Aradence petrecarete(76)
Raspunsuri - Pagina 11
niko_26 spune:

La multi ani Iulia!
Flavia si Clau , mai traim! Suntem aproape bine.Spun aproape ca Cipri a racit si i-a dat si la Maia ceva virusi, desi nu a stat aproape ce ea.Asa ca de 3 zile nu reusesc sa fac mai nimic, abia apuc sa mananc si sa trimit ziarele.
Am fost cu Maia la doctoritza si are rosu in gat, ii mucioasa si inceput de otita.
A primit tratament Ospexin, otocalm pt urechi, nurofen daca face febra si carvol, ceva picaturi de pus pe bluza, mentolate , sa poata respira.
Melania 14 spune:
Alina superbe pozele si zona de acolo.Ne-ai facut si noua pofta de munte.Ade e mortala in porbagaj.Cat despre Italia,unde e zona in N sau S?aveti ce merge cu masina !ce mai conteaza ? bine ca mergeti!
Ada nu stiu sa-ti spun despre locuri.Oricum la cei mici e cam plin.Deocamdata sunt doar 2 grupe a cate 15 copii:mica si mare sau mijlocie ,nu stiu.De la toamna intentioneaza sa mai faca o grupa de copilasi mai mari .Cererile se depun deja , asa ca fa-ti timp si du-te sa vezi daca te intereseaza.Taxele sunt 270 Ron program scurt si 370 Ron program prelungit+6Ron/zi masa( cu aproximatie).
Mersi pt incurajarile vis-a-vis de 
Alina.a ai grija cu ranile la sfarcuri ,dat fiind ca-i vara lasa sanii sa se aeriseasca .Bravo Elisei mancacioase ca a trecut de 3000g !
Ildi 3 fete !cred ca-i dau dreptate nasuli tau
.
Gabi zici ca e ful de marfa la Teba?
Ioana inghetata a iesit buna !!!!!la cate calorii are se poate manca linistita in loc de mic dejun,pranz si cina 
.Dulceata ta de piersici cum e?
mami Carmen si
Melania Ioana(14.01.2005)
POZE
ASA DA-ASA NU !
niko_26 spune:
si eu pe Bogdi umblaretzul, pe Matia cel viteaz ce se plimba prin toata casa pe Elisa mancacioasa si pe toti ceilalti copilasi care au facut progrese si pe care nu mi-i amintesc de senila si de obosita
.Marti m-am straduit pana la ora 6 sa o culc pe Maia in patutzul ei, de care fuge mai nou ca Dracul de tamaie.Sper sa-si revina dupa ce nu o sa mai fie mucioasa.
Melania 14 spune:
Niko sanatate lui Maia si Cipri.Karvol si eu am folosit cu Mel.
mami Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
alinamoro spune:
Niko, imi pare rau ca Maia e bolnavioara, multa sanatate! 
Gabi, ma ispitesti si pe mine cu Teba
, am zis ca nu mai merg pana apar hainute de toamna, dar nu cred ca rezist.
Pentru cine ai gasit mai multe, la Tudor sau Ioanei?
Carmen, e in nordul Italiei (nordul Marii Adriatice). Mi groaza si mie de drum, dar dormim o noapte in Austria, ma mai consolez cu ideea ca verisoara lui Calin din Austria vine destul de des in Ro cu copiii si acum are o fetita de 6 luni cu care vine de la 2 luni.![]()
Cam scumpa gradinita(pentru mine cel putin), peste 400 ron pe luna.
Daca mai ai si 2 copii la gradi...
Oare merita banii, adica care-i diferenta fata de o gradinita de stat in afara de faptul ca sunt mai putini copii in grupa? Intreb doar asa, sa nu te superi.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
gabitzica spune:
Mi-am facut inventarul la hainutele ce le-am luat , si am descoperit ca am luat 2 bluze de pijama identice pentru Tudor, doar marimile difera.
Alina pentru Ioana am gasit mai multe. Au rochite asa fruomase! Ai i-am luat 2. si tricouri. Lui Tudor i-am luat 2 pijamael(+ica o bluza din greseala). Am la Ioana aum vreo 5 rochite pentru anul viitor.
pufymic spune:
Nico sanatate multa la bolnaviorii tai!
Carmen dulceata mea a iesit super!
ia poftiti de o incercati, fetelor:
!
[blue[Gabi[/blue] sunt si pijamale pentru piticoti asa ca Alesio?Trebuie sa merg si eu la Teba.....dar nu apuc
!
Ma duc la culcare....noapte somnoroasa tuturor!
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-37.html" target="_blank">Gandacii
Chestii
alinamoro spune:
Ioana, daca tot ne-ai invitat la dulceata la prima intalnire sa te prezinti cu un borcan sa o "verificam" daca-i buna.![]()
Gabi, pijamalele sunt cu maneca lunga sau scurta?
Cu maneca scurta si cu pantaloni scurti m-ar interesa si pe mine.
Acum am observat ca avem un sarbatorit azi. ![]()
La multi ani Glad!
Ducky, sa va traiasca flacaul!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) www.flickr.com/photos/7200415@N07/" target="_blank">poze 1, poze 2
Melania 14 spune:
Alina nu ma supar.Anul trecut a fost mult mai mica diferenta dintre pretul programului scurt 230 Ron si cel lung 280 ,parca.
Eu m-am "indragostit" de gradinita asta din povesti mai mult.Adica deschizandu-se anul trecut au acceptat si copii de 2 ani cu scutec si toate tabieturile varstei respective (adica de varsta Melanie).Am 3 cunostinte din parc care si-au dus copiii acolo si au fost foarte multumite pt ca regimul pt copilasii de 2 ani nu era de cresa.Toti erau in jurul varstei respective si a reusit ,pe marea amajoritate,sa-i scape de scutec,sa faca serbari cu ei si se duceau cu drag acolo.Mie atunci mi s-a parut ceva extraordinar.Apoi v-am auzit pe voi pe aici care va plangeati ca au uitat educatoarele sa le cante copiilor la multi ani de ziua lor,ca le-a schimbat poezia de la serbare cu 2 zile inainte si altele auzite de pe altundeva de la colegele mele.
Acum oricat de tare ma tin eu pe pozitie, mi se rupe inima ca am sa o las acolo la gradi si ma tot gandesc ca :daca are nevoie de ceva si alea nu-i dau ?
si atunci am preferat sa fie cu copii pe care-i cunoaste si sa fie mai putini in grupa .Cred ca toate ati fost asa sau sunteti acum in situatia asta.
Deci,oricum nu am inscris-o altundeva,Ovi vad ca a fost de acord si merge pe mana mea ,asa ca ....astept sa ma acomodez si eu si ea
si mai vedem,poate nu va ramane tot acolo si dupa primul an.
No ,nu stiu daca sunt justificate temerile mele,daca considerati ca am fite
GLUMESC !!!!! dar nu am putut sa-mi scot din cap gradinita asta si e musai sa mearga acolo.
Ma bucur oricum ca m-ai intrebat,eu am putut sa ma explic si astept si eu parerile voastre cu privire la subiectul acesta.
maaaaaaaaaaaaaaaaama cat am mai scris!!!
mami Carmen si
POZE
ASA DA-ASA NU !
flavia ramona spune:
Na, io pe scurt ca is nervoasa rau. Ce mama naibii sa-i mai dau copilului meu ca sa scape de diaree. De azi dimineata si pana acum a facut de 8 sau 9 ori, ca deja nici nu mai stiu
. De o saptamana si 4 zile deja m-am saturat de cate scutece am schimbat si iar incepe sa se faca rosu la fundic desi il spal dupa fiecare kk.
Ii dau Smecta cu Hidrasec alternativ si Biotics de 3 ori pe zi.
Nu mai pot. Maine mergem la pediatra, is tare curioasa ce zice.