoarele mamici si mamici ! 

P.S. Cristina26 - moama ce de frumusete delicata e Ingrid, ce perfecta e, sa-ti traiasca 
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
baby_r7 spune:
MAMAGIULEI multumim pentru noutati si te rog sa ne tii la curent cu nasterea.
venim indata la galerie:

HAI JOCELYN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SA AI O NASTERE CAT MAI USOARA SI ABIA VA ASTEPTAM ACASA!!!!!!!!!!!!
Flavia ma bucur sa vad ca te simti mai bine.
sa-ti traiasca baietii si sa va bucurati de ei!!!!
Any sper ca pe zi ce trece iti vei revenii!!!!!!!!
Laura vad ca sunt singura contra toata lumea.......![]()
![]()
![]()
....hai ca abia astept sa vad ca este bebe din burtica.........
Michelle te astept cu vesti bune saptamana viitoare..........poate se prinde bebe!!!!!
c.myry 

Cristina26 am vazut si eu pozele si mi-au dat lacrimile..........
ai o printesa frumusica foc..........sa va lumineze viata si sa va traiasca!!!!!!!!
Oana 

restul fetelor va pupic dulce si va urez sa aveti o zi frumoasa !!!!!!!!!!!!! 

sunt foarte fericita ca suntem in plin sezon de nasteri...............imi plac galeriile si ma bucur sa vad vesti bune aici!!!!!!!!!!!
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare
din 13 decembrie 2000
ROXANA
IreneCAM spune:

Dragele mele, eu sunt in zona, sa nu credeti ca v-am uitat, numai ca s-au aglomerat multe-multe lucruri si nu am mai avut vreme sa va scriu la fiecare.
ANY, imi pare extrem de rau, e o durere imensa pe care o pot intelege numai cei care aprind lumanari in loc sa faca torturi sau sa isi invete piticul sa mearga...sunt sigura ca Dumnezeu va va ajuta si veti avea copilul pe care il doriti, este acolo si il veti gasi, odata ce ati luat hotararea de a adopta. Si eu vreau sa fac asta, am avut o discutie lunga cu sotul meu si am hotarat ca acesta este urmatorul pas...vom mai vedea apoi ce vom face, daca vom ajunge sa avem si un copil nascut de noi sau nu.
Dragele mele, eu nu am renuntat, dar vreau sa incerc sa ma relaxez putin, sa nu mai fiu asa incrancenata si stresata in legatura cu bb. Acum vreau sa fac dosarul pt adoptie...sunt sigura ca, daca acesta este lucrul pe care trebuie sa il facem in viata, vom reusi.
Am urmarit si eu subiectul legat de Sonia si Kay. E atat de trist...si baietelul meu a avut o problema asemanatoare...tot dr. Iosup ne-a monitorizat. Din nefericire, chiar si in sec. 21, locul in care te nasti conteaza foarte mult in astfel de cazuri.
Va pup pe toate si sper sa intru curand sa va scriu mai mult.
Spiridusha:))
Pepsi spune:
jocelyn, nastere usoara, sanatate multa si bebel sanatos!
baby, multumesc frumos de urari,te pup
irene, imi pare rau, de fiecare data cind citesc de kay, ma gindesc la fetele de aici care v-ati pierdut bebei dupa nastere din aceleasi motive, e cumplit!e bine ca dai drumul cu dosarul de adoptie, ca am inteles ca dureaza, si in paralel poate si ramii gravi si vei avea doi bebei in acelasi timp, unul al tau si unul adoptat
cristina26, ce frumoasa e printesa, o dulceata, sa va traiasca si va va aduce numa bucurii! ma bucur mult ptr voi, imi aduc aminte cind ti-am citit prima data povestea, era dupa ce ai ramas gravi cu Ingrid....ma bucur din suflet ptr voi
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
szivarvany spune:
"alise a venit pe lume azi la ora 12:45. are 3,150 kg si 52 cm"
Felicitari Jocelyn, bun venit Alise 
Uitati aici cea mai buna veste a zilei, s-a nascut o bebelina perfecta, sanatoasa si avem una bucata mamica fericita !

Abia astept sa se nasca si puiii vostri fetelor, sunt alaturi de voi cu gandul si cu rugaciunile sa fie luna asta norocoasa pt toate cele care sunteti in asteptarea bbului vostru mult dorit
Sper k nu am suparat pe nimeni !
Daria &
www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
blueeyes2003 spune:
Mamagiuliei
multumim pentru vestea minunata!
Sub nici o forma nu ne-ai suparat cu nimic!
Jocelyn
felicitari din toata inima,sa va traiasca fetita,sa fie sanatoasa si norocoasa! 
Mult laptic si refacere cat mai rapida!
Mirela

Come on baby!

blueeyes2003 spune:
Any
imi pare foarte rau!E cumplit ce ti s-a intamplat,nu am cuvinte!!!![]()
Suntem aici de cate ori vei dori sa vorbesti cu cineva
Iti doresc sa ai multa putere sa treci peste aceasta grea incercare si multa liniste sufleteasa!
Sa va ajute Dumnezeu sa adoptati un ingeras caruia sa-i oferiti toata dragostea voastra.
Cristina26
ai o o fetita adorabila,Doamne,cat este de frumoasa!!!
Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Fetelor,va
pe fiecare in parte si va doresc o duminica placuta!
Mirela

Come on baby!

any27_any spune:
In primul rand va multumesc tuturor pentru cuvintele de imbarbatare, iar in al doilea rand tin sa felicit si eu proaspata mamica:sa dea Dumnezeu ca fetita voastra sa va aduca numai bucurii si voi sa fiti sanatosi sa o cresteti si sa fiti mereu alaturi de ea. 
Cred ca ar trebui sa dam o petrecere de bun venit pe lume pentru
Alise.Ce spuneti?

Michelle81 spune:
Buna fete dragi!am venit si noi acasa ca nu am mai suportat caldura...e ingrozitor de cald la noi....
jocelyn-felicitari pentru fetita sanatoasa!!!
Refacere cat mai rapida si o viata minunata cu comoara ta!!Felicitari inca o data!!!!
any27-any-imi pare atat de rau...cred ca suferi ingrozitor...e dureros sa pierzi un copilas(cunosc acest sentiment din pacate) si mai ales cand stii ca nu mai poti face un alt copilas(am ramas socata sa citesc ca ti-au extirpat uterul,chiar nu exista alta solutie?),draga de tine,nu imi gasesc cuvintele sa te incurajez putin...m-am intristat cand am citit ce ai scris...noi vom fii alaturi de tine atata timp cat ne vei lasa!Veti infia un copilas si veti fi niste parinti minunati,ai sa vezi!te imbratisez cu mult drag!