A cicali...

A cicali... | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Sotul meu zice ca vai..ce cicalitoare sunt..si enervanta!
Cu ce il enervez? Pai sa vedem:
- dimineata cand stam la masa, daca dau sa zic ceva...il obosesc..ca e de abia trezit din somn si n are chef de discutii! Aaaa..plus ca nu aude ce se vorbeste la TV...
- seara cand vine acasa si ne asezam la masa, daca dau sa zic ceva, iar il obosesc si il enervez ca e obosit de la servici..si tre sa se relaxeze la calculator..
- in week enduri...se trezeste la 11, iar e chior de somn, iar nu poti sa zici nik..mananca si se posteaza la calculator...
Se duce la pescuit si zice "vin la 10 dimineata.." duminica..si apare la 4...ii spun ca de la 10 la 4 e diferenta..cica iar il cicalesc....
Se pare ca ar trebui sa nu mai zic nimic..as fi perfecta daca as fi muta....
Eu una m-am saturat si am inceput sa urasc barbatii..si imi permit sa generalizez pentru ca sunt cam toti la fel!!!

Deci...ce inseamna "a cicali"? Sunt intr-adevar din cele descrise mai sus...o nevasta cicalitoare??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

daaaaa,esti cam cicalitoare....
ca asa suntem noi femeile ...no, ca sunt si barbati...

yo zic sa faci o greva....sa fii muta vreo 2 saptamani!!!
asta implicand si treburile casnice....ca daca esti in greva,nu poti....ai o neputinta!!!
sa vezi cine devine "cicalitor"?!

totul e sa poti ...sa faci greva,evident!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Da sa stii Violeta ca asa o sa fac..de azi am inceput sa fiu muta!!!
Asta e...
Trebuia sa mergem la ziua unor prieteni azi..da m-am enervat asa de tare ca nu mai mai duc nicaieri..pe bune de azi sunt MUTA! Nu mai vorbesc deloc...ar trebui sa devina un om fooooarte relaxat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

eu nu as face atita sacrificiu,sa nu mai vorbesc ,as vorbii singura ca televizorul(ce tv-ul vorbeste cu el??) daca se nirveaza .....ce bine ,sa schimbe canalul daca poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by tierry

Da sa stii Violeta ca asa o sa fac..de azi am inceput sa fiu muta!!!
Asta e...
Trebuia sa mergem la ziua unor prieteni azi..da m-am enervat asa de tare ca nu mai mai duc nicaieri..pe bune de azi sunt MUTA! Nu mai vorbesc deloc...ar trebui sa devina un om fooooarte relaxat...

Daca prietenii sint simpatici si stii ca te vei simti bine ,du-te.Chiar nu vad de ce-ai sta acasa cu o persoana cu care nici macar nu vorbesti.
Deci esti casatorita de 15 ani,1 sau doi copii si el e satul de tot, ca de mere padurete?De cind e asa simpatic? Inafara de faptul ca nu te poti exterioriza verbal ,mai aveti vreun fel de relatie,fizica de exemplu?Ce profesie are,ca sa eliminam posibilitatea stresului ?

Mergi la inceput

dulcetica,el e la pescuit acum...si vine maine la ora 4...cand de fapt ar trebui sa vina la ora 10...
sau,poate ca azi a sarit pescuitu' si a ales petrecerea,dar nu mai vrea tierry ..ce-ti e si cu femeile astea!!!!

si yo zica sa te duci la petrecere....si greva sa o faci acasa....
parerea mea...partea cu greva....

Mergi la inceput

fetelor nu credti ca ar fi mai bine sa o trimitem shi pe tierry la pescuit,in alta balta bineinteles,shi sa vina saptamina care vine???
asha suntem convinse ca greva a fost implinita legal.
sa supunem la vot.
cine este ptru ,impotriva,se abtine cineva???
votat in unanimitate ,fugi de cauta unditzapalaria shi momeala.

Mergi la inceput

principe,nu-i o idee rea
da' ce te faci daca are si un copil doi?!
ca greva ar tb sa o faca numai pt dl.
nu si pt copii....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

da-i ignore vreo doua saptamini.
Nu vorbesti, nu auzi ce vrea dl, ca macar un pahar de apa o sa vrea - si, in general, esti o entitate paralela cu care el n-are nici o treaba.

Si vezi daca ii convine.
Daca ii convine, asta e. Poti sa te sustragi si fizic, ca altfel s-a sustras el demult.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput

--------------------------------------------------------------------------------
principe,nu-i o idee rea
da' ce te faci daca are si un copil doi?!
ca greva ar tb sa o faca numai pt dl.
nu si pt copii....

---------------------------------------------------------------------
se duc la pescuit in echipa ,fac competitie cine prinde mai mult peste,adica impleteste utilul cu placutul ...ii invata shi cum se pescuieste.
shi apoi as frige pestele pe inima domnului ,care sigur se transforma in carbuni incinshi......de oftica.

na, ca elise a postat mai mult ,doua saptamini ,cine da mai muuuuuuult 3 saptamini,3 saptamini????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

tierry, nu te supara, dar ai luat in calcul varianta in care el are pe altcineva? De obicei astea sunt "simptomele" la inceputul unei alte relatii... Vorbesc in cunostinta de cauza, si de o parte si de cealalta parte a baricadei... Cred ca ar trebui sa te implici putin mai mult si sa incerci sa aflii din alte surse daca se poate cat mai multe detalii despre programul lui zilnic, inclusiv pescuit. Mai ales daca si-a schimbat comportamentul recent

Mergi la inceput