Casnicute sexy (128)
Raspunsuri - Pagina 22

monica-elizabet spune:
miki, inca este la cuptor da-ti las asa cum ai zis...
noi plecam un pic in orash mai tarziu nu stiu dupa ce...dar plecam de nebuni
va pup
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

pufymic spune:
[hi]
Am avut o zi interesanta azi.....al mare s-a pictat frate pe fata....si-a tras o mustatza de-l concura cu succes si pe al mai mustatzea dintre mustaciosi....si pana acum seara nu s-a lasat sa-l spal pe fata.....si in par si-a tras o dunga cu pixul.......bag seama c-o fi vrut sa-si faca suvite
!
Asta micu a urlat..... apoi s-a jucat cu frate-so mustaciosul....apoi cand asta mare i-a luat jucaria s-a repezit si l-a muscat de mana(noroc ca n-are dinti inca).....show adik de dimineata si pana acum cand i-am doborat cu dusul....
Fug si eu in pat ca-s rupta!Noapte somnoroasa!@
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

mikiriki spune:
La multi ani Stefitza!!!Gabitza Sa-ti traiasca flacaul si aiba parte numai de fericire si bucurii
Miki

monica-elizabet spune:
La multi ani! Stefan sa cresti mare si sanatos, sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti
si
cine mai doreste cine mai pofteste
a iesit f bun cozonacelul insa s-a cam lasat umplutura pe fund.
pe unde sunteti?
monica

mikiriki spune:
Žneatza pt. sexoase.
Monica multzam de cozonac
Doina te asteptam cu vesti.
O zi minunata sa aveti
Miki

monica-elizabet spune:
neatza'
miki multam de cafelutza, o pastrez pentru mai tarziu
va pe toate
sa aveti o zi buna
monica

CRISMIR spune:
LA MULTI ANI STEFANEL!...sa-ti traiasca puiul drag GABI si burtica sa creasca,sa auzim numai de bine!
...sa fi fericit si mereu sanatos copilas frumos!
MONICA...bine ca l-ati gasit cercelusul,mai da ce peripetii aveti voi
,sa porti cu placere papucei!!!...noi am reusit sa tot iesim in ultimele zile ca nu a plouat...dar e o umiditatea asa de ridicata ca si seara la 9 curg apele pe noi ,oribil
,ne mai si pisca tantarii de ne inebunesc
...da nu am ce face,ca teroristul meu mic inebuneste in casa daca il tin..si in magazine nu-i place
IOANA,hahahah,tare Alesio
,am ras copios!!!...mai pe mine cred ca ma lasau nervii
...de aia va apreciez eu pe voi astea cu 2 sau 3 copilasi
Maine fac si eu un tiramisu,ca de mult nu am mai facut o prajitura,si e pofta colegului!!!
A,si sa va anunt ca de azi voi baga sala la greu...m-am inscris in sfarsit,de cand ma tot chinui...acu sper sa ma si tin de ea,daca tot o platesc
...sa vedem ce-oi slabii,ca nu se mai poate!!!!
DANELUTZA,pe unde umblii,ce ai facut azi de ai aparut asa scurt pe aici?
la toata lumea si sa auzim de bine!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

doinabita spune:
Buna sexoaselor!Am venit sa servesc cafeluta si sa va dau vesti.Acum Dan este in carut.Se saturase de admirat tavanul din salon.Dureri mai are nitelus...asteptam sa ne spuna cand vor face si celelalte punctii.Azi i-au facut acupunctura.De acum ca sta in carut o sa vorbim des.Mi-e dor de voi!de o betie cu voi!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...