In loc de bun gasiiiiiiiiiiit:D

In primul rand: imi asum intreaga vina legat de vorbitul pe langa subiect. Arinna, iti multumesc mult pentru rabdare si indrumare. Cat despre "chiar va rog...exista metode..." nu era cazul. caci tocmai despre asta vorbeam.
Mii de scuze. Si n-as vrea sa sune sarcastic, precum mesajele altora. Ma retrag pe un forum mai putin ... sofisticat. Am scris eu, aici nu prea e de "noi".
Nu sunt suparacioasa, dar am acel bun simt de pe vremuri si astept sa-l aiba si cei cu care vin in contact. Defectele mele! Bunul simt si asteptarea de care vorbeam... Mari defecte in ziua de azi!
Salutari si adio!
Parerea mea ca de vina a fost chestia cu Discutii generale: aici puteti posta orice doriti... Nu e chiar asa. E prea multa larghete in enunt. Trebuia in completare: Insa daca nu va pricepeti, get off!
E dreptul meu la replica, nu? Ma opresc aici, cerandu-mi scuze daca am suparat pe cineva.
Voiam doar sa vorbesc desprecopii. Indiferent unde.
Raspunsuri

arinna spune:
quote:
Originally posted by gremlin
In primul rand: imi asum intreaga vina legat de vorbitul pe langa subiect. Arinna, iti multumesc mult pentru rabdare si indrumare. Cat despre "chiar va rog...exista metode..." nu era cazul. caci tocmai despre asta vorbeam.
Mii de scuze. Si n-as vrea sa sune sarcastic, precum mesajele altora. Ma retrag pe un forum mai putin ... sofisticat. Am scris eu, aici nu prea e de "noi".
Nu sunt suparacioasa, dar am acel bun simt de pe vremuri si astept sa-l aiba si cei cu care vin in contact. Defectele mele! Bunul simt si asteptarea de care vorbeam... Mari defecte in ziua de azi!
Salutari si adio!
Parerea mea ca de vina a fost chestia cu Discutii generale: aici puteti posta orice doriti... Nu e chiar asa. E prea multa larghete in enunt. Trebuia in completare: Insa daca nu va pricepeti, get off!
E dreptul meu la replica, nu? Ma opresc aici, cerandu-mi scuze daca am suparat pe cineva.
Voiam doar sa vorbesc desprecopii. Indiferent unde.

Uite asa reusesc eu sa ajung on topic : o desemnez pe Gremlin ca favorita pentru "multul simt" de care da dovada: simtul umorului, bun simt, "simt" ( sensibilitate), dorinta de a vorbi despre fetitza ei

papadie spune:
Bine ai venit, gremlin!
Discutiile generale sunt pt. subiecte care nu se incadreaza la celelelate forumuri. In cadrul unui topic deschis despre o tema anume incercam sa nu schimbam subiectul.
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

arinna spune:
De ce "in loc de bun gasit " ? Si de ce postarea mea a fost mutata, nu spune nicaieri ca trebuie sa ai x nr de mesaje ca sa participi la "gala" membrilor apreciati deci si Gremlin putea fi.
Oricum participarea mea pe Dc e din ce in ce mai "firava" ca sa mai insist.

papadie spune:
quote:
Originally posted by arinna
De ce "in loc de bun gasit" ? Si de ce postarea mea a fost mutata, nu spune nicaieri ca trebuie sa ai x nr de mesaje ca sa participi la "gala" membrilor apreciati deci si Gremlin putea fi.
Oricum participarea mea pe Dc e din ce in ce mai "firava" ca sa mai insist.
"To be uncertain is uncomfortable; but to be certain
is ridiculous." Goethe
Bineînteles ca poti merge s-o elogiezi pe gremlin. Cand am mutat eu postarile tu tocmai editai iar eu nu puteam sa prevad ca dupa ce mut in loc de doua iconuri o sa apara si alt text.
postarea prietenei tale e "in loc de bun ramas" însa am gandit ca daca îi explic cum e treaba cu postarile o sa vrea sa ramana, totusi.

gremlin spune:
Zau asa, ca nu ma pot abtine. Sa ne bucuram asadar, Arinna, ca s-a creat un nou subiect, just for us? Om fi noi asa, deosebite de suntem scoase din peisaj... Oricum, am sentimentul ca am intrat pe usa si... nu, n-am fost data afara pe geam, gazda fiind stilata, am fost poftita direct pe balcon, sa iau aer...Papadie, imi construiam in gand alese cuvinte de multumire pentru urarea ta si explicatia de rigoare, pana cand...am dat de raspunsul tau dat Arinnei. Cu toata modestia, nu m-am simtit deloc "elogiata". Doar cineva spunea lucruri frumoase despre mine (am si eu parti bune, ca tot omu'!). Din nou, acelasi sarcasm... Nu te supara, dar automat m-am gandit ca parca ai fi varianta florala a lui marius, cel ce ne-a facut vant prima data, chiar daca noi iesisem deja. De ce asemenea cuvinte? Despre asta e vorba, despre elogii???
Din punctul meu de vedere consider incheiata aceasta polemica, pe cat de virtuala, pe atat de artificiala (in realitate ar fi fost fara subiect - doar nu ne-ar fi pus cineva palma la gura, Arinna, daca mai deviam si noi de la subiect, nu?).
Pur si simplu nu am intrat pentru asta pe forum. N-am avut ce cauta, ce-i drept, printre cei ce-si aduc unul altuia omagii.
Arinna, m-as bucura sa-mi mai zici cate ceva, aici, "in loc de..." alt topic aglomerat de personalitati. Desprecopii si despre tine. Astept.

roxanaz spune:
wow, dar de unde asa suparare mare?
Gremlin iti spun si eu bine ai venit. spune-ne mai multe despre tine si te indrumam noi spre subiectele dorite....ca doar nu-i asa greu!
o zi frumoasa!
Roxana

arinna spune:
Gremlin, bine te-am regasit!
Am primit mesajele tale pe e-mail, fetitza e chiar speciala,te inspira,pacat ca nu sunt pictor.E scumpa tare.
Din pacate nu stiu care e ideea cu PM-ul , noii veniti mereu au probleme, nu au acces si/sau nu pot trimite.Eu primesc PM de la alte persoane, nu stiu de ce ai primit mesajul negativ.Daca ar fi mers PM urile nu ar mai fi fost necesar sa-ti scriu la subiectul nepotrivit prea multe -in afara de "Bine ai venit!" care in mod normal nu ar trebui sa supere pe nimeni.Iti explicam una-alta.Tu nici macar nu ai optiunea PM, decat e-mail, nu stiu daca trebuie activat de undeva, nu mai tin minte sau asa e pentru cei noi.
Recunosc ca nu mai intru mult pe forum iar daca o fac, am 2-3 subiecte sau alte cateva pe care le mai "rasfoiesc " fara sa particip.Si alte cateva mesaje razletze.Asa ca o sa completez raspunsul meu prin e-mail.
Stiu ca e greu sa te descurci pe aici de la inceput daca nu esti obisnuita cu forumurile- eu am stat un an la un subiect medical si nu stiam ca exista si alte capitole - nu aveam nici timp de cautare si nici experienta in asa ceva.
Cum spuneam, poti accesa "toate forumurile", de sus, din stanga paginii,iar in josul paginii nou deschse o sa observi un capitol "generatia desprecopii.com/ teme specializate",cu multe alte subcapitole , din care poti alege de ex "clubul scutecelor(0-4)ani"."poznasii sunt mereu in actiune" daca vrei sa scrii despre fetita ta de doi ani-insa poti scrie si orice altceva , despre tine, la alte subiecte, pe care le vei descoperi in timp.
De ce nu iti recomand un subiect anume despre copilasi? Eu nu am /sau nu am inca copii,exista teme speciale si pentru cele care doresc/incerca sa aiba un bb.Altfe iti dadeam din start un link unde sa poti participa si tu,nu mai lungeam explicatiile in alta parte,carte trebuie sa fie "luna".Ce te-a deranjat pe tine m-a deranjat si pe mine foarte mult dar nu oricine intelege asa ca eu aplic in general ideea de a cand se exagereaza - si nu e rau deloc.
Te pup acum - revin cu completari pe e-mail!

violeta69 spune:
arinna,n-am prea intels despre ce e vorba...
dar daca am inteles ceva si va ajuta(pe tine si pe gremlin) si noi,fetele fantastice am fost o buna bucata de vreme(cred ca vreo 3-4 capitole) la "in unul sai in doi..."
prin urmare......nimic nou sub soare!
oricum,mie mi-a fost dor de tine si ma bucur sa te "vad" ...chiar si aici...sper ca nu ti-ai luat "la revedere" decat partial... te astept si pe la noi,sa mai bem o cafelutza....
Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

arinna spune:
Violeta,si mie mi-a fost dor de tine si de "fantastice"
, niste scumpe...N-am mai intrat,e adevarat,trebuie sa recuperez...
Ne vedem acolo!
Gremlin, te asteptam, ti-am trimis un e-mail cu mai multe detalii.