Aradence petrecarete(76)
Raspunsuri - Pagina 28

ancapolgar spune:
Naseara,gagici!
Alina a.,creste repede si bebitza ta.Eu zic ca e ok cum zici tu,cu colicii,e un copilas norocos.Parca imi e dor de perioada in care era si Alex asa micut,dar e bine si acum,fiecare etapa a vietii are farmecul ei,pacat ca uneori nu-l mai observam.
Alinush,nu-ti mai fa probleme ca apari in mai toate pozele,ca ne esti draga.
Noi azi am stat acasa,i-am scos la Alex vanita afara,pe la ora 18.30 si l-am lasat sa se balaceasca.A fost tare incantat,o sa repetam treaba cat de des,cu caldurile astea.
Flavia,la Bogdanelu cheliuta!
Anca , mami de
Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

ancapolgar spune:
Alexutu s-a delectat astazi cu zmeura si mure,ii plac f mult.
Anca , mami de
Alex
Poze

cristinacsa spune:
Ceau fetelor,
Apar si eu mai rar pe aici, dar pe caldura asta nu am chef de stat la calculator. Am vazut poze cu 2 cheliosi alex si Bogdi, si cu trupa de bebei...
Azi am fost cu gizele la Curtici sa le iau cadouri de ziua lor si ne pregatim de party...
Alina.a, las ca trec si colicii, bine ca nu aveti probleme cu caldura...
Cristina si gemenele
--
http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

alinamoro spune:
Anca, multumesc, esti draguta!
Cristina, ce cadouri ai cumparat pentru fete?
alina., abia astept sa puteti veni si voi la o intalnire cu mamici si bebici sa ne cunoastem(pe Elisa), dar cand nu mai e canicula asta groaznica.
Am facut pana la urma conopida la cuptor, a iesit foarte buna.
Nu stiu ce sa ma fac cu Dragos ca el nu prea mananca legume, la el daca ar fi toata ziua cartofi pireu cu pulpa ar fi perfect, nu vrea mazare, varza, conopida...

ILDI25 spune:
Na caldurile astea i-au taiat pofta de mancarea si pruncutului meu. El care e mancacios din nastere ,nu-mi mananca aproape nimic toata ziua ,decat lapte,iaurt si eventual fructe.Of nici nu m-am imaginat cat de stresant e sa ai un copil nemancacios ,acum chiar va inteleg pe cele care va plangeti cum e sa umbli toata ziua dupa el si sa refuze cei dai.
Alina a asa-mi doream si eu sa treaca 1,2 3 luni sa creasca mai repede ,sa trecem de perioada cu trezitul noaptea ,sa faca si altceva ,era totul prea monoton doar papa, dormea ,ne studia ,imi doream activitate .Dar fiecare etapa din viata e frumoasa in felul ei ,dar parca pe moment nu te poti bucura ,poate din cauza oboselii sau faptul ca totul pare atat de nou si de necunoscut.Eu uneori nici nu-mi amintesc unele faze de la inceput de cand s-a nascut ,parc-as fi avut amnezie ,dar cu siguranta la bb2 voi studia mai atent fiecare detaliu,daca pana atunci noi fi baba si chiar o sa sufar cu
.
Alinush nu-i bai daca-ai aparut in fiecare poza ,mi-a facut placere sa le vizionez
Ioana mai un pic si mergeti. Alessio ce zice ,astepata vacanta?
Cristina ce-au primit fetele de ziua lor?
Flavia bun venit lui Bogdi printre cheliosi
Clauuuuu unde-ai disparut?
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

pufymic spune:
Salutare!
Murim de cald!!!!!!Ca toata lumea de altfel
!
Flavia dupa ce am vorbit cu tine am observat ca si daca as fi vrut sa ies la plimbare nu as fi avut cu ce, fiindca mi-a ramas caruciorul lui Nicolas in portbagajk la Ovi(si Ovi era deja plecat la sv
)....
Alinush si daca zici ca refuza Dragos legumele, ce papa?
Adelina cum mananca?Si mai ales ce mai mananca?
Alina.a asteptam poze noi cu voi!
Eu deja am inceput sa-mi fac lista cu ce sa luam cu noi in concediu(sa nu uit ceva).....mi-e tare groaza de drum.....Uf!
Dupa-masa cred ca plecam la Craiva....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

ILDI25 spune:
V-am mai zis ca nasa lui David tre' sa nasca are dpn-ul pe 19 ,azi deja suntem in 20 ,inca n-a nascut ,am vorbit ieri cu ea si mi-a zis ca merge azi la doctor ca de vreo 2 zile i se umezesc chilotii ,e posibil sa elimine apa tot cate un pic? Inca n-am primit telefon , am emotii si astept tare tare s-o vad pe bebita.
Anca zmeura si mure.Lui David nu-i place zmeura ,mure inca n-am luat nici n-am stiut ca au aparut , alea se coc prin august dar cu vremea asta totul e pe dos
.Afine n-ai vazut in piata mare ca si alea acuma ar trebui sa apara?
Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

ancapolgar spune:
Ceau!
Ildi,lui Alex i-a placut f mult zmeura,a papat 3 sfert din ea,de fapt vad ca lui ii plac toate fructele si tare ma bucur,ca e important,chiar ziceau si la TV ca pe canicula tre sa mancam multe fructe,iar Alex vad ca suporta destul de bine caldura.Afine a cautat si tati azi sa ne ia din piata mare,dar nu a gasit.
Anca , mami de
Alex
Poze

flavia ramona spune:
Imi cer scuze, am uitat sa va spun ca am vazut pozele cu Alex cheliosul, tare scump e.
Pe de alta parte David cred ca se face echilibrist.
Adelina, ce mai, o dulce.
Alina.a, mai asteptam poze cu broscuta.
La noi e foarte cald, aproape 30 de grade in casa, pe partea cu umbra . Macar daca as slabi pe caldura asta.

adablackcat spune:
Flavia, hehehe, si eu ma gandeam la acelasi lucru, ca poate slabesc, dar...ma duc sa-mi mai iau o inghetata!
Cristinacsa, am luat piscina de la dep de jucarii de la curtici. Mai aveau una mai mare decat a mea si a luat-o sora-mea. In rest...mai sunt alte feluri. De-astea zicea ca nu primeste curand ca sunt direct din china aduse. Poti merge sa intrebi, ca mai sunt alte feluri.
poze
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)