Casnicute sexy (128)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Liano baga poza cu frizura, ca daca nu ma dau la tine
Multumim de vestile bune despre Dan. Doamne ajuta in continuare !

Monica mai am unul si le-am terminat, simbata am spalat doua. Asa ca, pina la Craciun stam fara, poate invata si pisica noastra hoata (a se citit Isabella ) sa faca doar la olita nu si pe linga. Astazi a vrut iaurt, s-a dus in fata televizorului, deh de acolo scosesem covorul, si a facut masaj la parchet cu iaurtul. Iti dai seama daca era covor pe jos

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by georgi75

Si io pe-aci ma chinui....[/navy][/font=Comic Sans MS]

te chinuie musteatza? fa bine si trimite-l si la mine, ca vaz ca grasu-i ocupat.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Bianca nu mai zici nik de ficiori, ai vazut ce burtica are cuscra si ce nora slabuta si aratoasa vei avea, asa ca mamasa

danutza, multumesc de intrebare.feciori-s bine , cam fitosi da incerc sa fa fata.am fost sa-i cumpar role lui matei .vai de capu meu , ca mai bine-l lasam acasa.nu vru cuptilu sa probeze nimic.se lipi ca marca de scrisoare de o trotineta.oricat ii explicam , matei azi am venit sa luam role nu trotienta,hai sa le vezi. el nimic .se urca pe ea si zicea "ACEA,ACEA".mai degeaba imi bateam eu gura ca nici nu se uiat la role .si la un moment dat satul de gura mea zice : mamaaaaaaaaaaaaaaaaa, TACI!!!!!!!!!!no si am tacut si am cumparat trotineta.

Mergi la inceput

quote:

Monica mai am unul si le-am terminat, simbata am spalat doua. Asa ca, pina la Craciun stam fara, poate invata si pisica noastra hoata (a se citit Isabella ) sa faca doar la olita nu si pe linga. Astazi a vrut iaurt, s-a dus in fata televizorului, deh de acolo scosesem covorul, si a facut masaj la parchet cu iaurtul. Iti dai seama daca era covor pe jos

matei face masaj la usi , da cu pasta de dinti .sterge toate masinile de praf si apoi le pupa.baga mainile la roti sa vada da ca s-au incalzit placutele de frana, scoate numerele de inmatruclare din suport, sterge asfaltul cu servetele , culege toate mucurile de tigara de pe jos si le arunca in geanta mea,etc etc.avem 2 broscute testoase si azi am observat ca lipseste una. si ma pun pe cautat broasca.si unde credeti ca era? in WC.

Mergi la inceput

Banana te vazui, te vazui, treci si da raportul, pe unde umbli ?

Bianca si a mea imi spune "stai zitta", adica taci din gura, doar ca e in italiana , iar servetelele le foloseste cind se preface tat'su ca plinge, ea ii sterge lacrimile
si pina la urma te-ai conformat cu trotineta, eu sint mai capoasa si stie ca daca-i zic nu, nu ramine

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Mikiiiiiiiiii ce faci, te vazui si pe tine

Mai fetelor, am speriat-o pe Banana si a disparut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:

Mikiiiiiiiiii ce faci, te vazui si pe tine

Mai fetelor, am speriat-o pe Banana si a disparut

repede ma vazusi

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

quote:
[

Miki pupici la tine, acusica intri in libere.

Am intrat deja in libere. In sfarsit, am crezut ca nu se mai termina ziua de azi

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mikiriki

Am intrat deja in libere. In sfarsit, am crezut ca nu se mai termina ziua de azi

Miki

si nu dai de baut?

Mergi la inceput