Scaun de masa

Scaun de masa | Autor: megbeng

Link direct la acest mesaj

nu am vazut la indexul subiectelor vreo discutie pe tema asta..asa ca as vrea sa intreb parintii mai experimentati: ce scaun de masa aveti? cum ar fi mai bun? cu roti/fara? cre model e mai stabil/sigur?

mateiutul meu face acusi 5 luni, ne pregatim sa trecem si la altceva pe langa alaptare, si scaunul de masa mi se pare foarte practic si necesar...nu?

meg,dematei(9.02.2007)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Noi avem scaun de masa Poly de la Chicco. Este cel mai bun scaun! Multifunctional. Sa zica mamicile care mai au de asta daca nu e bun?

de-ale gurii

Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aprilie1976 spune:

Chicco polly avem noi de la 5 luni. E foarte bun, reglabil pe inaltime cu doua trepte de asezat: in funduletz si mai pe spate, e foarte rezistent. E cam scump (vreo 5 mil), se poate si mai ieftin, dar nu stiu cat sunt de rezistente. Noi avem 14 kg si inca stam in el, il mai si plimbam prin casa ( e pe post de masinutza; desi avem si masinuta mare, dar...). Acum depinde si cat va vrea sa stea in el. Lara cand vine ora de masa se duce si zice sus, sa o urc sa pape acolo; stie ca ala e locul ei de mancat; desi am inceput sa ii dau sa manance si prin alte locuri din casa sa se obisnuiasca ca nu gasim peste tot pe unde ne ducem scaune de masa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Buna,

Eu sunt foarte multumita de scaunul polly de la ch..co.Il folosesc si acum, la 1 an si 3 luni (am inceput diversificarea la 5 luni jum) si cred ca o sa-l mai folosesc mult timp de acum incolo, pentru ca se poate atasa si la masa adultilor. Da o cautare pe net si gasesti descrierea lui. Musai trebuie sa aiba roti, sa aiba centuri de siguranta, sa se curete usor, deci atentie la materialul ce acopera scaunul.Succes !

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos

"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Noi avem unul de la Peg Perego, suntem foarte multumiti de el, il folosim de la 7 luni si arata foarte bine si acum( in ultimul timp se ridica in picioare si daca nu ma uit la ea incepe sa topaie).
Noi cand am fost sa-l cumparam ne-am ghidat dupa urmatoarele criterii:sa aiba centura in 5 puncte; sa aiba roti, ca sa poata fi miscat usor; sa fie reglabil pe inaltime.
Eu cred ca astea sunt cele mai importante criterii cara trebuie sa le indeplineasca un scaun de masa.
Sper ca ti-am fost de folos.
Sa fiti sanatosi si sa ne auzim cu bine!

DANA & ALEXIA (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Noi avem un scaun turcesc, Baby Way - Pilsan. Este fff bun, contrar opiniei ca turcismele bla bla bla. Are rotile, este fff solid (Razvan este un bebelone mare si greu) centuri, silentios, intr-un cuvant sunt fff satisfacuta de el. Si a acostat pe jumatatea lui Polly, 270 parca, anul trecut, cand Razvan avea 4 luni si jumatate.
Cu usurinta il concureaza pe Polly!!!

Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)

www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Megulet, ce sa zic, se pare ca noi avem cel mai ieftin scaun de masa - am dat 70 de lei pe el cand avea Tiana cam 7-8 luni, nu stiu ce marca (daca o avea vreuna...). Mai devreme de atata nu o tineam la masa si nu i l-am luat.
Nu stiu daca are ceva reglabil, noi l-am tinut intr-o singura pozitie - scaunul avea masuta lui la care copilul ajungea foarte bine. Acum masuta am dat-o jos (ma rog, mai demult), folosim numai scaunul pentru ca e mai inalt, dar mananca la masa din bucatarie.
Are si rotite, iar centura e o chestie ca in cruce - o banda verticala care vine printre picioare si o banda orizontala care prinde pe cea verticala.
Rotitelor nu le vad utilitatea ca nu prea te plimbi cu scaunul ala prin casa.
Parerea mea e ca nu merita sa platesti nu stiu cate milioane pe un scaun de masa... E adevarat ca de cateva saptamani am vazut ca s-a rupt plasticul cu care era scaunul captusit, dar pe de alta parte Tiana deja dadea semne ca nu mai vrea in scaunelul ala (acum are 3.4 ani).
Cat despre stabilitate - incearca sa il vezi asamblat gata si zgaltaie-l putin (cam cum o face si Matei) si vezi sa nu aiba tendinta sa se rastoarne). Ca altceva... daca e sa cada, tot gasesc ei o metoda sa cada din scaunul ala .

Edit: ce mi se pare mie important e faptul sa poti scoate masuta cu usurinta ca sa o poti spala cum trebuie.

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face. Ca nu toata lumea are aceleasi gusturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

FisherPrice
Pe asta o folosim de mai bine de 2 ani, e plastic, se dushaleste la nevoie, husele se spala usor, eu recomand acest tip de masute. Nu are roti, insa fiind din plastic e usor de manevrat, dar totusi stabil din cauza formei.

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina30tg spune:

eu am unul de la primi pasi. E ieftin, nu are roti dar nici nu vad la ce le-as folosi, e un fel de plastic lavabil fff usor, piticul meu il foloseste de la 7 luni si acum la 14 kg ii rezista f bine, e stabil cand se ridica in picioare. Sincer, nu imi doream mai mult decat imi ofera.
http://www.price.ro/producator_Primii%20Pasi_2174.htm

Corina, mama lui Mihai-Alexandru
http://new.photos.yahoo.com/corina30tg/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Noi avem de la Miniblu HC11, il gasesti pe site-ul lor...are 3 pozitii ale spatarului, 7 trepte de inaltine, roti, husa se spala foarte usor cu buretele, a costat 3 mil...am o singura problema cu el, nu o determina deloc pe Riana sa manance...daca gasiti vreunul care face asta, va rog sa-mi spuneti si mie ca dau oricat pe el

Raluca si pui d-un an Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

eu am avut unu cu roti, care se s bloca in caz de nevoie... usor de mutat dintr-o camera in alta...
- usor de curatat usa "era ceva material ca o musama" si se curata usor cu buretele.
- avea spataru reglabil la trei nivele.. mai pe spate, putin mai inclinat si drept ca un scaun normal
- avea masuta din fata detasabila, usor de curatat si avea si ea 3 nivele de reglare foarte aproape de pieptul copilului, mai la distanta si mai mare dinstanta intre masuta si piept.

PS: foarte util e acest scaunel... poate sa stea sa mai se joace in el cand e mai maricel... sau chiar sa rontaie cateva ceva in bucatarie cat tu gatesti.. pe mine ma salvat mult acest scaun

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput