Casnicute sexy (128)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Stefania, bine ai venit

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Bun venit Stefania.Moamaaaa...ce motto ai..."Cred in puterea lui Dumnezeu, nu am de ce sa fiu stresata".Dar io suuuuunt
Fetelor sunt varza cu nervii.Nu mai pot si nu mai vreau.Sa vina ziua aia de maine ca nu mai suport.
Claudela sar'mana de sustinerea din umbra
Va
Sa-mi tineti pumnii.
P.S. spuneti si pt mine o rugaciune in seara asta pliiiiiiz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am plecat la culcare...O sa ma rog pentru tine Georgi... Te asteptam maine cu vesti bune..

Miha si Robert

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

miha si somn usor
georgi, Doamne ajuta! sa treci cu bine examenul
noi am fost la tenis, nu prea am putut sa joc mult fiindca inca am problema cu rushii...dar mi-a prins bine putina miscare
acum ne pregatim sa iesim putin pe-afara
va pup pe toate si revin mai tarziu

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Stefania bine ai venit .toate gravidutele sunt frumoase si sexy.
Georgi sa scapi cu bine de examen.hai ca maine ne betzivim .

va tzuc si mai vin........

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

clic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

.........

revin

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut sexoaselor.

Georgi bafta pe maine.

Doina Doamne ajuta.

Sanatate bolnaviorilor, gravidutzelor...
Va pup pe toate la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

...asa, sa-mi ajunga in calcaie...ca azi am muncit ca sclava Izaura pe plantatie de la 9 dimi pana la 11 seara.
Am lipsit din lipsa de laptoc d'ala meseriasu'
Am fost la mare, ALinuta, Maria mi-a sters toate nr din ag tel si nu am avut cum sa te sunt, am o prietena in pitesti....trbuie sa nasca....de unde ii iau eu nr de tel?

Maria e la mama , am expediat-o de ieri
In drum spre casa ma trecut pe la KFC....ma duc sa vad ce mai gasesc de papa

Somn usor si ne citim maine
Sper sa nu ma lase si PC-ul asta...ca mi-a ajuns sa ma uit la cablul de la internet cum atarna la geam 3 saptamani

pupici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ef888e7929a80b5f8dae3" target="_blank"> Moeciu 2006

Mergi la inceput

olga, maria2mami bine ati revenit
Bi, in seara asta nu faci nici un dans? hai ca-ti tin companie
noi am iesit putin in parc, sa cumparam filtre pentru acvariu si apoi am dat o tura pe la burger king asa ca iar sunt ca vita
ruxi a vrut de la mc...ea ramane fidela si cand am ajuns acasa am constatat ca si-a uitat pisicutza acolo nu va zic ce tragedie a fost
azi nu a dormit nici unul la pranz dar i-am lasat in pace ca s-au trezit la 10,30 de dimineata...asa ca sunt cam lesinati sper sa ma lase sa ma uit linistita la film
va pup pe toate si mai sunt pe-aici

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Bine ai venit Stefania!
Fetelor, am facut cafeluta!o pastrez calda pana va treziti!
Interventia de ieri a decurs bine, dupa 3 ore s-a pus Dan in carut.Azi speram sa scoata firele si daca le scoate avem voie sa iesim in parcul spitalului, pana atunci nu avem voie.Pe timpul zilei programul e incarcat.Vizita medicilor, si sunt pe diferite specializari, masaj, acupunctura si multe altele, teste....dupa amiaza putem sa iesim daca avem voie, dar depinde si de vreme, ca e o caldura....umeda rau.Dan are mai mare stabilitate in carut, fata de inainte, misca incheieturile de la maini, una mai bine una mai incet.Pana acum, altceva nu a aparut.Dar e devreme caci inca nu au bagat toate celulele.Va pupammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!Trebuie sa inceapa vizita!Merg sa vad ce mai spun doctorii!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput