Casnicute sexy (128)
Raspunsuri - Pagina 12

Liana30 spune:
Bi a facut deja
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica

Danelutza spune:
Liano baga poza cu frizura, ca daca nu ma dau la tine
Multumim de vestile bune despre Dan. Doamne ajuta in continuare !
Monica mai am unul si le-am terminat, simbata am spalat doua. Asa ca, pina la Craciun stam fara, poate invata si pisica noastra hoata (a se citit Isabella ) sa faca doar la olita nu si pe linga. Astazi a vrut iaurt, s-a dus in fata televizorului, deh de acolo scosesem covorul, si a facut masaj la parchet cu iaurtul. Iti dai seama daca era covor pe jos

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by georgi75
Si io pe-acima chinui....
[/navy][/font=Comic Sans MS]
te chinuie musteatza? fa bine si trimite-l si la mine

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Bianca nu mai zici nik de ficiori, ai vazut ce burtica are cuscra si ce nora slabuta si aratoasa vei avea, asa ca mamasa
danutza, multumesc de intrebare.feciori-s bine , cam fitosi da incerc sa fa fata

Bimilit spune:
quote:
Monica mai am unul si le-am terminat, simbata am spalat doua. Asa ca, pina la Craciun stam fara, poate invata si pisica noastra hoata (a se citit Isabella) sa faca doar la olita nu si pe linga. Astazi a vrut iaurt, s-a dus in fata televizorului, deh de acolo scosesem covorul, si a facut masaj la parchet cu iaurtul. Iti dai seama daca era covor pe jos
matei face masaj la usi , da cu pasta de dinti .sterge toate masinile de praf si apoi le pupa

Danelutza spune:
Banana te vazui, te vazui, treci si da raportul, pe unde umbli ?
Bianca si a mea imi spune "stai zitta", adica taci din gura, doar ca e in italiana , iar servetelele le foloseste cind se preface tat'su ca plinge
, ea ii sterge lacrimile
si pina la urma te-ai conformat cu trotineta, eu sint mai capoasa si stie ca daca-i zic nu, nu ramine

Danelutza spune:
Mikiiiiiiiiii ce faci, te vazui si pe tine
Mai fetelor, am speriat-o pe Banana si a disparut

mikiriki spune:
quote:
Mikiiiiiiiiii ce faci, te vazui si pe tine
Mai fetelor, am speriat-o pe Banana si a disparutDaniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
repede ma vazusi

Miki

mikiriki spune:
quote:
[
Miki pupici la tine, acusica intri in libere.Daniela si micuta Isabellawww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze
Am intrat deja in libere. In sfarsit, am crezut ca nu se mai termina ziua de azi
Miki

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by mikiriki
Am intrat deja in libere. In sfarsit, am crezut ca nu se mai termina ziua de azi
Miki
si nu dai de baut?