A cicali...
Raspunsuri - Pagina 2
tierry spune:
quote:
Originally posted by Diablette
tierry, nu te supara, dar ai luat in calcul varianta in care el are pe altcineva? De obicei astea sunt "simptomele" la inceputul unei alte relatii... Vorbesc in cunostinta de cauza, si de o parte si de cealalta parte a baricadei... Cred ca ar trebui sa te implici putin mai mult si sa incerci sa aflii din alte surse daca se poate cat mai multe detalii despre programul lui zilnic, inclusiv pescuit. Mai ales daca si-a schimbat comportamentul recent
D'apoi sa stii ca m am gandit si la asta...mai ales ca e plecat in ultima vreme des in delegatii...
In fine greva tot am facut...n am mai vb deloc..a tot incercat sa imi explice ca e stresat la servici etc etc, ca e o perioada mai aglomerata si daca si asa e obosit si il mai pistonez si eu...nu i bun...
Ma rog...sa fie sanatos!
P.S. Cred ca pe undeva s a inteles gresit ...n am nici copii si nici 15 ani de casnicie...de abia 3...
elara spune:
quote:
Originally posted by tierry
a tot incercat sa imi explice ca e stresat la servici etc etc, ca e o perioada mai aglomerata si daca si asa e obosit si il mai pistonez si eu...nu i bun...
Aici eu i-as spune clar ca nu inghit asemenea "gogosi".
Un om stresat la servici, abia asteapta sa vina acasa, la sotie, la iubita, la cinvea de incredere sa spuna ce are pe suflet...sau macar sa incerce impreuna sa uite de probleme gasind refugiu in bratzele iubitei, vizionand un film, povestind orice altceva, iesind la o plimbare...
Ori daca tu abia deschizi gura nu se cheama ca-l pistonezi. Din ce am inteles eu abia daca apuci sa i te adresezi si gata se si simte cicalit.
E limpede ca nu te suporta pe tine personal. Stiu ca e dureros sa accepti asta, dar pentru mine e foarte clar. Mai ramane de stabilit si motivul (asta daca chiar vrei sa-l sti). Eu sunt o fire mai orgolioasa si probabil ca nu mi-as fi batut capul sa aflu si motivul... Mi-ar fi destul sa ma simt respinsa... sa il resping si eu si sa devin MUTA.
Asa ca te sustin.
violeta69 spune:
tierry,nu "a inteles" nimeni ca ai avea tu copi sau n ani de casnicie,noi numai am dat cu presupusul......
acu' zic ca e si "mai grav", ca daca abia aveti 3 ani de casnicie si nu are chef de discutii cu tine,cum va fi peste 15 cand veti avea si vreo 2 copii?!
eu nu zic nimic desprea o alta,insa e posibil si asta.....
numai tu poti stii in functie de "semnalele" pe care le da....in plus de asta cu cicaleala!!!
continua greva,nu te lasa impresionata de explicatii,ca vad ca ceva rezultate sunt si pana nu isi schimba cumva atitudinea(bine ar fi,chiar in profunzime) trateaza-l cu indiferenta...
bafta si sa ne mai spui cum evolueaza......greva
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
belutza spune:
quote:Sunt de acord cu tine. Asta cred si eu . Daca Esti stresat la servici abia astepti sa ajungi acasa la iubita sa te relaxezi , sa ai cu cine sta de vorba , sa spui ce ai pe suflet . Ciudat mai ales ca aveti abia 3 ani de casnicie.
Originally posted by elaraquote:
Originally posted by tierry
a tot incercat sa imi explice ca e stresat la servici etc etc, ca e o perioada mai aglomerata si daca si asa e obosit si il mai pistonez si eu...nu i bun...
Aici eu i-as spune clar ca nu inghit asemenea "gogosi".
Un om stresat la servici, abia asteapta sa vina acasa, la sotie, la iubita, la cinvea de incredere sa spuna ce are pe suflet...sau macar sa incerce impreuna sa uite de probleme gasind refugiu in bratzele iubitei, vizionand un film, povestind orice altceva, iesind la o plimbare...
Ori daca tu abia deschizi gura nu se cheama ca-l pistonezi. Din ce am inteles eu abia daca apuci sa i te adresezi si gata se si simte cicalit.
E limpede ca nu te suporta pe tine personal. Stiu ca e dureros sa accepti asta, dar pentru mine e foarte clar. Mai ramane de stabilit si motivul (asta daca chiar vrei sa-l sti). Eu sunt o fire mai orgolioasa si probabil ca nu mi-as fi batut capul sa aflu si motivul... Mi-ar fi destul sa ma simt respinsa... sa il resping si eu si sa devin MUTA.
Asa ca te sustin.
Continua cu greva , pana la urma o sa faca ceva , o sa spuna ceva , sigur n-o sa-i convina.
Bafta si tine-ne la curent
belutza
wonderful spune:
Supararea ta,Tierry,e f.justificata,daca ai in vedere ca-i vorba de un mariaj de doar3 ani.Nici eu n-as mai vorbi deloc;cand vine acasa,i-as pune sub nas biletele cu strictul necesar.Ai incercat sa te duci cu el la pescuit?Chiar daca nu-ti place.Iti dai seama ca trebuie sa faci ceva ca sa nu ajungeti 2 straini care impart acelasi spatiu.Ai incercat sa nu fii acasa cand vine el,ba chiar sa ajungi mult mai tarziu,ca sa vezi macar ce reactie are(neavand copii poti face asta).
Oana C spune:
Tierry, ai o prietena buna? Daca da, iesi la plimbare cu ea, la film, la gym ... Dar nu asa, oricum. Imbraca-te frumos, machiaza-te, aranjeaza-te si pleaca imediat dupa ce ajunge el acasa, de la servici. Si spune-i ca nu ai timp sa vb cu el, ca, deh, esti grabita.
Cind pleaca la pescuit, aproape de ora cind vine el acasa sau chiar mult mai devreme, aranjeaza-te si iesi la plimbare; la magazine, in parc, la film, cu prietenele ... Si nu uita sa iti iei celularul cu tine, ca sa te sune cind ajunge acasa si isi da seama ca nu mai esti acolo sa il "cicalesti". Cind te suna, spune-i ca ajungi acasa in 20 min ... Dupa care ajungi in vreo ora si jumatate sau cit ai tu chef sa intirzii.
Azi asa, miine asa, o sa se prinda omul tau ca nu mai esti in pozitie de drepti si gata de discutie atunci cind il paleste pe el sa vorbeasca cu tine.
Cred ca ai prins ideea.
ileanna spune:
thierry, ai primit o gramada de solutii dar ma intreb daca cunoastem cu adevarat care este problema.
ceea ce povestesti tu este doar efectul. trebuie sa ajungem la cauza. cum va petreceti voi timpul? sunteti prieteni bun? cum comunicati? radeti impreuna? cum este cand va simtiti bine? ce faceti?
ce este acea "una alta" pe care vrei tu sa o zici cand isi bea cafeaua sau se uita la teveu??? pentru ca daca il chestionezi despre diverse, chiar cu bune intentii - poate insemna k il cicalesti.
poate totusi trebuie sa schimbati maniera de comunicare si ce se comunica.
poate l-ai cicalit candva si acuma nu mai suporta sa deschizi gura.
poate v-ati indepartat unul de altul si nu mai aveti interese si ganduri comune.
poate are pe altcineva.
inainte sa trec la represalii eu as afla care este cauza din spatele efectului.
Never say NEVER.
tierry spune:
Pai in general ne intelegem bine...mergem mai peste tot impreuna, radem, glumim...Tocmai d-aia ma gandeam de unde o asa schimbare...
Ehh..pe de o parte eu cred ca asa sunt barbatii..sincer...
Chiar zilele povesteau niste prieteni (sot si sotie) ca si ei vb numai cate 15-16 sec la telefon, ca el vine seara acasa si tot asa se posteaza la TV si nevasta sa trebuie sa ii inchida TV-ul ca sa poata sa vb cu el...etc.
Concluzia pe care au tras-o singuri - barbatii prezenti la discutia respectiva - e ca de multe ori sunt cam nesimtiti! Asa ca daca ei au recunoscut....clar ce mai...
violeta69 spune:
tierry,tu incerci sa te autosugestionezi acum?!
sa inteleg ca deja ai gasit o explicatie a ceea ce se intampla cu sotul tau?!
poate ca e asa cum spui(ca tu traiesti cu el!) insa daca e ceva mult mai "subtil" decat lasi sa se inteleaga,solutia nu e ca asa mai fac si nu stiu ce prieteni...
daca o sa mai cauti,sigur o sa gasesti unii care nu procedeaza asa...si atunci teoria ta e cam egala cu zero....
orium eu nu vreau sa pun paie pe foc,insa e bine sa discutati si sa ajungeti la niste solutii,nu de alta,dar problemele lasate asa la "dospit" in timp se fac cat casa!!!
nu se dezamorseaza singure...
si....nu e de bine....
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
tierry spune:
Violeta..nu incerc sa ma autosugestionez deloc....
Si nu, inca n-am gasit raspunsul...el zice ca nu trebuia sa ii fac observatie cand a fost la pescuit ca de ce a venit la 16 daca a zis ca vine la 10, ca din cauza asta s-a enervat si ca a devenit mai rece cu mine.
Ideea e ca eu i-am zis atunci doar ca nu-mi plac chestiile astea...adica daca nu stii cand vii mai bine nu insisti.."vai da eu vin ..da' cum da' pana la 10 sunt acasa...etc etc". Fara tipete, fara scandal..nimic..pur si simplu i-am atras atentia.
Azi iata ca si a cerut scuze..ca cica intr-adevar a fost cam deplasat, ca e si stresat cu serviciul (dupa cum am mai spus) si ca chiar l-a deranjat observatia mea vav de pescuit...
Acum cine stie ce o fi...c-o fi "una", c-o fi "alta"...mai astept pareri de la voi..poate ma luminez si eu....