Aradence petrecarete(76)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mey da' ce v-ati "aprins" cu Slovenia noastra!

Alinush voi cate zile stati?Ziceai ca o sa stati intr-un apart cu inca o familie, si ca apart costa 540 de euro(parca)....si am retinut doar ca e pe sf. lui august, nu?
Pai noi mergem la sf. lui iulie-inc. lui august(deci nu e extrasezon,ca nu stiu cine zicea ceva de extrasezon), iar apart la mare(e la 100 metri de mare) ne costa 460 de euro pe 7 zile.Mie sincer nu mi se pare mult.Si si stam singuri in apart...

Nu va faceti griji ca nu m-am suparat....oricum asa cum zicea si Clau parca fiecare merge unde vrea si cu cati bani vrea, nu?

Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Salut! Eu ma bucur ca s-a deschis Kauflandul,ca e mai aproape decat celelalte.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

A! Voiam sa intreb... La Kaufland e tot cu legitimatie, sau fara?

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Anca, e fara legitimatie.

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Cristinacsa, ajungi la intersectia Curtici Dorobanti, o iei catre Dorobanti, la stanga adica, si dupa curba de 90 grade, imediat ce se termina sirul de microbuze noi, o iei la dreapta in prima curte. E o cladire roz cu etaj pe la mijlocul curtii.

poze

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Ioana, unde am rezervat noi cu prietenii nostri e apartament cu 2 camere, 2 bai, 2 balcoane si e pe 2 nivele, stil Samantha, doar bucataria e comuna. Am luat asa ca era mai ieftin decat cu o singura camera si ne-a convenit ca e pe 2 nivele, nu ne deranjeaza ca stam cu ei ca ne intelegem fain si macar mai avem cu cine sta la o "barfa". Costa 543 euro.
Cealalta familie sta la apartament tot cu 2 camere (au 2 copii de 10-12 ani), dar e pe un nivel si costa 503 euro. Noi mergem impreuna 3 familii si vom imparti totalul la 3.

No fug sa-i dau sa pape Adelinei si plec in oras sa-mi caut si eu rochie pentru nunta, tineti-mi pumnii.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Am fost aseara la kaufland...ce bine ca e mai aproape decat celelalte hipermarketuri. Imi place tare mult...varietate de alimente.Se poate palti cuc ardul, se poate plati cu bonuri de masa sau cash si fara legitimatie.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Se vorbeste de turcia si cred ca sunt cea mai in masura sa spun exact cum vine treaba ptr ca am petrecut zeci de ore cautand pe net. Clau nu ai dreptate, nu stiu ce oferta ai gasit tu, dar sau era la un hotel dubios care declara 5 stele si de fapt nu face nici 3 sau era un last minute. Intr-adevar lastminuturile cele chiar de ultim moment (platesti si peste 2-3 zile pleci) au astfel de preturi. Altfel, pe noi la inceputul lui sept 10 zile la un hotel dintre cele mai putin scumpe de 5 stele ne costa 2000 de euro. Pe last minute nu ma pot baza, tocmai am sunat la agentie si pe charterul Tarom cu care vrem sa mergem nu mai sunt locuri decat in 5 sept si alea limitate (5 din TM). Crede-ma ca sunt informata.

Ioana, vacanta placuta in Slovenia. E frumos, dar e recunoscuta ca nefiind de loc ieftin.

Flavia alapteaza in continuare. Ceva analize i-ai facut? Coproparazitologic, coprocultura, examen de digestie, teste ptr rotavirus?

N-am vreme de forum... Imi scuzati scurtimea...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Ceau!
Alinush colaborez cu o firma de monitorizarea presei din Bucuresti, si in fiecare dimineata trebuie sa le trimit informatii din ziarele locale. Mi-au zis ei ce domenii ii intereseaza, eu caut articolele le scanez si le trimit.
Maia e mai bine. Cu respiratia mai are putzin probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

E cam scump acolo unde mergeti la mare.

noi ne-am hotarat..stam 14 zile fara drum....in prima noapte pe drum innoptam undeva.
La vila unde mergem e 50 m de plaja....are si restaurat cu mancare super buna. Noi 3 avem in camera pat matrimonial...in caz de..sa-l pot culca pe steff cu noi, avem si inca un pat mai mic in camera...unde-l putem pune pe tati daca n-avem loc cu steff in asta mare si iaca ne de descurcam. Avem bucatarie balcon, tv in camera, hol.....parintii mei au alta camera..si stam toti in acelasi apartament.
Noi platin cam 25 euro/noapte toti 3, pe camera, fara mancare. De abia astept sa va fac poze acolo...sa va convingeti cum e si ca merita!!!!!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput