Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

neata zuzici!
AJUTOOOOOOOOOOOOR!!! fetelor care sunteti apropiate ca varsta de sarcina mea nu inteleg ce se intampla, de vineri am niste greturi de simt ca o iau razna, mi-e foarte rau, vomit intr-una incepand cu orele de dupa amiaza si nu pot manca nimic. Ati patit careva asa ceva. E groaznic.

iunie 2006
GUGU 15+

Gugu, a fost tare ciudat sa vad ca in saptamana 15-16 si eu am avut greturi mai mari decat avusesem pana atunci. Probabil ca se intampla ceva in perioada aceea daca si tu ai reactionat asa. Rabdare si tutun...

Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

mei fetelor, hai totusi sa vin si cu ceva vesti bune, ca de cele rele din partea mea cred ca s-a saturat toata lumea.
ieri am fost la echograf si l/am vazut pe Gugu mic. In ciuda tuturor problemelor el creste in continuare foarte bine. Placenta se pare ca s-a lipit la loc(a mai ramas undeva un coltisor mai rebel) si ceea ce ma bucura si mai mult e ca a urcat si acum e inserata unde trebuie, desi initial aparea jos inserata si ma temeam sa nu fac praevia.Uraaaaaaaaaaaaaa!!!
Pe placenta nu mai apare nici un hematom, s-au vazut doar doua mai mici dar situate undeva departe de bebe pe peretele uterin si nu au cum sa-i faca rau.Uraaaaaaaa!!! Din pacate trebuie sa mai stau putin la pat.
O alta veste buna e ca dr nu a vazut nici un fel de fibrom uterin de care mi se spusese la o echografie facuta acum trei saptamani. Uraaaaaaaaaaaa!!!

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Buna zuzici!
Am fost si mi-am facut si eu analizele cmv, listeria, pap...si m-am usurat de 600 de lei. Asta este...macar sa iasa toate bine.
Nu stiu de ce, dar si la mine a inceput sa apara greata. Pana acum nu am avut probleme si am mancat orice cu maaare pofta. Dar de ieri m-a luat o greata...sper sa nu ma tina mult, ca nu-mi place
Gata te asteptam cu vesti bune de la eco. Si eu sunt programata la Iosup la Fortis joia viitoare.

toate zuzicile.

A venit Bebica!!!

11+

Mergi la inceput

ALINA eu am tot stat si m-am gandit din ce cauza se intampla asta si mi-a venit o idee. Toto medicii imi tot spun sa am rabdare pana la 4-4,5 luni cand se pare ca placenta isi intra cu adevarat in drepturi si incepe sa produca cantitati enorme de hormoni. In cazul meu din cate am inteles asta ar fi perioada decisiva pt sarcina mea, adica "ori lae, ori balaie".
In fine cred ca din cauza furtunii de hormoni mai avem parte de aceste pusee de greata, eu sper sa treaca pt ca nu mai rezist, sunt foarte slabita. M a gandesc la saracuta IRLANDEZA care a dus-o asa tot timpul de la inceputul sarcinii.

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gugu,
Nu prea stiu ce sa-ti zic cu varsaturile, ca eu personal am greturi peste greturi dar nu am varsat pana acum, chisr daca au fost momente cand imi doream dar nu se putea, in schim mama imi spunea ca la mine si sora mea cat a fost insarcinata manca si varsa, era lege, vezi cu dr daca iti poate da ceva

Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by zeririlouiza

Gugu,
Nu prea stiu ce sa-ti zic cu varsaturile, ca eu personal am greturi peste greturi dar nu am varsat pana acum, chisr daca au fost momente cand imi doream dar nu se putea, in schim mama imi spunea ca la mine si sora mea cat a fost insarcinata manca si varsa, era lege, vezi cu dr daca iti poate da ceva

Louiza 12s +

astept sa se intoarca din concediu. In cazul in care nu dispare greata care impiedica o alimentatie corecta stiu ca se ajunge la perfuzii.

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Am vazut ca multe dintre fete se plang de stari de somnolenta. Vreaaaaaaaaau si eeeeeeeeu sa pot dormi non-stop ca asa mi-ar fi mai usor chiar daca ar trebui sa ma mut de acasa pt o perioada pt ca doi vecini de pe scara s-au apucat de renovare si toata ziua dau gauri in pereti de duduie blocul.. da de unde, nu m-am confruntat deloc cu acest simptom.

iunie 2006
GUGU 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna la toate zuzele!
Eu nu am greturi,dar ma doare capul si mor de somn si nu ma pot concentra defel
Laura Dimitris,si eu am facut eco la Medsana si mi s-a parut cam mult,dar...sper ca nu bat campii,dar sa facem diferenta intre eco 2D si eco morfologica 2D.Prima dureaza f.putin,il masoara pe bebe si cam atat.A doua se recomanda o data in fiecare trim,pt.ca masoara organele lui bebe(inclusiv translucenta nucala,musai in sapt.11-14).E foarte amanuntita si are rolul de a spune daca ceva nu e in ordine.Se vad cele 4 camere ale inimii,membrele trifragmentate,lichidul amniotic,placenta,etc.Dopplerul masoara viteza circulatiei sangvine,deci e de recomandat sa se faca concomitent cu morfologica,poate spune multe.La controlul de rutina nu se vede tot ce trebuie,asa ca nu cred ca e exagerat de scumpa.Eu am dat 235 Ron pt.eco morfologie fetala+doppler pt.trim.I(la 12 sapt) si n-am primit niciun CD(de fapt,eu ma gandeam ca doar la cele 3D si 4D are rost CD-ul,pt.ca surprinde miscarea in timp real).Despre dr.Ancar,stiu ca e bun pe eco si ca e fiul mult mai celebrului sau tata(Virgiliu),care e director la spit.Pantelimon si super tare pe fertilizari.
Fetelor care ati mai facut eco 2D mai complexe si ieftine totodata,combateti-ma,cum ziceam,poate bat campii...
Pupici

Carmilia 13s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

Fetelor , eu sunt un mare butoi de nervi : dupa nemaipomenita performanta de ieri , cand m-au rupt durerile de spate , azi mai vine una , si mai si :

Marti dimineata vine nea' caisa sa ia containerele cu urina pentru HCG . Pana acum a fost holandezul "responsabil" cu dusul navetelor ( doua ) la masina , ca-s grele al naibii si e ceva de mers pana la strada .

Dar azi dimineata , pe la 9 , aud telefonul ... care suna , suna , suna . Nu raspunde nimeni . Unde-o fi barbatu' de nu ridica , ce naiba ? Apoi suna mobilul meu . Ma ridic , raspund : baiatul era deja la bariera si astepta containerele . Il strig pe holland , pace : plecase la munca !!!

Si am luat navetele , amandoua , si le-am carat EU la masina , injurand de mama focului . Sun barbatu' si-l mustruluiesc de numa' numa' , ce era la gura mea ...

Acuma stau pe ghimpi sa nu fi facut o mare prostie , iar ma doare spatele si mi-e rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Virgo,
ai grija sa nu mai faci efort mai ales sa ridici daca ai probleme cu spatele ca nu este indicat deloc, si eu mai fac prostia sa ma duc la piata singura, dar in ultima vreme fac naveta de 2-3 ori la masina sa nu car mult, apoi la fel acasa

Louiza 12s +

Mergi la inceput