Aradence petrecarete(76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare, mai Flavia, naspa cu diareea, n-ai incercat si cu homeopate/ Eu nu stiu ce merge la diaree dar poate stie gabitzica.Cind avea Dragos un an a facut ceva de genul ca nu se mai oprea nici cu smecta nici nimik, si i-am dat 1/2 de furazolidon dizolvat in lapte si i s-a maioprit.Nu stiu daca i-am dat si seara dar a doua zi da si i s-au rarit scaunele.Acum Bogdi n-are un an si e naspa sa iti zicem noi, dar intreb-o pe gabi daca nu stie un remediu pt diaree.

Dragos e mai binisor, tuseste dar e spre bine, in schimb am luat-o eu.Am crezut ca mi s-a marit rezistenta la boli, aiuurea.Ma maninca gitul, stranut, imi curge nasul si ma inteapa capul de mor.Zici ca-i iarna, mama ei de treaba.

Carmen, daca tu crezi ca e bine cu gradi, perfect, da io zic sa iei exemplul Alinei, nu o lasa sa doarma acolo poate se cere singura si scapi de plinsul ca nu mai vine mama. Mie imi pare rau ca nu am procedat ca ea.Nu mai stiu de ce, n-am stiut sau am uitat.....cert e ca la cit de sociabil era Dragos, 3 luni mi-a facut capu' varza dimineata....... si-mi era asa mila de el, de-mi venea sa mor, desi imi spunea educatoarea ca dupa 5 min dupa ce statea cu ea la catedra ii trecea.
Pupici la copilasii bolnaviori

Alina si Dragos-3 anisori
http://www.dragos.inarad.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor care ati intrat pe magazinul ala al meu on-line, ati modificat cumva parola? Ca nu reusesc sa intru si trebuie sa vad ceva pt cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by flavia ramona

Fetelor care ati intrat pe magazinul ala al meu on-line, ati modificat cumva parola? Ca nu reusesc sa intru si trebuie sa vad ceva pt cineva.

Flavia, eu am intrat doar atunci o singura data, n-am modificat nimic.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancapolgar spune:

Flavia,stai linistita,se mai intampla sa nu iti recunoasca parola,am patit si eu o data,dar si-a revenit.M-am intalnit cu Sorin,l-am intrebat de voi.
Hildegard,hai mai draga,chiar sa te pui pe plans?
Fetele,daca va intereseaza sedinte de machiaj cu produse Amway,spuneti dragelor.Se poate tine unde vreti voi.

Anca , mami de Alex
Poze
"Devii ceea ce gandesti in majoritatea timpului."
Nimic nu e imposibil pentru cei care privesc catre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

No ca am venit si eu acasa....din pacate n-am mai ajuns nicaieri pentru ca m-au invitat la masa, de fapt ne-au invitat dar Clau a trebuit sa se intoarca la serviciu.

Alina, a murit mama unui prieten de-al nostru. A avut cancer la san, care din pacate a fost depistat cam tarziu, pentru ca desi a durut-o nu s-a dus la control si uite ca atunci cand s-a hotarat a fost prea tarziu...era deja in metastaza

Flavia, nu hidrasec mi-a dat mie...Raul numi bea hidrasecul...din pacate am zis ca pastrez un plic ca sa stiu altadata dar l-am aruncat...am avut mai multe si mami s-a bazat pe mine, io pe ea, si uite asa am ramas fara si nu mai stim cum ii spune Sigur, sigur nu era Hidrasec.
Nici eu n-am auzit de intoleranta la laptele de mama

Ioanaaaaaaaaa, ne-ai lasat cu ochii in soare!!!

Mergi la inceput

Na Anca, asa de prost e sistemul lor?????? Bine, acum cand vroiam si eu sa intru ... .

Mersi de raspunsuri. Nu am cumparat lapte. Iau Furazolidon si incerc si asta.

Mergi la inceput

quote:

Na Anca, asa de prost e sistemul lor?????? Bine, acum cand vroiam si eu sa intru ... .

Mersi de raspunsuri. Nu am cumparat lapte. Iau Furazolidon si incerc si asta.

Flavia, ai grija la doza, este Furazolidon de 25 si de 100 mg (sper sa nu gresesc, nu m-am mai uitat in agenda). Eu i-am dat Adelinei o tableta de 25 mg dimineata si 1 seara, l-am dizolvat in putina apa si i-am dat cu seringa. E foarte amar, dar l-a baut rapid.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, a luat deja Sorin da nu stiu de care pana nu vine acasa. Daca nu-i bun merg eu sa-i iau. Deci de cate ori pe zi ii dau din-ala de 25? Vezi ca iti trimit PM.

Mergi la inceput

quote:

Alina, a luat deja Sorin da nu stiu de care pana nu vine acasa. Daca nu-i bun merg eu sa-i iau. Deci de cate ori pe zi ii dau din-ala de 25? Vezi ca iti trimit PM.

Eu i-am dat din ala de 25 mg 1 tableta dimineata si 1 seara. Daca e de 100 mg il imparti in 4.

Mergi la inceput

Alina, is zapacita, ai scris o data cum sa-i dau . Scuze, da sunt "dusa" de acasa .

Mergi la inceput