Am si eu niste intrebari
1.Ce ati cumparat sau doriti sa cumparati ?
2.Care vi se pare cea mai simpla metoda de plata ?
Samurai-lady si bb Ken
Eu cumpar mai mult online, cum barbatu-meu n-are chef niciodata de magazine si am ramas si fara masina... Avantajul: nu e niciodata aglomerat! Nici nu obosesc si nu mi se face foame sau sete pe cite o caldura mare! Apoi primesc plin de cadouri si profit de reduceri sau de promotii mari
Cumpar... cam tot. Carti, discuri, imbracaminte, jucarii, aparate electrice, material informatic, chiar si mobila. O data am cumparat si plante (vii)...
Cel mai simplu mod de plata mi se pare la 3 luni dupa ce ai primit coletul (cum vrei tu, prin cec, CB sau mandat...)
Alt mod de plata... simpatic este cel cu cardurile de fidelitate (doar ca daca e carte de credit apoi se cam string datoriile).
Nu-mi place sa platesc cu CB imediat si apoi sa astept mult si bine... Dar cind n-am de ales si-mi trebuie neaparat, daca cunosc bine firma (sa fie seriosi, neaparat membri ai Federatiei Intreprinderilor de Vinzare la Distanta si cu servor securizat), mai platesc si asa.
@+...
Otilia & La Adelita
si eu cumpar on-line cam de toate. Traiasca Internetu'!
Cat despre forma de plata, transferul bancar on-line (ceea ce in germana ar fi überweisung) mi se pare cea mai comoda.
ariadna
Si noi cumparam si on-line...dar am noroc de un sotior caruia ii place sa faca si cumparaturi (pentru mine, ca daca trebuie sa incerce el o haina am de negociat zile intregi) si mi-ar parea rau sa pierd farmecul iesirilor la cumparaturi ( 10 magazine in-out, prinzul pe pe o terasa insorita, cu vedere pe apa, iarasi citeva magazine, un capuccino la un bar dragut....).
Noi cumparam on-line lucruri pe care le gasim mai ieftin in State sau in Australia decit aici (carti, DVD-uri) si oferte ale unor cataloage, cind sunt chiar bune (Neckermann, Wehkamp, Otto)...
Cu card de membru cumparam si din Olanda carti si DVD-uri, cele europene in general (ce sa fac daca sunt indragostita de filme spaniole si italiene).