Aradence petrecarete(76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

ARADENCELOR, pic si eu ca musca-n lapte la topicul vostru...dar din disperare face omul orice... E vorba despre sotul meu care de 2 luni e in terapie intensiva in urma unui accident rutier...Daca aveti citeva minute, cititi aici
Va multumesc din suflet pentru intelegere

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Diplodocus, sa-i dea Dumnezeu multa sanatate sotului tau si tie multa putere in aceasta perioada mai grea.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Am pus cateva poze de ieri, incepand de aici.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Diplodocus, cumplita situatia in care esti. Multa sanatate sotului!!!

Fetelor, ce-ati mai facut azi? V-am zis ca nu mai am facturist? I-am zis sa nu mai vina. E un stil de om destept dar...slow, so slow! Am decis sa lucrez eu pana una alta, si oricum in scurt timp schimbam programul in care se lucreaza acum. O sa ne trebuiasca si ceva de productie.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salve! Noi am fost cam singurei in week asta, Ovi a fost la pescuit de ieri dimineata pana azi, pe la 18. Ieri am stat pe acasa,am avut iarasi gradinita ad-hoc, ca au venit toti copiii din curte la Alex. Azi am fost la bunicii mei, unde Alex s-a tot balacit cu mainile in apa.Cam asta a fost. Si acum seara, program administrativ, a adus Ovi vreo 20 de pesti...am avut ce curata la ei.
Ada,nasol cu facturistul tau,eu zic ca dezavantajul e faptul ca nu sunteti in oras,altfel gaseai mult mai usor pe cineva.Sincer,eu nu prea sunt adepta mosulicilor si babutelor care fac treburi de genul asta,mai ales care se mai baga si administratori pe la blocuri cand ii cauta moartea pe acasa,am avut exemplu,in Sibiu,la blocul in care stateam in chirie,era un mos,mai tot timpul beat,de stateai juma' de ora dupa el sa te treaca "achitat" si mai si incurca apartamentele...A murit apoi si a ramas o gaura la bani in urma lui...dar, de, fusese contabil la viata lui...Ma gandeam ca sunt atatia tineri care termina facultati de profil si nu gasesc de lucru si le-ar fi picat bine si postul respectiv.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

De maine e Dragos in vacanta, sa va ganditi la mine.
Merg la culcare ca ma doare groaznic capul, noapte buna va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Diplodocus imi pare tare rau pentru sotul tau. Dumnezeu sa il ajute sa treaca cu bine si peste operatia de azi.
Alina , am vazut pozele. Are Ade sandalute noi?
Noi nu am mai mers la TM ca a ajuns tarziu prietena mea.
Am vazut prognoza meteo pe saptmana asta si m-am ingrozit. Cred ca nu o sa mai ies din casa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Clau!!!!!!!!!!!!!
Sanatate multa iti doresc, fericire alaturi de cei dragi tie si multa dragoste sa-ti aduca anii care vin!

Gabi ma facusi curioasa si m-am uitat si eu la prognoza pe urmatoarele 15 zile.....hot rau!
Deci mai iesim afara dimineata si seara....in rest ba!
Ioana cum mai e?
Nashpa faza de la Kaufland!

Flavia voi ce mai faceti?Cum e Bogdi??

Alinush am vazut pozele voastre!E tare dulce Adelina!(si Dragos e fain ca doar seamana tare bine cu Alesio.....asa mi se pare mie)

Diplodocus imi pare sincer rau ca treceti prin asa grea incercare!Sanatate multa sotului tau ii doresc si tie putere multa......si sa ne aduci cat mai curand vesti bune!O sa ma rog pentru voi!

Ada deci ai rams fara facturoiul ala tanar, student, vecin cu tine....Cel mai tare cred ca se bucura sotul tau.
V-au venit inapoi toti porumbeii?

Ma duc si eu sa-mi termin curatenia prin bucatarie....si ma gandesc ce sa mai fac de mancare....ceva idei?????

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

CLAU
LA MULTI ANI!Sa fii sanatoasa si foarte fericita alaturi de familia ta si sa ai parte doar de dorinte implinite!

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput