Cine da la facultate ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

M-am inscris si eu astazi, la peisagistica in agronomie
am depus dosarul si la sf lunii rezultatele in functie de media de la bac......as fi multumita daca as intra si pe locurile cu taxa

si eu am o fetita de 4 ani si un pic

bafat multa mamici ambitioase

tineti pumnii stransi !

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Maria iti tin pumnii! Multa bafta! Eu pana am avut rezultatul eram asa stresata ca am zis ca nasc!!!

MADA 33+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Maria "cu soacra puturoasa" BAFTA !!! Tine-mi pumnii!!! Eu vineri pe 20 am examenul...si am niste emotii!!!!

Mada mai lamurit! Atunci sarcina si nastere usoara! ...eee...ce mi-am dorit si eu o "Giulia" ...

are mama doi baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Bafta LIA! Esti o fiinta foarte ambitioasa! Imi aduc aminte bine povestile tale, faza cu ciupercaria, etc, BRAVO! Multa bafta!

PS. nu va mai intoarceti in USA?

Laura cu
LARA (10.05.04)& LOUISA(20.04.07)

Nur tote Fische schwimmen mit dem Strom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lady_in_red spune:

Bafta tuturor viitoarelor studente.Eu m-am inscris la doctorat.Se pune?

Karina Iulissa-8ani-Codrin Iulian-1 an si 10 luni-Laura Andreea si Daniel Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

am niste emotii ca-mi vine sa o ...pe soacra-mea

mi se pare aiurea, trebuia sa dau examen, era mult mai oki

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Lia multumesc!
Maria si mie mi se parea mai bine cu examen! Cel putin stiai cat de cat daca te-ai descurcat sau nu! ASa cu dosaru' stai ca .. si te gandesti, m_or accepta, nu m_or accepta, in functie de ce selectioneaza, etc..

MADA 33+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

V_as propune daca vreti sa mutam discutia pe forumul cu grupuri, prieteni sau asa ceva! Asa am putea sa vorbim mai pe larg despre cum ne descurcam si cu scola si cu bebe, copii, sot, casa! Sa ne plangem cand e mai greu, sa ne bucuram cand am luat un examen si sa bem o sampanie virtuala la absolvire Ce parere aveti?

MADA 34+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Intru si eu in club.
Tocmai am fost acceptata la colegiu, deci urmatorii 3 ani ii voi petrece studiind.
Sper sa ma tina neuronii.
In astia 3 ani mai vreau inca un bb.

Deci fetelor cum o scoatem la capat cu tot tacimul???

MADABOUT2003, mi se pare f buna ideea.

Ile si Vivian (07.03.2006)

http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super-lia spune:

Bine ai venit ile77 !!! La ce colegiu ai intrat? Felicitari pentru reusita! Cum ne vom descurca???...Buna intrebare!...Vedem noi!

are mama doi baieti

Mergi la inceput