s a intamplat aseara

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Diaan, imi pare rau ca nu te-ai lamurit nici acum ce e cu el. Probabil ca cel mai bine ar fi sa-l ignori o perioada, sa-l lasi in pace sa isi dea seama ce vrea si el, timp in care vezi si tu cum e fara el, ce vrei de la tine, de la viata, etc.... dar daca ar fi sa se intoarca esti sigura ca va fi definitiv? De ce nu ne-or spune barbatii clar "Nu te mai vreau pt. ca...", ci "Te iubesc, dar trebuie sa ne despartim"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Mi-a placut primul raspuns dat de Elara. Si ceea ce a zis Marius.

Si eu cred ca trebuie sa ai rabdare, eventual sa iei o pauza si sa astepti. Viata are intorsaturi nebanuite si eu n-as putea spune pa la 4 ani de iubire atat de usor. Nu inainte de a lupta, de a incerca sa repar, sa ma schimb, sa fac ceva sa fie bine.

Iti doresc sa fie bine si sa se limpezeasca lucrurile intr-un fel sau altul.

Smilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bluel spune:

Dragoste cu sila nu se poate. Eu personal nu as incerca sa-l intorc din drum, e alegerea lui, duca-se! Statistic vorbind, cati s-au intors? Si daca s-au intors ar mai fi totul ca inainte? NU CRED

Diaan, cum esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

Acuma ma bag si eu...
Toti am trecut cel putin odata prin asa ceva... E greu, stiu ca "se darama lumea".
Parerea mea este ca nu ar trebui sa te gandesti atat la ce zice el, ce face el, etc. Eu cred ca ar trebui sa iti concentrezi atentia asupra a ceea ce vrei tu. Adica tu vrei sa mergi mai departe cu relatia asta? Cum vei trece peste momentul asta, cata incredere vei avea in el de acum incolo, ce optiuni ai fara el, cum ar fi viata ta in lipsa lui, etc. La tine de ce nu te gandesti? Cand vei fi sigura de ceea ce vrei cred ca vei stii si ce hotarare trebuie sa iei: lupti sau il lasi in pace si iti vezi de viata ta.
De ce nu te gandesti la faptul ca ar putea sa iti fie mai bine fara el, sau dimpotriva, sa nu poti trai fara el?
Am citit odata o chestie care mi-a placut: "Nu are importanta persoana langa care poti sa traiesti, ci cea fara de care nu poti sa traiesti". Mie mi s-a parut foarte adevarata chestia asta.
Oricum, de-a lungul timpului, relatiile evolueaza, oamenii se schimba. Este posibil, la o judecata "la rece", sa ajungeti la concluzia ca ati evoluat in directii diferite, si atunci, chiar daca doare (de fapt dor amintirile si visele pe care ti le-ai facut) este mai bine sa puneti punct. Fii bucuroasa ca ai mai invatat o lectie de la viata! Cei 4 ani nu au fost pierduti!
Referitor la modul lui de abordare a situatiei, poate ca asta a fost singurul mod in care el a reusit sa isi exprime sentimentele. Stiu ca pare stupid, dar nu trebuie sa ii judecam pe altii in functie de ceea ce am face sau spune noi, sau mai mult, dupa modul de exprimare. Tu ar trebui sa il cunosti cel mai bine, si asa cum au spus si altii, numai tu poti stii daca vorbeste serios sau chestia cu "te iubesc" era doar o figura de stil.

Sper sa nu iti fi facut "capul calendar" cu explicatiile mele.

Laura 24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Cred ca melodia e foarte potrivita:
http://www.trilulilu.ro/DeeZEE/fafcc1cbaaf6ba

Pupici si mult succes in ce iti doresti,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Fruntea sus si mergi mai departe. Noi suntem aici cu sfaturi si pareri. Incearca sa nu stai mult singura, sa nu frecventezi locuri pline de aduceri aminte sau unde risti sa dai nas in nas cu el. Ocupa-ti tot timpul cu ceva, chiar la care nu te-ai gandit pana acum - un curs de lb straine sau de dans. Evita cunostintele comune cu care sa despici firul in 4 sau care sa-ti ofere noutati dureroase despre el. Daca esti sigura ca nu e drum de intoarcere, croieste-ti altul. Nu-ti pierde increderea in tine. repeta mereu ca esti tanara si frumoasa iar ocazii vor mai fii .. o mie. Fabuleaza, sustine si fata de tine ca si tu ai vrut asa. Caleste-te, aminteste-ti toate lucrurile neplacute din relatia voastra si concentreaza-te pe ele. Si lasa timpul sa curga...

Mamica de spiridus

Spiridusul in al treilea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaan spune:

Buna!
Revin dupa aproape 2 luni cu vesti din ce in ce mai rele pt mine si sufletul meu.
Duminica am avut o nunta la sora unei bune prietene.(suntem 3 pietene am fost colege de liceu si am ramas toate trei bune prietene)
Pana aici nimic interesant.Una din ele este cu cineva(sora miresei)iar cealalta era(cel putin asa stiam)singura. La un moment dat am vrut sa ma uit la geanta ei ca nu o mai vazusem si cand dau sa o deschid observ un colt din telefon...atat de cunoscut mie...era un telefon pe care atat eu si prietenul meu il folosisem(cand a plecat l a luat el)a inceput sa traga de geanta ca e a ei da se uita ea intai si dupa mi o da...am luat tel si am intrebat o ce e cu el. nu a avut nici un raspuns zicea ca ea nu are nici o vina ca nu mai suntem impreuna...L am sunat pe el si l am intrebat unde i tel(raspuns-la mine) A recunoscut ca e cu ea,el zice ca de 3 sapt eu nu stiu ce sa cred...
Oricum nu ma asteptam ca o prietena care vine si ma tine in brate si imi zice ca stie ca ma doare ca ma intelege si ca el e un bou pate sa fac asta. cum poate sa coboare de la el din masina si sa vine la nunta sa ma pupe? cum? nu pot sa inteleg ne stim de mai bine de 10 ani.mama ne considera surori...nu pot sa inteleg...nici pe el nici pe ea...
tot ce stiu e ca doare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Au mama! Nici nu ai idee ce norocoasa esti ca ai scapat de el!
Crezi ca lumea se invarteste in jurul lui? Sunt multi barbati buni si singuri , doar ca nu l-ai intalnit inca. Sau mai stii ...
Crezi ca cu un asemenea barbat poti sa faci casa buna? Cum ar fi fost sa te trezesti dupa 10 ani de casatorie si cu 2 copii ca-ti zice asa.

Priveste inainte si o sa vezi ca viata e frumoasa.

Aida - mama de pisica mica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

diaan, daca tot era sa se intample, mai bine ca s-a intamplat acum. Probabil ca de-a lungul celor 4 ani ti-a tot dat semne ca e un idiot, dar nu le-ai bagat in seama. Il iubesti si asta e suficient sa nu vezi realitatea asa cum e ea. Iar cu prietena ta... no comments, se merita unul pe altul. Dar nu-ti fa griji, o sa vina si timpul lor, viata le plateste pe toate.

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Pai nu am inteles unde-i supararea: el isi continua viata, ca doar este liber si disponibil. Si ti-a comunicat si tie acest lucru. Ca asa am inteles: a inceput noua relatie DUPA ce v-ati despartit. Eu nu inteleg de ce mai sperai la marea impacare, dar se prea poate ca astfel sa fi fost modul tau de a trece peste zilele acestea. Banuiesc ca si prietena ta este majora, libera, el este major, liber. Si s-a intamplat "imposibilul" din punctul tau de vedere. Lasa-i sa-si traiasca povestea de dragoste, nu ii mai intreba de ce-cum-cand caci iti vei face mai mult rau!

Mai bine pune PUNCT aici la tot ce tine de el/ei si vezi-ti si tu de viata ta!

Mergi la inceput