Aradence petrecarete(76)
Raspunsuri - Pagina 5
gabitzica spune:
Clau , rochia de mireasa e de Agnes Toma cumva?
Alina 33, sanatate "tantarilor" tai.
Anca, am vazut pozele de la ziua lui Alex. Sa va traiasca si sa creasca mare.
Sa aveti o saptamana buna!
Claudelu spune:
Gabi, aha
Acum o luna la cealalta nunta era o prietena de-a sora-mi cu o rochie identica dar nu alba ci colorata...dar ca model identica cu a miresei noastre
adablackcat spune:
No...am fost s-am venit. I-am cumparat ceva masinuta, mai degraba cart, ca e joasa si cu genunchii pe afara. Am luat de acolo si piscina, diametru 152 inaltime 51cm. Am umflat-o deja si am bagat apa in ea. Sta la soare sa se incalzeasca. Sunt multe multe multe jucarii. Plasticuri si plusuri. Mie mi-au mai placut asa: sac de box, bancul de lucru pentru baietei, bucataria pentru fete, si altele pe care nu mi le mai aduc aminte. Preturile sunt mai mici decat altundeva, eu asa cred.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
adablackcat spune:
Liniste si pace...prea multa pace...
poze
Hildegard spune:
Ada, aici suntt!!!!
fetele, meregeti azi la magazinul Weku in vlaicu la fortuna ca e ultima zi de reduceri de pretrui ca se desfiinteaza magazinul.....
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
alina33 spune:
Salut, multumesc de urari. Carmen ii dau la Dragos homeopate si sirop de patlagina. Nici azi n-a reusit sa doarma la prinz decit juma de ora ca a facut febra. Doamne, macar o data sa iasa din tipar, da nu, el 3 zile si 3 nopti face febra. Mai am noaptea asta si gata.
Cind am inceput homeopatele atunci a fost prima oara cind dupa o zi i-a incetat febra. Doc zice ca de la git i sse trage si ca n-ar fi bine sa ii scot amigdalele. Naspa.
Clau nici mie nu mi-a placut rochia miresei.Ideea e faina da imbinarea e naspa.
Ada pune o poza cu masinuta cu tot cu personaj in cadru :)
Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro
alinamoro spune:
Salutareeee!
Am ajuns acasa azi, n-am reusit sa citesc tot ce ati scris nici sa vad pozele. Despachetez si diseara scriu mai multe. Ne-am distrat super, dar a fost cam frig, a batut vantul ff tare, a crezut ca ne i-a pe sus, seara ne-am facut foc ca era frig in camera, mai ales pentru Adelina. Daca nu batea vantul era super, nu era nici f cald si nici frig, cum era mai bine.Avem si foarte multe poze, nu stiu daca am timp sa le selectez azi si sa incarc cateva in album. O sa vedeti in poze ca eram bine imbracati din cauza vantului.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
Hildegard spune:
Alina, asteptam pozele.....
Ce caldura frate!!!!!!! La ora asta sunt 30 grade. La noapte vor fi 21
de-ale gurii
Stefan Peter(1 an si 8 luni)
pufymic spune:
Salutare!
Alinush bine ai revenit!
Clau tot nu-ti vazui culoarea la par!Rochia miresei.....nu mi s-a parut nimik special la ea.....sau cel putin nimic special de 30 mil....
Ada hai zi niste preturi la jucariile de la Curtici!Bancul de lucru pt baieti cat era?(dc mai stii) si cat au fost ce ai luat tu acum?Vrem si poze!
Flavia !Abia astept sa ne intalnim!
na va pe toate si ma duc la treaba(pregatesc piersicile de dulceata ca maine o fac).....noapte somnoroasa sa aveti(si noi sper....adik piticii!)
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
adablackcat spune:
Ioana, nu stiu cat era bancul de lucru. Adica era unul la 1 mil lei dar cica avea ceva plastic crapat. Am luat piscina cu 57 si masinuta cu 300.
Ma duc la dus si dup-aia la nani. Noapte buna. MAi trec pe aici si dupa dus, anyway...
poze