o (mai) fi posibil sa ne indragostim ?!

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Principe,mi-a placut postarea ta initiala!

Si treci de aici Principe,ca te strica fetele astea , care o cauta cu lumanarea!

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Buna din nou. Dupa cum ati vazut am lipsit zilele astea dar inainte sa moarta subiectul vroiam sa mai adaug cateva idei.
nume, am fost inselat in trecut, am trecut peste asta si nu-mi pare deloc rau. Subiectul cu care am inceput sa scriu pe acest forum a fost si dovada. Ce am spus aici este din experienta sa zicem, din felul in care am ajuns sa privesc lucrurile.
Am lansat aceste idei pentru ca asa cred ca ar trebui sa reactionam in cazul in care am fi "inselati". Si o cred cu sinceritate. Nu o vad ca solutie general valabila si mai cred ca nu este posibila pentru toti. Mai cred ca sunt multi dintre cei de pe forum care pot face asta fara efort sau probleme.
Inselatul asta este o reactie a partenerului, uneori la echilibru, alteori la dezehilibru, uneori sunt efecte ale altor vieti din trecut. :)
Oricum putem sa le privim si ca pe niste teste.
Daca puteti sa treceti testul, relatia se solidifica. La reactia ta pozitiva partenerul nu poate ramane indiferent, fara sa rectioneze.
Daca in schimb nu puteti trece peste, este mai bine sa terminati relatia cat mai repede, pentru ca nu faceti decat sa inrautatiti mentinerea relatiei cu indoieli in suflet, cu indoiala ca veti fi din nou inselat,...
Si totusi cred ca ne facem un bine, daca ne lasam sufletul sa se prinda intr-o noua iubire. De ce le mai multe ori ajungi sa descoperi ca nu este iubire ci este o relatie "speciala" pe care poti sa o ai cu cineva. Nu ai parte de noi iubiri prea des, iar uni nu mai au parte niciodata, pentru ca le omoara inainte sa se nasca.
Oricum va doresc sa aveti parte de iubire, acasa sau ... oriunde va duce viata (vreti sa va duca viata).

Mergi la inceput