Casnicute sexy (128)
Raspunsuri - Pagina 10
Bimilit spune:
buna dimineata!!!!
monica multumesc de cafea.tare buna e.
DOINA, te asteptam cu vesti despre starea lui DAN.
va tzuc si mai vin......
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Liana30
Danelutzoooo cum caut nr de tilifon al caprei.
http://good-times.webshots.com/photo/2318006060092889788fpuHZp
Mie mi se pare ca deja vorbeai cu capra

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Bimilitquote:
Originally posted by Liana30
Bi asa blonda sa o pun?
deci ti-ai vopsit-o?
Bimilit - soacra cu DOUA nurori!
Eu nu pricepui, vorbiti de capra sau de frizura Lianei ?

Danelutza spune:
Doina asteptam vesti despre Dan.
Liano am sa-ti povestesc intr-o zi, apropo de "cucoana de la tara", ce-am patit eu o data cu o tipa, eu fiind taranca-taranca ![]()
Miki pupici la tine, acusica intri in libere.
Bianca nu mai zici nik de ficiori, ai vazut ce burtica are cuscra si ce nora slabuta si aratoasa vei avea, asa ca mamasa 
Cuscra te detectivai si vazui ca chestiunile emportante le scrii pe la alte subiecte. Atentiune, sint in urmarirea ta ![]()
Cami ce-ti face spatele ?
Mirela tot la plaja, ca aici iar a plouat
. Astazi vad ca-i soare, asa ca am sa mai spal un covor dupa amiaza ca sa ma vada si pe mine soarele ![]()
Georgi tot la despachetat bagajele esti, sau la cheltuit banii ? ![]()
Monica iar la cumparaturi. Te invidiez, intr-un mod placut, trebuie sa scap si eu prin magazine cu Isabella, asta ca sa ne facem de cap, dar fara tati, ca el intra si iese, nu are rabdare.
Dana ch di ci nu scrii mai des, a venit Andra de la mare si nu mai ai loc ? ![]()
Va tuc pe toate, ma duc sa ma pregatesc sa scot moata la plimbare. ![]()

Bimilit spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Vreau sa va dau o veste mai buna.Aseara dupa ce l-a adus de la operatie a venit doctorul Huang la el.I-a luat mana dreapta de la incheietura si ia zis:misc-o!Dupa cateva secunde, am crezut ca visez...a miscat-o!foarte usor dar vizibil!Nu pot descrie sentimentul...era realitate, nu vis.A mai incercar de foarte multe ori si merge sa miste mana din incheietura, drapta mai bine, stanga mai prost, dar merge!!!!Acum abia am reusit sa il las singur pentru putine momente, caci are dureri la operatie, este normal.
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
BRAVO DAN!!!!!!!!!!!!!!!!recuperare rapida si usoara.
doinabita spune:
Fetelor, am reusit sa fug nitel, la calculator.Vad ca Bianca v-a scris mesajul meu!!!!Mi-e dor sa ne cinstim!!!Va pupppppppppppppppppp!si Dan va pupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!gata fug!cand pot mai vin!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
pufymic spune:
doina extraordinare vestile despre Dan!Doamne ajuta sa evolueze nu bine ci foarte bine!!!!
Mirela de piersici fac dulceata, si da, la noi se mananca....piticii(adik al mare) nu abuzeaza, in schimb Ovi mananca dulceata la greu
(eu nu prea mananc).
pe toate....fug la borcanele mele
(acum le spal abia...
)!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
georgi75 spune:
Saolutari.N-am mai intrat aseara ca am facut baita si pe urma Stefi n-a vrut cu tati la nani.Asa ca am intrat eu cu ea si am adormit langa ea
.eram obosita...Am facut curat la tara ca tot au fost ei plecati si s-a adunat oboseala.Dimineata am dus-o pe Stefi la tara si o sa o las pana dupa examen.Sper sa si stea.Sunt multi copii acolo si are de joaca.
Leano vazui poza cu capra ![]()
Miha vazui poza cu burta
.Si ma bucur ca-i fetita 
Danelutza
.Ma bucur ca ati scapat de miscatori.
Bi
si tie.
Aaka bun venit 
Miki ai terminat de calcat?Cum adica tu calcai ce-a mai ramas de la sot?
L-ai pus la treaba?
Monica multzam de primire.Zici ca te dai cu rolele?Super.
Doina
la voi doi.Si sa mai zica lumea ca la noi e poluare...Auzi...sa nu se vada cerul...Pana la urma ai dibuit ceva galbejiti mistoci?
Doamne ajuta in continuare.
Alinutza cred ca n-a venit inca.
Cami ce mai faci cu durerea de spate?Si eu citeam zilele trecute ca masajul e f bun.Dar cauza o stii?De ce te doare?
.La anul vin la tine la piscina
Banana slaba activitate.Esti la mama la piscina toata ziua.Tu cand si unde pleci in concediu?
Mmiha n-a mai aparut...
Pufy spor la gemuri.Pitica mea nu papa.Poate cand mai creste.
Mirela mai ploua?Iti trimit niste soare?
Dana_ch
.Ce mai face Andra?Mai are dureri?A venit de la mare?
Mey cred ca mai sunteti...dar nu-mi mai aduc aminte...Ma apuc de putina ordine ca pe seara vine o tipa sa ma tunda.Sa vedem ce iese ca nu m-a tuns niciodata.Presupun ca daca lucreaza la un salon stie si ea ceva, nu?
Si ma apuc de invatat ca mai e putiiiin....

ange spune:
neata buna.
mai pai noi ne trezim in jur de 9,009eu cu Robert) iar Maia in jur de 11,00
suntem in vacanta doar![]()
Spatele ma doare.nu rau dar ma doare
am terminat tratamentul,fac pauza acum 3 zile si incep alta serie de 10 zile de antiinflamatorii.daca nu ma lasa si nu ma lasa ma reintorc la urgente
Am zis ca e o gluma dar vad ca treaba e serioasa.Cred ca mi se trage de la munca.Ridicam zeci de copii pe zi in brate,ma aplecam de 100 de ori pe zi,stateam in picioare non stop 12 ore
cred ca ma reprofilez de nu-mi da pace spatele
banana cred ca este prin Europa la plimbare,Alinutza la mare si de restul nu stiu nimic.
mmiha,ce stiti de ea?
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

si