Mamici de ianuarie - februarie 2008 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
grati.ela spune:
Buna tuturor! La multi ani ultimelor sarbatorite!
Eu ma lupt din greu cu somnul si greturile...Dorm la pranz cate 3-4 ore de rup patul...
9+
ginnette spune:
Neata la toate fetele!
Gata,
Si mie imi singereaza gingiile - dr a zis ca e normal si sa schimb periuta cu una cu perii mai moi (este cam nasoala, ai senzatia ca nu curata bine dar, decat sa-mi curga sange, ma chinui cu asta).
Loiuza,
Incearca cu felii de castraveti pe frunte - mie imi face bine, si cand sunt obosita si-mi simt capul greu.
Aveti grija de voi!
Roxana 14+
http://bd.lilypie.com/kDJsp3.png
NataliaS spune:
Buna zuzelor!
La multi ani sarbatoritelor din zilele astea! sa fiti fericite, sanatoase , iubite si sa aveti bebelusi sanatosi si frumosi!
Pentru gingii incercati apa de gura Corsodyl, e foarte buna si din cate stiu e permisa la gravide, o periuta de dinti moale, poate si pasta Lacalut sau Oral B pentru gingii sensibile.
Eu joi trebuie sa merg la eco morfologica si sper sa fie totul bine...oricum merg cu toata gasca de data asta, cu tatic, cu pitic si cu o prietena...trebuie sa-mi fac triplul test saptamana asta si ma enerveaza la culme ca nu stiu daca reusesc sa-mi fac programare...
In rest cu mine toate bune, am o burta cat China dupa amiaza, ma balonez de simt ca-mi iau zborul...constipatia am rezolvat-o cu cate o cana de ceai verde diluat cu lamaie si miere pe stomacul gol.Sper sa nu-i fac nici un rau lui bb, dar nu mai rezistam altfel...
Am facut din nou cunostinta cu nenorocita de candida am inceput sa fac tratament cu niste ovule si aseara de nauca ce sunt am adormit si am uitat sa-mi pun ovulul magic sper sa nu fac rezistenta din cauza asta.
Natalia 16+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
zeririlouiza spune:
Ginnette,
mersi mult ptr sfat o sa incerc sa vad daca functioneaza si la mine
NataliaS,
ovulele le iai la recomandarea doctorului sau nu, ca si eu ma confrunt cu problema scurgerilor stresante, ce nu am avut eu nici o data, decat dupa antibiotice puternice, dar ma invatasem cand luam antibiotic luam si ceva de prevenire
Louiza 12s +
http://bd.lilypie.com/vkuap3.png
nemary spune:
Gatta, asteptam sa vii cu vesti bune de la eco. Nu te stresa, fii optimista si totul va fi bine
Eu am fost aseara la medicul de familie sa ma ia in evidenta si mi-a dat si carnetul de gravidutza. Sunt asa de mandra
Din pacate mi-a spus sa nu mai mananc sarat. De cand sunt imi pun tot mai multa sare in macare, ceea ce inainte nu faceam, si mi-a zis sa mananc cat mai mult usturoi pentru ca am leucocitele 2000 iar val.normala este de 10000
Mari 10+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
gugushtiuc spune:
neata zuzici!
AJUTOOOOOOOOOOOOR!!! fetelor care sunteti apropiate ca varsta de sarcina mea nu inteleg ce se intampla, de vineri am niste greturi de simt ca o iau razna, mi-e foarte rau, vomit intr-una incepand cu orele de dupa amiaza si nu pot manca nimic. Ati patit careva asa ceva. E groaznic.
iunie 2006
GUGU 15+
docdecap spune:
[quote]Originally posted by NataliaS
Buna zuzelor!
Am facut din nou cunostinta cu nenorocita de candida am inceput sa fac tratament cu niste ovule si aseara de nauca ce sunt am adormit si am uitat sa-mi pun ovulul magic sper sa nu fac rezistenta din cauza asta.
[quote]
Natalia, si eu am avut problema cu candida, si doua saptamanai nici nu am putut ajunge la medic . asa ca am trecut pe fuste, lenjerie strict bumbac etc. Am fost in final la medic si a fost o super draguta, mi-a dat Gynofort, doza unica . adica o aplicare, intr-o seara si gata (pentru ca si eu cu oboseala si raul de seara dau rateuri, nici pe burta nu mai stiu de cand nu m-am mai dat cu crema..)
Nici nu stiam ca exista asa o crema, desi eu cu candida am o relatie stabila si de ceva vreme, cu pauze. oricum simptomele au trecut, asa ca e OK. Mi-a mai spus dr. ca sunt vreo 60% sanse de micoze in sarcina, asa ca s-ar putea sa ne mai intalnim .
Mai exista si medicament homeopat, din cate imi aduc aminte il cheama chiar Candida, se gasea in farmaciile Help-net, ei mai tineau homeopate. Merita o intrebare la un medic de specialitate.
pupici,
Monica 14+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
docdecap spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
neata zuzici!
AJUTOOOOOOOOOOOOR!!! fetelor care sunteti apropiate ca varsta de sarcina mea nu inteleg ce se intampla, de vineri am niste greturi de simt ca o iau razna, mi-e foarte rau, vomit intr-una incepand cu orele de dupa amiaza si nu pot manca nimic. Ati patit careva asa ceva. E groaznic.
iunie 2006
GUGU 15+
Gugule, eu nu am vomitat inca, dimineata e bine, dar dupa pranz mi se pune mancarea (orice am mancat, ieri au fost morcovi rasi cu zahar) fix in gat si sta acolo, rau-rau-rau, macar de as putea vomita... (eu nu ma pot ajuta nici cu degetele, am un stomac foarte posesiv). si sta acolo ca senzatie fara numar, si vreo 5-6 ore, mi-e foame dar nu pot manca nimic... Singurul lucru care ma mai ajuta e o lamaie stoarsa intr-un pahar cu apa rece. adica mai ia din rau si mai coboara nodul, dar de mancat tot nu ma pot convinge...
eu sunt si ingrijorata, de sambata tot fac 37 cu 1, 37 cu 2 in timpul zilei, n-am nici un alt siptom de raceala . am incercat cu osicllo-etc, mierea si ceaiurile de rigoare... si lamaia ca dublu remediu. cu asta s-a mai confruntat cineva? e normal sa creasca temperatura in sarcina???
Monica 14+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
NataliaS spune:
Mie mi-a dat Gynosol 3 ovule, dar poate imi iau si eu acel Gynofort daca e doza unica.
Gugu , si eu patesc la fel ca Monica, mi se face o greata dupa amiaza si ma balonez infiorator, dar de vomat inca nu am atins performanta. Sper sa-ti treaca ca-i prea de tot cum te chinuie sarcina
Monica - eu stiu ca temperaturile astea sunt normale in sarcina...
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
gugushtiuc spune:
DOCDECAP mie imi sunt de mare folos degetele. Chestia e ca dupa ce vomit am cateva minute de respiro in care ma simt bine, dupa asta iar ma ia. Daca incerc sa inghit ceva cum intra asa iese. Chestia pe care nu mi-o explic e de ce s-au intensificat acum greturile cand in mod normal ar trebui sa scap de ele. Sper sa ma lase peste doua saptamani cand am sa fac cele patru luni jumatate.
iunie 2006
GUGU 15+