Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 20
grati.ela spune:
dar la ce spital? la filantropia unde e dr meu dar care e in concediu si rezidentul care e plecat sau la...am tot sunat la clinicile private poate gasesc un dr ok care sa ma vada dar e full...
9+
gugushtiuc spune:
DOCDECAp imi pare rau pt starile prin care treci.
Eu zic ca responsabil de temperatura ta este aerul conditionat. Chiar ieri am vazut o emisiune la TV ca re avea ca subiect problemele care pot aparea datorita aerului. Zicea un dr. ca organismul nostru face eforturi enorme pt a face fata schimbarilor bruste de temperatura. Imunitatea are foarte mult de suferit si dace e sa tinem cont ca in primele luni de sarcina la gravide aceasta si asa scade putem trage animite concluzii.
Eu nu racesc iarna insa de cand a aparut si pe meleagurile romanesti aerul conditionat in fiecare vara am de furca cu niste raceli de toata frumusetea, e suficient doar sa intru undeva unde e aer si afara e cald.
iunie 2006
GUGU 16+
Carmilia spune:
Gratiela,nu te speria.Eu am patit la fel la 9 sapt.si nu suntem singurele.Iata ce scrie pe site la sapt.9:"pe masura ce uterul incepe sa se mareasca, veti putea simti crampe. Unele femei au chiar niste scurgeri maronii sau roscate. Atita vreme cit crampele nu sint severe si scurgerile nu sint de culoare rosie deschisa - probabil nu este nimic alarmant. Uterul dvs a inceput sa creasca si senzatia pe care o simtiti este rezultatul cresterii ligamentelor".Din pacate,am citit asta dupa ce am fost la medic,care mi-a zis ca dupa 3-4 luni vorbim de o sarcina.Mi-a dat sa iau utrogestan 4/zi si Gravibinon.Am avut un singur cheag si atat.Desigur,mergi la medic,dar nu te panica.Mai bine fa o fiola de Gravibinon(una la 3 zile mi-a dat mie,total 3),toti medicii il
recomanda pt.iminenta de avort(desi,sunt convinsa,e mult spus!).am impresia ca aproape toate fetele au facut injectia asta.Bafta!
Carmilia 13s3z
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by grati.ela
dar la ce spital? la filantropia unde e dr meu dar care e in concediu si rezidentul care e plecat sau la...am tot sunat la clinicile private poate gasesc un dr ok care sa ma vada dar e full...
9+
NU pierde timpul cu cabinete si clinici private, mergi la spitalul la care e dr tau la camera de garda si spune ca esti pacienta lui si ce problema ai. Si eu am alergat vre-o doua ore aiurea prin oras pe la clinici si cabinete si nimeni nu ma baga in seama pt ca nu aveam programare. La spital cand am ajuns mi s-a facut o injectie cu gravibinon care a oprit sangerarea, un antispastic si antibiotic ca sa nu fac infectie.
iunie 2006
GUGU 16+
Lala_D spune:
grati.ela mergi ori la Spitalul Municipal ( Universitar ) ori la Giulesti . Ambele au medici buni spre foarte buni pe urgente ginecologice .
Bafta multa si nu mai sta , un control nu strica niciodata .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
Lala_D spune:
sau cum a spus gugu la Filantropia daca de acolo e medicul tau .
O zi excelenta tuturor !
Lala.
raca spune:
Salutari tuturor si bun venit noilor viitoare mamici de ianuarie-februarie. Nu am mai scris de mult pt ca sunt in concediu si nu am mai intrat de mult pe forum. Inca nu am reusit sa citesc tot din urma ca am lipsit cam mult si vad ca voi ati avut activitate, nu gluma...
Multumesc mult pentru urarile de ziua mea, m-am bucurat sa vad ca nu m-ati uitat . Ma bucur ca sunteti bine toate (chiar daca unele dintre voi am vazut ca mai intampina ceva mici probleme sunt sigura ca sunt doar chestii de moment si in scurt timp totul o sa fie cum nu se poate mai bine).
Despre noi ce sa va spun: suntem bine sanatosi am fost plecati cateva zile la munte si chiar ne-au priit drumetiile prin padure. Spre surprinderea mea chiar nu m-am simtit deloc obosita, spe deosebire de zilele cand stateam acasa si nu faceam nimic. Se pare ca lui BB ii place deja la munte. Ne-am facut analizele, in mare au iesit bine. Am avut si eu aceeasi problema cu toxoplasmoza, am IGg pozitiv si IGm negativ, dar m-am lamurit repede ca asa e cel mai bine...
Uneori stau si ma intreb daca e normal sa ma simt asa de bine, am mai auzit povesti cu sarcini oprite din evolutie fara a avea nici un simptom si ma mai apuca frica, dar ma gandesc imediat ca nu are cum sa se itample asa ceva si ca totul e bine cu bb. Abia astept sa mergem la urmatorul control dar asta e abia la sfarsitul lunii, cand face 12 saptamani... Nu mai am rabdare....
Va pup pe toate si va urez toate cele bune.
9+
gugushtiuc spune:
CARMILLA ai fost o norocoasa ca ai scapat cu un singur cheag(hematom). Foarte rar intinderea ligamentelor provoaca sangerari, care in asemenea cazuri se manifesta prin pete maronii mici, insa cand e vb de o scurgere grena nu e de glumit. Din pacate se intampla ca acele cheaguri sa se formeze langa placenta provocand decolari placentare. Exact aceleasi simptome ca si Gratiela le-am avut si eu.
iunie 2006
GUGU 16+
anca76 spune:
gratiela
ai mare grija.stai linistita in pat si fa tratament.eu am patit in sapt 6, apoi in 9 si apoi ieri, in saptamana 11.si stau doar in pat.si m-am saturat de tratamente ca de mere acre.va fi bine pana la urma.te pup.
11+
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by anca76
gratiela
ai mare grija.stai linistita in pat si fa tratament.eu am patit in sapt 6, apoi in 9 si apoi ieri, in saptamana 11.si stau doar in pat.si m-am saturat de tratamente ca de mere acre.va fi bine pana la urma.te pup.
11+
anca
Anca imi pare rau sa aud ca iar ai avut probleme. La mine s-au mai rezolvat intr-o oarecare masura. mai sunt prezente doua hematoame dar acum sunt situate deperte de placenta si de bebe si nici nu mai am sangerari. Vad ca esti din Radauti, eu sunt din SV. MEdicul tau e din oras de la tine sau din SV?
iunie 2006
GUGU 16+