Casnicute sexy (128)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

nah.... facem party sau ne dam cu capuŽ de peretzi?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

va tuc si noapte buna

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

quote:
Originally posted by mikiriki

nah.... facem party sau ne dam cu capuŽ de peretzi?

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

ma mai primiti?
azi am fost plecata brambura toata ziulica
mi-am luat papuci 2 perechi din piele super faini si bineinteles ca le-am luat si prichindeilor cate ceva...ca nu ma pot abtine
Doina, ma bucur ca Dan este bine si deja papa...bravo lui este un luptator...bine ca are si companie acum
Bi saru' mana de tratatie
Danelutza, gata te servesc imediat cu "dulcegaria"
in seara asta m delectez cu o crema tot de pe-aici Amarula se numeste...este tare buna dar tot dulce asa ca pe miki o servesc cu un martini
georgico asa deci...asa inveti tu? ia baga noua frezura sa te vedem...sa-ti fie de bine
Mirela, lasa ca asa-s frumoase plimbarile mai pe inserat
ioana, foarte buna
va pup pe toate si mai stau pe-aici ca-mi place la petrecere

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

aaa...si sa va povestesc si "aventura" zilei de azi...la cumapraturi am fost cu o prietena si fetitza ei de 10 ani si ruxi atata s-a frecat pe-acolo a probat la hainutze ca si-a agatat un cercel, banuiesc ca s-a deschis si l-a pierdut chiar langa un magazin de unde cumparasem noi ceva...ma rog...mergem in alt magazin zabovim si pe-acolo si cand ma uit vad ca ruxi nua re cercelul zic eu...am facut mare reducere, eram fericita ca-mi gasisem ins farsit papuci si nici nu prea scumpi si dintr-o data trebuia sa-i iau fetii cercei prietena mea zice hai ma monica sa ne intoarcem ce ne costa daca-l gasim bine daca nu...asta e...eu tot ziceam unde sa-l mai gasim hai mai departe si gata...pana la urma mai mult asa intr-o doara o luam inapoi si ne uitam, ne uitam si ce-i vine ei sa se uite intr-un canal(din asta cu gratii asa mai la suprafatza) si incepe sa tipe uite-l uite-l fetitza ei care le are cel mai bine cu limba asta "maravilioza" incepe sa-i expice unuia de la paza cum ca noi trebuie sa dam gratiile de la canal la o parte ca ne-a cazut ceva acolo...si da...asta era...cercelushul ruxandrei
v-am mai povestit eu ca nu cu mult timp in urma si-a pierdut alex lantisorul cu pandantivul cu zodia lui si tot cu prietena mea eram si dupa 5 zile am gasit doar pandantivul...ori noia vem noroc la pierdut ori ea la gasit

monica

Mergi la inceput

m-ati lasat singura

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

pt toata gasca.

ce-i cu linistea asta in zona?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata!

Mie nu mi-a mers forumul pana acum!

Si acum urla piticotul trupei....si asta mai mare s-a scris pe fatza cu pixul.......revin!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

neata.Am facut si io oki
Monica sunteti norocosi.Bravo voua.Freza nu pot sa o arat ca n-am aparat smecheros sa scot pozele repede.Si papucii sa-i porti sanatoasa
Ioana si tu mi-ai zis de freza.N-am aparat.Ti-ai inceput bine ziua vad...
Gasca ce mai face?
Va .Fug sa-mi termin cafeaua si ma bag la studiu

Mergi la inceput