Durerea unei pierderi de sarcina (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

[green]Michelle ai vazut ca nu ai primit vesti rele? Ma bucur tare pt tine si ai sa vezi ca te va ajuta tratamentul pe care ti l-a dat! Si eu am luat duphaston (de fapt utrogestan, dar e acelasi lucru, tot progesteron) in luna in care am ramas insarcinata, dar am luat din Z16 (progesteronul trebuie luat dupa ce ai avut ovulatia, ca altfel o inhiba).

....

daca crezi ca te poate ajuta cu ceva....
am facu si eu trat anul trecut trat. asta,mi l-a dat o dr. din Ro , si a dat rezultate imediate dar din pacate se pare ca pe vremea aceea pt. mine era prea slab.... sau sa las in mana destinului ca nu a fost sa fie....anul acesta nu am mai luat nimic inainte si uite ca ....asa a fost sa fie
va pup pe toate si multa sanatate!
stau mult mai bine, tratamentul da rezultate! si sunt fericita,in prezent sper pana la capat....

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

alina supe pisoiasul tau.. eu am 5caci fata pisica....tb sa merg la sterlizat cu ea ...dar mie mila...chiar daca e animal cum as putea sa-i fava asa ceva?sunt superbi dar tb neaparat sa le gasesc un stapan, cica sunt periculosi pt. bb. pt. acum le-am dat drumul in gradina , dar se zice totusi ca pisicile alunga spiritele rele din casa si vindeca durerile.. o fi sau nu asa nustiu dar eu parca le simt lipsa...

Stefania18 Cred in puterea lui Dumnezeu! nu am de ce sa fiu stresata...
nu vreau sa stiu sexul lui bb, vreau doar sa stiu ca e bine
nu am fost niciodata un manechin& foto cu burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Irene astea sunt pt inceput..apoi il bagi la FSH si celelate bucurii.
irina cam asa ceva..al meu prima oara nu a vrut sa meraga acolo ca'i era rusine si am gasit un laborator care accepta sa'l aduc borcanelul de acsa,,dar atentie trebuie sa fie borcanel special sterizat il poti lua si de la farmacie..si in plus ei iti spun sa ajungi in max 20 de minute..dar io zic ca in 10 minute e cel mai bine..daca nu poate sa mearga si personal..oricum sa nu'l duci la Giulesti ca aia il baga a baie..si e o baiee vaii mama ei..se aud numai voci de e culoar de ai impresia ca intra cineva peste tinesi nu mai poate omu sa faca nimikgaseste un laborator bun si rezolva,te pup si baftaaa!!
alinushca cat de curat ar fi..pentru linistea ta trebuie sa faci..e mult mai bine..asculta la mine..stie baba..
Michelle ma bucur ca e totul bine...multa bafta tin pumnii stransi..oauuu folicul numai bun..deci..la treabaaaaa..
mav te pupp ..iubita nu vreau sa te sperii dar eu asa am patit si am stat ca mi'a fost frica sa ma mai duc la spital..si tot acolo am ajuns..te rog din suflet suna dc si spunei nu sta asa..te rogggg
Teooooo iote'o
Pepsi..asa,,asa,sa faci,,te pupp
c.myry imi pare sincer rau..si eu am patit'o numai ca la mine imi ratacisera fetii ..dupa ce am facut scandal i'au gasit..ciudat nu?..dar mama traim in Roamnicaa si asta ne doare!!!
dan_ny sunt aci dar am treaba muica..treabafac flotari
cristina ana se pare ca vei naste fara mine la noapte plec..te pup..sa ai o nastere usoara..dar sa stii ca voi tipa cat poot de tare ca sa ma auzi
Msemcu- te puppp sa'ti traiasca printesele..Lili multumim de vesti matusica fericita.
mamagiuliei nu ne suparam..oare am putea?tocmai pe tine?haii breee ce's cu vb alea?ziii lui Joce ca io o iube mult si fac galerie..ete
haiiii Joce haiiiiiii
Mirelush fac bineee acu fac bagaju..la noapte plec..te pupp
Estecri nastere usoara.
va pupacesc pe toateee fugg sa fac bagajul ca la noapte plec..
sa fiti cuminti Lau Meli iti las bata..ai grija si altoiestele pe fete bine daca o ia pe aratura

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

michelle, merci mult ca mi-ai trimis pe mail ce mi-a scris mav, te pup. ma simt mai bine, sint in tratament ptr sini de 1 saptamina cu un amestec de creme, mi-a dat si vitamina B6, iar febra mi-a spus prietena mea medic ca de fapt e doar din cauza oboselii! azi, ma simt mult mai bine, am dormit 6 ore intrerupte, dar bune, azi noapte, si mi-am mai revenit! singele curge din ranile de pe sini, dar si alea arata mai bine acuma cu cremele spalaturile si ce am mai facut!atit de mult bine imi fac mesajele tale, ca si inainte sa nasc cind ma panicam, imi povesteai ce frumoasa va fi viata mea si-mi reveneam, la fel si acuma, imi face atit de bine ca-mi dai mail, ca vorbesti cu mine, te pup tare ptr tot ce faci ptr mine, merci

mav, iubito, in primul rind la multi ani ptr cele 29 de veri.....sa fii sanatoasa sa-l vezi pe Sebi mare si sanatos, si sa vina si bebe 2 cit mai curind iti doresc!, asa as lua-o pe sefa ta la o paruiala,daca citeste aici si mai bine sa simta paruiala de la mine ptr ea......merci mult de sfaturi, asa e, am incercat aia de silocon, dar cum nu am sfircuri nu are cum sa suga, la fel m-am chinuit si cu dominic, credeam ca acuma va fi mai usor, dar cum zicea medicul, pai e alt copil trebuie si el sa invete sa suga, sa se adapteze la mine si eu la el. iau tratament cu o crema ptr rani de 1 saptamina, ma spal cu bicarbonat, iau si vit B6 ca fac si fenomenul de vasocontrictie a sfircului.....of, in zile ca azi ma simt tare optimista si bine, voi reusi sa trec cu bine, merci de toate info. febra asa e, am facut-o de la nesomn, sotul are si el voie 5 saptamini de concediu, si m-am gindit si eu ca daca nu ma descurc va sta cu mine, inca incerc sa cred ca ma descurc, vom vedea.cu singerarea ta te inteleg, eu si acuma ma panic cind vad singe din cauza ca am facut hemoragia aia dupa chiuretaj, primele cicluri sint mai ciudate dupa chiuretaj, la mine asa au fost, tare ciudate, dar daca curge prea mult, mai bine vezi la medic, poate tre vit K....sa nu pierzi nici prea mult singe ca nu e bine. of, si mie im pare rau ca sint asa departe, ca mi-ar prinde tare bine putin ajutor, multumesc de oferta esti o draguta, o prietena adevarata!

myry, cita incompetenta.....of, si aici a trebuit sa tot le zic ca vreau analize, ca altfel nu se sinchiseau sa le faca....

cristina, galeria mea continua, ca nu se stie cind si cum pot intra si apoi nu vreau sa nasti fara galeria mea! da, am fost la medic, singe curge din rani(m-am exprimat eu gresit), dar sint pe trecute si ele, nu te speria si sa alaptezi piticul tau ca e cel mai bun lucru ce putem face ptr ei, in medie sint probleme 1-2 saptamini si apoi scapi de ele, si urmeaza o perioada minunata in care iti creezi legatura cu puiul tau pe viata!prin alaptat.te pup tare, nastere ca a mea sa ai, ca un fulg!

irina, asa e primele luni, poate chiar prima luna e mai grea, oricum nu sint panicata ca la dominic din orice, gust mai bine perioada asta, trec ele asa am ris cind am citit, vi l-as da cu placere imprumut, numa ca mi-e frica ca-mi faceti un rasfatat jumate din el!

dany, multam fain de gindurile bune, se pare ca da ceva roade tratamentul ala, continui cu el, sper ca sint pe calea cea buna!

sora de mari, am vazut la odisee ca fetele sint la munte la bunici si ca sint bine, chiar vroiam sa le zic la fete, ma bucur tare mult ca ne mai tii la curent, vrem si niste poze te rog eu, ca doar am visat-o pe mari cu ele trei in brate odata, vreau sa vad poza aia din visul meu! da, am nascut si eu, multumesc lui mari si tie de urari, asteptam sa ne mai scrie cind poate!

laura, oau, 15s, bravo, ce ma bucur, stiam eu ca de data asta va fi bine. da, cica daca faci candida vaginala pe perioada sarcinii(eu, am avut tot timpul sarcinii si cu dominic si cu david, in ciuda tratamentelor) cica ai mari sanse s-o faci si la sini cind alaptezi....da scap eu de ea, ii dau in cap cu parul!ranile arata mai bine, nu mai singereaza sint pe uscate, asa e bebe nu digera singele, dar nu inghitea el mare lucru de la ranile mele.multumesc de gindurile bune, pe dominic l-am alaptat 18 luni si ce bine a fost, tot la asta ma gindesc si voi reusi si acuma, te pup

jocelyn, chiar ma gindeam la tine, ca stiam ca dupa mine tu urmezi, mamagiuliei ce bine ca ne tii la curent, asa ca incepe galeria ptr micuta, iti doresc o sarcina usoara ca a mea, ca un fulg, sanatate maxima!

mirelush, merci de ce ai scris, esti o draguta, asa e in viata avem urcusuri si coborisuri, asa e viata, iti doresc sa ramii luna asta, e a cita luna de incercari? rindul trecut ai ramas dupa 4 luni nu?

liana, distractie sa ai acolo unde plecati!

luni merg cu dominic la urolog, sper sa nu fie nimic, am mai refacut analiza de urina si nu mai avea pietre, acuma sa vedem si la eco ce va iesi in august!

la mine la odisee, este o fata kay, a carei micuta s-a nascut cu probleme si malformatii la inimioara, cica medicul nu a vazut nimic la eco, si este in stare tare critica micuta, sa ne rugam ptr ea sa traiasca, mi se rupe sufletul cind ii citesc mesajele!

va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Jocelyn, deja 40+??? Bravo, pai tre sa-i facem galerie mare Alisei Nastere usoara si recuperare rapida, iar bebelina sa fie perfecta!
Mirelus ce-mi place smiley-ul pus in dreptul meu Multumesc si abia astept sa vad numar de saptamani si-n dreptul tau
Flavia ma bucur sa aud ca ai inceput sa-ti mai revii usurel, usurel. Multi pupici minunilor tale
Liana tu nu ai nicio veste nimic?
Stiu si eu povestea trista a lui Kay si a micutei Sonia Ti se rupe inima ce tregedie! Sa-i dea Dumnezeu sanatate

15+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna fetelor!
Multumesc pt incurajari!
M-am mai linistit putin, am primit niste raspunsuri pe forum de la niste fete extraordinare, care au trecut prin asa ceva sau au auzit de asta. Si din ce mi-au spus vis-a-vis de timpul in care a scazut valoarea mea la BHCG, pot trage concluzia ca nu a fost mola. Oricum noi am decis sa mai asteptam cam 6 luni pina sa incercam iar un bebe. si am sa repet analiza lunar. Sa fiu sigura ca valoarea ramane pe 0.

irinabobe - care este val. normala pt APTT? La mine scrie 29.6. E normala? Si nu mai fi trista, va fi bine!

Cristina Ana – iti tin pumnii sa fie o nastere usoara si fara probleme pt amandoi.
Jocelyn – si tie nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios

ADA72 – merci pt sfat. Si pt urari. O sa imi fac programare la dr. T. dupa 1 CM. Iti doresc sa iti revii si tu cat mai repede si sa te vad la
mav – LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa, fericita, iubita si sa ti se implineasca visele! Petrecere frumoasa!
Oana-oana26 – nu dispera. Stiu ce e in sufletul tau, dar va fi bine, cu timpul. Si va trece repede. Uita-te la mine – a trecut deja o o luna si o sapt. De la nefericita intimplare! Cand te hotarasti iti voi face galerie!
Cristy – tin pumnii pt liniute. Sa fie cu ochisori
Liana30 – calatorie placuta! Si distractie la MAXIM!
Flavia - si multi pupici pt familia ta!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_oana26 spune:

myry ,
au trecut aproape 7 saptamani si durerea e tot mai mare, dar sper ca Bunul Dumnezeu va avea grija de mine
Va pup pe toate si va multumesc pentru sprijin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

dragele mele m-ati facut sa plang. m-a impresionat cantecul atat de mult. Va multumesc din tot sufletul.
Pepsi draga mea, sper sa ti se vindece pieptul. Cred ca esti tare obosita, sper sa gasesti o modalitate prin care sa reusesti sa dormi putin mai mult. o floricica de la mine pt o mama minunata.
Mav La multi ani iubito multa sanatate si tot ce iti doresti sa devina realitate. Pupici si lui Sebi,
cristina_ana imediat vine randul tau. Eu iti fac galerie de pe acum. Sa ai parte de un bebe sanatos, mancacioas si frumos.
Laura ai deja 15 saptamani, ce trece timpul . Abea astept sa iti fac galerie si tie.
Jocelyn ti-am luat-o in fata. Nastere usoara si bebe sanatos
Mirelusmult noroc luna asta. Sa dea Domnul sa ne dai vestea cea mare.
Lianadistractie placuta!
Michelle o floare de la mine
Va pup dulce pe toate si sper mult ca vom avea multe gravidute noi luna asta si multi bebelusi sanatosi.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

]Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nu puteam sa plec si sa nu'i raspund lui Laurica
Laurica sunt abia z14te pupppp..
a intervenit ceva si plecam la noapte.
va pupacesc pe toateeeeeeeeeeee

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Liana pai nu puteam sa te las sa pleci fara sa te bine de tot sa nu ne uiti.................
abia asteptam sa te intorci si sa ne mai inveselesti cu mesajele tale traznite!!!!!!!!!!!!!!!!
poate vii si cu vesti bune!!!!!!!!!!!
iti tin pumnii............
aaaaaaaaaaaaaaa si uitam sa ii spun Cristinei26...........am vazut noile poze si esti frumoasa foc....abia astept sa pui poze cu Ingrid in bratele tale..........
Laura sarcina usoara in continuare.......
Oana trebuie sa ai rabdare pentru ca din pacate durerea nu trecea repede...........dar in timp se mai atenueaza.........
Teo
sarcina usoara si un bebe sanatoas!!!!!!!!
Pepsi sper ca te simti mai bine.......
Cristina bebe al tau cand are de gand sa vina?
abia astept sa-i fac galerie........
Michelle cum te mai simti??????
Irina sper sa ramai cat de curand graviduta iar.......
Mav imi e dor de tine................ce mai faci????
Sim sarcina usoara in continuare..................mi-a placut povestea cu salata orientala...........
Danangie cum te mai simti?????
restul fetelor va pupacesc pe toate........si fug inca un pic in pat, ca parca nu mi-am facut somnul.......si inca dorm pe mine..........
poze
bebita te asteptam!!!!
in asteptare din 13 decembrie 2000
ROXANA

Mergi la inceput