perdele pt camera copii, unde in bucuresti?
dragele mele, am vazut la cineva pe forum o poza cu niste perdele frumoase pt copii, ceva cu ciupercute si flori. stie cineva unde gasesc perdele frumoase pt camera copiilor, in bucuresti? aici nu am gasit (sau nu am cautat unde trebuie) dar vine soacra in vizita si vreau sa ii dau de lucru.
daca stie cineva la care magazine se gasesc perdele/draperii mai vesele si in culori vii, as dori adresa magazinului, ca sa o trimit pe socrela sa cumpere. merci mult.
Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****
Raspunsuri
ilenutza spune:
Draga mea, la Ikea gasesti draperii ffff frumoase pt copii, gata facute sau metraje!Cele mai frumoase din oras!
Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 02 sapt.
lady_in_red spune:
Subscriu si eu tot pentru Ikea.Am gasit niste draperii superbe cu delfini pentru baietel.Vezi ca au catalog online si poate gasesti si cateva imagini cu draperiile.oricum, daca te duci acolo nu pleci doar cu draperiile
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
lady_in_red spune:
am dat un search si am mai gasit niste imagini dragute la eclaude-Strada Ion Cāmpineanu nr. 26, sect. 1, Bucure#351;ti.nu stiu daca nu calc pe bec si fac reclama fara voie.mai vezi si la 1001case.ro, care avea parca un banner si pe aici.Ar mai mai fi si varianta confectionarii la comanda.Plus ca de curand s-a deschis Hornbach, care am vazut ca are o serie de lucruri dragute.Mai ale plante de apartament
Karina Iulissa-7ani-Codrin Iulian-1 an si 6 luni-Laura Andreea si Daniel Florin
Lorelai spune:
merci mult de tot. stiam ca s-a deschis ikea in bucuresti dar nu am stiut de catalogul online. spre surpriza mea, catalogul e identic cu cel din canada, chiar si preturile. la asta nu m-am asteptat. din pacate nu am gasit ce cautam in catalog si nici aici in magazinul de aici. e posibil sa aiba in magazinul din bucuresti produse care nu sint in catalog?
am cumparat pt copii paturile si asternuturile de pat de la ikea si o gramade de alte chestii. asa e, nu pleci sigur cu mina goala de acolo. la perdele nu stau prea bine. si nici la metraje. sper sa mai apara alte mamici care au cumparat pt copiii lor si sa capat si alte idei.
lady, am sa googalesc magazinul de care scrii tu. merci.
cge spune:
Lorelai, in Obor sunt f. multe modele de perdele in general inclusiv pentru copii.
Sunt magazine de perdele in Obor unde ti le si cos dupa dimensiunile tale.
Sunt perdele din voal, cu printesele Disney, cu Alba ca Zapada, cu Mickey/Minnie cam cu toate personajele de desene animate si nu numai.
Noi ne-am aprovizionat de curand de acolo pentru camerele copiilor pe care le vor avea in Montreal.
Le-am vazut si eu pe cele din Ikea, dar mi-au placut mai mult cele din Obor ca ca am vrut din voal.
Din pacate, pe cele din Obor nu le poti vedea pe internet, daca vrei iti fac o poza cu perdele pe care le-am luat noi. (avem 3 modele deja).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Lorelai spune:
merci mult cristina. am sa o trimit pe socrela la obor ca si eu tot de voal vreau. eu as vrea ceva cu flori, stelute sau animale. nu vreau cu personaje de povesti ca se plictisesc de ele. acum vreo 5 luni erau topite dupa diego si bambi iar acum nu vor sa le vada. le place cinderella si beauty and the beast. as vrea ceva care sa le pot folosi ceva ani de acum incolo, vesele si colorate. in functie de cum cumpar perdelele aleg si vopseaua de pereti. paturile sint albe si merge orice culoare de perdea.
daca ai poze mi-ar placea sa le vad.
inca o data, merci.
cge spune:
Lorelai, diseara iti trimit linkul cu pozele de perdele.
Cristina,
Ralumat spune:
Si la Cocor gasiti. Super, de voal, lungi pana jos sau numai pana la jumatate, cu tot felul de desene......eu am fost acum 2 zile si cred ca am cascat ochii juma de ora la ele.
Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
cge spune:
Lorelai, scuze ca a durat atat.
Uite perdelele noastre :
http://s199.photobucket.com/albums/aa286/cristina77g/
Cea cu Winnie o vom lasa aici, pe cea cu Silvester si pe cea roz le luam cu noi in Canada.
Ca si cea cu Silvester erau si pe galben, verde, roz etc.
Cristina,
Lorelai spune:
merci mult de tot. sint foarte frumoase perdelele. am sa ii trimit soacrei pozele si ii spun sa mearga la obor si la cocor.