Aradence petrecarete(76)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Niko......a fost teroare baba.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Gabi, imi place si mie pane, dar mi-e groaza sa stau langa aragaz acum. Imi place si dovlecel, vinete pane...

Niko, nu era o tanti cu catelul? Cand noi am plecat s-a tinut o tanti cu catelul dupa noi si aproape il forta pe Dragos sa se joace cu catelul ei. L-a intrebat pe Dragos daca nu vrea si el un catel ca mai are unul acasa si Dragos i-a zis ca nu vrea ca stam la bloc...baba i-a spus ca si ea tot la bloc sta.
Noi ne-am oprit apoi la o banca ca nu ne mai scapam de ea, plus ca mi-e imi era si frica de catel (pechinez) si tot tinandu-ma de Calin mergeam.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Alina nu stiu daca avea catel, dar era blonda, slabanoaga si deosebit de zbarcita!
Cred ca scapi mai ieftin daca faci conopida la cuptor ca nu trebuie sa stai langa ea in bucatarie
Mie imi place f mult cum iese daca pun si 2 , 3 pulpe de pui in tava, usturoi, smantana si conopida

Mergi la inceput

Alina nu stiu daca avea catel, dar era blonda, slabanoaga si deosebit de zbarcita!
Cred ca scapi mai ieftin daca faci conopida la cuptor ca nu trebuie sa stai langa ea in bucatarie
Mie imi place f mult cum iese daca pun si 2 , 3 pulpe de pui in tava, usturoi, smantana si conopida

Mergi la inceput

Am trimis de 2 ori mesajul.

Mergi la inceput

Zice pe net ca sunt 38 de grade! Ce n-as da acum pt o ploicica.
Clauditza ce faci, nu ne mai zici si noua nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Niko, inseamna ca nu era aceeasi tanti.

Eu ii dau sa pape Adelinei, daca am luat-o din scaunelul de masa si umblu cu mancarea dupa ea prin casa vad ca vrea sa pape, deschide gurita cum ma apropiu de ea.
Dragos doarme. Nu prea se potrivesc la programul de somn.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare!

Am vazut pozele din parc!Super!Ce faini sunt piticii!

Flavia e dulce rau Bogdi tuns!

Alinush sanatate multa!

La noi nimic nou.....ieri m-am intalnit cu 2 foste colege de liceu si cu piticii aferenti....am tras o fuga si pana la Timisoara .....si cam atat!
Sambata viitoare plecam in concediu!De-abia astept!

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eram curioasa cate grade sunt la soare, asa ca am pus termometrul pe pervaz... mi-a aratat 49 grade!!! mai un pic si exploda, ca pana la 50 grade merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

alina si ildi multumim de intrebari,suntem bine.mi-e si jena ca jur nu apuc sa intru sa scriu,dar va citesc cu drag.caldurile nu prea ne afecteaza,avem AC in sufragerie care comunica cu dormitorul si e usa descgchisa,asa ca am in camera la ea 26-27 grade.colicii astia ne-au terorizat si ne mai chinuie dar un episod pe zi e super acceptabil,in rest doarme sau sta si se uita in ochii lui mami.asta e activitatea favorita,studiatul camerelor si a fetei lui mami sau tati,depinde cine e la rand.mai are si nopti rele dar de cand ii dau si bonisan pe langa picaturile ce le am din ungaria parca e mai bine.dar ce conteaza maine are o luna acusi trec inca 2 si scapam si de colici...si dam de dintimai pun poze ca tot ii fac dar nu am timp sa le pun pe net,habar nu am cum trece timpul.acum parca incepe sa ceara la distante mai lungi de timp,am avut perioade cand ii dadeam si la o ora si jumatate sa manance.deci cam multe nu avem noi de spus...abia asteptam sa ne facem mai mari...

alina si bb elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput