Casnicute sexy (128)
Raspunsuri - Pagina 16

monica-elizabet spune:
da da...atunci daca vine si Bi ne intalnim in parcul de langa casa cu miki si mergem toate ...o luam si pe danelutza, Liana cred ca e deja acolo
Doina si Dan fac escala acolo...deci fetelor miki isi face parc si ne vedem acolo
miki, las-o ca acush a terminat mustata cu baia de marti seara si tre sa ajunga...de-aia fuge...cica-i e somn
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

monica-elizabet spune:
cand ajung la "balta" fac
monica

mikiriki spune:
beeeeey nu tre sa ajungi la balta. prima data vii la mine , lasi sticla si-apoi du-te la balta hahahahhaha ( nu-i departe de mine)
am scos vasele din masina, le pun imeiat pe alea murdare. am udat florile, am aruncat ziarele si revistele vechi. acuŽ fac o pauza de tzigara
Miki

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
da da...atunci daca vine si Bi ne intalnim in parcul de langa casa cu mikisi mergem toate ...o luam si pe danelutza, Liana cred ca e deja acolo
Doina si Dan fac escala acolo...deci fetelor miki isi face parc si ne vedem acolo
miki, las-o ca acush a terminat mustata cu baia de marti seara si tre sa ajunga...de-aia fuge...cica-i e somn
monica
Postarea asta am pierdut-o. Numai cancunul tau ( sau cum s-o numi) e de vina. Bey io cred ca Banana e aici si nu vrea sa se intalneasca cu mine. Liana e in Ro acum, a zis ca mai pleaca la Viena ( sper sa ma sune sa ne intalnim). Mustatzea e cu Georgi in pat....asa ca Bi se pregateste de vacantza

Miki

monica-elizabet spune:
ntz, ntz... e de vina
eu ma bag la un filmuletz mai tarziu...aseara am vazut children of man...
monica

mikiriki spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
ntz, ntz...e de vina
eu ma bag la un filmuletz mai tarziu...aseara am vazut children of man...![]()
monica
Io ma bag la somn. Nu mai am chef de nimic.
Vizionare placuta.
Noapte buna

PS: multzam de tratatzie
Miki

monica-elizabet spune:
noapte buna miki, te cred si eu ca esti obosita si eu multam de
monica

monica-elizabet spune:
fug si eu in pat la film...va pup pe toate sa aveti somn usor
monica